Bázlivé štěně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
3.4.15 09:50

@ChDoll Ano lehce se rýpe do lidí, kteří nepoužívají mozek ;) A myslí si že pes je věc. Ted je ještě ve štěněcím období, ale co nevidět mu začně puberta a to bude teprve nářez. Zbytečně se u vás trápí místo aby byl u někoho kdo na něj má čas a bude mu věnovat. A ty se vymlouváš jen na příele, jak je hroznej… sama nejsi o nic lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
3.4.15 09:51

@ChDoll no právě, pořizovat si pejska k mimču, no chce to hodně času a trpělivost, kdyby to byl nějakej malej ratafak, tak beru, ale i ten chce péči. Zkuste to probrat, takhle se trápíte všichni a nejvíc to odnášíš ty, protože se chceš postarat o všechny a budeš z toho akorát totálně sedřená :( Držím pěsti, at to dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
3.4.15 09:52

@Kikuška90 proč do ní tak valíš? :( ona chtěla jen poradit, myslí, že má sama co dělat s mimčem a ještě do toho líta se psem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
3.4.15 09:52
@RadkaCh píše:
Buď ráda, že ti to přinese. Ten náš by mi to donesl na cucky :mrgreen:

Používáme většinu hraček od Kongu… i to vám rozkouše? :think: Je fakt, že ten náš má svoje věci moc rád, ale občas v zápalu boje o pamlsek umí i zabrat, tak proto jsem koupili radši tyhle pevný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
3.4.15 09:53
@veronika67 píše:
@Kikuška90 proč do ní tak valíš? :( ona chtěla jen poradit, myslí, že má sama co dělat s mimčem a ještě do toho líta se psem :nevim:

Protože ho měla dát pryč. Má doma 5 měsíců psa, kterej se trápí a nudí. Já tohle prostě nechápu a nikdy chápat nebudu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
3.4.15 09:53

@Kikuška90 @ChDoll není to sranda ani s tímhle, proto si ani neumím představit huskyho. Když se náš nudí, umí řádit. Jako štěně nám toho taky dost rozkousal. Jako unaví ho fakt až dvouhodinová procházka. Házím mu tenisák třeba půl hoďky na hřišti atd. a to si řada lidí myslí, že si koupí jorkmuta a ten mu bude sedět v koutě…vůbec si nedovedu představit velký plemeno s dítětem. Teď jsme ho naučili, ráno procházka a musí se vyprázdnit a další až ve dvě, poslední v deset večer. Denně jsme natahovali, protože máme termín a manžel dělá dvanáctky. Když nebude doma, je to jen na mě. Tvýmu příteli to asi nedošlo, že nemůžeš nechat doma dítě a jít se věnovat psovi, aby vám nedorasoval byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
3.4.15 09:54

@Kikuška90 Bože,nevím kdo tady nemá mozek… :roll:
Nevymlovám se na přítele. Ona je to totiž pravda. Pokud si nepochopila že ho chci dát pryč to už je tvůj problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
3.4.15 09:55

@Mallorka Prostě když na psa nemám čas, tak si ho nemám nechávat a čekat, že to on to nějak přežije. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
3.4.15 09:55
@ChDoll píše:
@Kikuška90 Bože,nevím kdo tady nemá mozek… :roll:
Nevymlovám se na přítele. Ona je to totiž pravda. Pokud si nepochopila že ho chci dát pryč to už je tvůj problém ;)

Nepochopila, kdybys chtěla, tak ho nemáte doma už 5 měsíců :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
3.4.15 09:56

@Kikuška90 však se o to snaží, ale není to asi lehký, když ona ho chce dát jinam a přítel nechce, asi si mysleli, že to dají, no zjistili že ne a ona hledá řešení, bych to zase neviděla tak černě :) hlavně at je pejsek tam, kde ten čas mít budou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
3.4.15 09:59

@Mallorka Já ho dávám na npřes den ven pak s ním jdu několikrát po městě aby se vykravil. Přes noc je doma.Taky si ho občas půjčují děti ze sousedství a ty ho dokážou unavit.To jsem poprvé vyděla jak spal… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
3.4.15 10:00
@Kikuška90 píše:
Protože ho měla dát pryč. Má doma 5 měsíců psa, kterej se trápí a nudí. Já tohle prostě nechápu a nikdy chápat nebudu :zed:

Když ono to není zas tak jednoduchý. Jí kdybych tady sama rozhodla, že dám psa pryč a chlap přijel z práce a pes nikde, tak bysme se tady asi pobili. V tomhle je potřeba dojít domluvy, @ChDoll rozuměj domluvy, ne dokřiku. Já vím, že je to těžký no. Opravdu by bylo potřeba ho pořádně do výchovy zapojit. Ať si buď vezme psa a jde s ním blbnout a cvičit nebo ať si vezme dítě a ty běž se psem.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
3.4.15 10:01
@Kikuška90 píše:
Používáme většinu hraček od Kongu… i to vám rozkouše? :think: Je fakt, že ten náš má svoje věci moc rád, ale občas v zápalu boje o pamlsek umí i zabrat, tak proto jsem koupili radši tyhle pevný :mrgreen:

On rozkouše úplně všechno. Ale to má v povaze, máme stafforda, tomu nic nevydrží. Ani pelech :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
786
3.4.15 10:02

@Kikuška90 Kdybys měla doma takovýho idiota pochybuju že by se ti povedlo ho dát někomu jinýmu ;).Nechci se hádat. Jo, jsme oba naprostí dementi… :palec: Spokojená? Myslím že si tohle chtěla…Tak už dej pokoj jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
3.4.15 10:02

@Kikuška90 taky si to tak myslím a nechápu, že si ženský nechají s… na hlavu od přítele nebo manželů. Když mám pravdu, tak bych mu to vysvětlila a pokud by to nešlo po dobrým, tak po zlým. Pokud se nezačneš věnovat psovi, tak ho dáme pryč, ničí nám byt, trápí se pes i já, nemám čas na dítě atd. Co se týče strachu, že mě vyhodí…kdyby mě chtěl vyhodit i s jeho vlastním dítětem jen kvůli psovi, o kterého ani nemá zájem, tak by mi zato nestál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný