Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@RadkaCh To u něj vážně nehrozí
.Dal za něj 8 tisíc. Tak ho taky chápu, ale s vědomím že ho nechal mě na výchovu s malím dítětem to už je debilita…
@Mallorka No právě že oni někam jeli…
.Teď jsem se koukla na zahradu a zrovna ojíždí sosedovic psa. Takže teď má o zábavu postaráno ![]()
@ChDoll můžete ho i prodat. A ještě se zeptám, Vy bydlíte v bytě nebo ne? Jinak co takhle dát těm dětem za pravidelné venčení třeba padesátikorunu.
@ChDoll píše:
@Kikuška90 Kdybys měla doma takovýho idiota pochybuju že by se ti povedlo ho dát někomu jinýmu.Nechci se hádat. Jo, jsme oba naprostí dementi…
Spokojená? Myslím že si tohle chtěla…Tak už dej pokoj jo?
KAšli na to, jsou tu prostě uživatelky, který místo rady rejpou a uráží ![]()
@Mallorka píše:
@ChDoll můžete ho i prodat. A ještě se zeptám, Vy bydlíte v bytě nebo ne? Jinak co takhle dát těm dětem za pravidelné venčení třeba padesátikorunu.
to je hodně dobrej nápad
![]()
@Mallorka Bydlíme v domě se zahradou.Asi si najmu nějakého venčitele…
.Právě že už zájemce mám a nechi hledat nového. Sestra má doma 3 děti nebo děti. Dva z nich jsou puberťáci co by na něj měli určitě dost času.
@ChDoll no jo, tak jsem doma. Oni si totiž chlapi myslí, že když mají zahradu, tak udělají psovi boudu a on se tam bude venčit sám… bohužel je to kravina, i tak s ním musíš chodit ven. On si musí značkovat atd. sám kolečka po zahradě běhat nebude. Najala bych si ty děcka.
@Mallorka Taky že jo…
No nic promluvím si s ním jestli by ho šlo dát pryč a jestli né udělám to…
@ChDoll Btw jen k tomuhle tématu. Husky je poměrně vášnivý lovec a jestli vaši sousedi mají jeleny, tak ho dlouho nebude bavit jen běhat kolem plotu, ale až dospěje bude hledat možnost jak se za nimi dostat a ulovit je, nebo třeba i jinou zvěr v okolí (slepice, králiky, atd.). Pokud se ti nepodaří ho někomu věnovat nebo prodat, tak si dej na zabezpečení velký pozor, nebo škody co budete platit nebudou malé… Jinak chápu jak těžké musí být přítele přesvědčit, že ho chceš dát pryč a proč, ale měla by sis zkusit dupnout a prosadit to, když se mu stejně nevěnuje. Vybití energie takové rasy není snadné, chovatel ho měl upozornit co chov huskyho obnáší, když mu ho prodával.
@kacatko_hu Doufám že už dospělosti bude dávno jinde…Uvědomuji si to a děkuji za radu.
@ChDoll píše:
@kacatko_hu Doufám že už dospělosti bude dávno jinde…Uvědomuji si to a děkuji za radu.
Držím palce a pevné nervy přeju.
Nechápu co se navážíte do @ChDoll .ona si psa nepořdila, vidí že se trápí a chce ho dát pryč. nejspíš je ona jediná kdo má v té rodině rozum.
psa se má starat ten, kdo si ho pořídí a takychci štěně a je mi jasné že bude muj.-)
já bych vakovém případě prostě dala nuž na krk.bud ho dáš pryč a nebo se o něj starej