Bázlivé štěně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
3.4.15 09:39
@Mallorka píše:
@Kikuška90 náš si vydrží koulet jakou dobu :-), já bych huskyho nepořídila ani do našeho klimatu, chudák v létě. Ten přítel fakt nemám rozum.

Co máte za psa?? :mrgreen: :mrgreen: To Ti závidím, tomu našemu to dám a za minutu mi to přinese s výrazem - hele jak je to prázdný, naplnit :cert: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
3.4.15 09:40

@ChDoll Chodítě na cvičák? Nebo nějakej sport psí? 2 hodiny denně venku je sakra málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
3.4.15 09:41

@Kikuška90 radši to psát nebudu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
3.4.15 09:41

@Kikuška90 Nechodím…
Pro mě jsou ty dvě hodiny docela dost-mám také syna, který se o sebe sám nepostará…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
3.4.15 09:42

@ChDoll asi bych ho dala pryč i přes přítelovo nechtění, on se o něj nestará, ty más mimčo a ještě lítáš se psem. Husky je pes, kterýho musíš každej den utahat, jinak vám bude dělat po bytě pořád neplechu :( A mlátit ho taky není dobrý, on se nudí. Takže si ještě s přítelem sedni a zkuste to probrat, někde venku tomu pejskovi bude líp :) a vám vlastně taky :) Co ho napadl zrovna Husky??? :mrgreen: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
3.4.15 09:44

@ChDoll Můžeš ho brát sebou… ale to je jedno. Hledáš výmluvy, protože toho psa stejně nechceš… tak ho dej pryč a neřeš přítele. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
3.4.15 09:44

@veronika67 Mě né přítele. Asi se mu líbil. U nich v rodině ho mají taky…
Zkusím to dneska.Jako já vím že výchova štěněte chce čas, ale kde ho mám vzít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
3.4.15 09:45
@Mallorka píše:
@Kikuška90 radši to psát nebudu :-D
??? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
3.4.15 09:45

@ChDoll s dítětem to je mazec. Já mám rodit za 14 dní. Psovi je 1,5 roku. Rok jsem ho cepovala a dalších 1/4 roku učila na pravidelný režim, abych se tady z toho pak nezbláznila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
3.4.15 09:47

@Kikuška90 Né,nehledám výmluvy! Já se vůbec neobhajuju nemám totiž za co. Dělám to co je v mých silách. Ono se lechce rýpe když to dotyčný nezažije co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535

@Kikuška90 náš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506

@ChDoll Budeš to s přítelem muset probrat a vyřešit. Máte svou rodinu a musíte se na všem dohodnout. Přítel si musí uvědomit, že není tvůj vedoucí, ale partner. Nemůže si dělat všechno, co úplně chce. Pokud chce mít psa, ty mu nebráníš, ale musí se o něho patřičně starat. Je to jeho pes, ne tvůj. A to, co si nese ze své rodiny, si nemusí nést celý život. Netoleruj mu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
3.4.15 09:48
@Mallorka píše:
@Kikuška90 náš :-)

Krásnej :kytka: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
3.4.15 09:48

@Mallorka Já taky umím vychovat psa, ale tohle je na mě moc hyperaktivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
3.4.15 09:49
@Kikuška90 píše:
Co máte za psa?? :mrgreen: :mrgreen: To Ti závidím, tomu našemu to dám a za minutu mi to přinese s výrazem - hele jak je to prázdný, naplnit :cert: :mrgreen: :mrgreen:

Buď ráda, že ti to přinese. Ten náš by mi to donesl na cucky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný