Bazální teplota - příznak těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
13.1.04 19:17

Baz.teplota - priznak tehotenstvi..??

Ahoj holky.Tak jak vidím,že naše diskuse se rozmnožuje.Maruš možná.žejsi těhotná,ale záleží jestli nemáš dostat ms,jinak počkej a zkus pak tt.kosinko tak jak jsem nedočkavá napiš pak co a jak.Dnes mám moc smutný den.Má kamarádka,která mi před svátky oznámila,že bude mít mimi tak mezi svátky o to přišla měla moc s mutný rok.V lednu 1 potrat v srpnu mimoděložní a ted zas potrat.Holky to je tak na mašlu.Je mi s toho tak moc zle no nic život jde dál.A ted mi něco napište co jste zase prožily přes den .tak pápápápá…havlicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
13.1.04 19:41

Ahoj holky..:-))

Tak je 19.33 a já začínám psát.. Právě jsme přijeli s manžílkem z makra.

Ale je mi naprosto jasný, že nečekáte, na věty typu, že jsem toho dnes měla v práci moc, a že mě štve jak nám v Ústí prší… , a že je po sněhu, nebo to , že náš pejsek maxik nám poblinkal chudinka kuchyn atd…

No, takže, kamarádka v práci mi přivezla TT. Tak jsem si ho udělala, kontrolní čárka je hustě sytě červená, ale mám tam i druhou, která není sytě, ale je dost zřetelná - je růžová.

Volala jsem na gyndu doktorovi, a probrala to sním. Je dost možný, že testy z krve který jsme dělali den před MS to nemuseli rozpoznat, že mohlo být brzo, a že je možné že jsem těhotná, MS jsem nedostala dnes je 35 den, jen mám ted takový narůžovělý výtok, tak doufám, že se MS nepřižene, protože doufám, že jsem těhotná.....

A to už jsem si myslela ,že nejsem. Jestli budu, tak platí pořekadlo trpělivost přináší růže… i když u některých z nás to bohužel neplatí..

Tak co holky…co vy na to? V pátek jdu na krev, tak přijímám sázky, jsem nebo nejsem a MS se ještě dostaví.. to by byl dobrej joke od mýho těla..:-(

Pa a ještě se po 20.00 připojím a přečtu jestli něco napíšete..:-))

Kosinka :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
13.1.04 20:26

Ahoj,

když vyšel test s dvouma čárkama, tak těhotná jsi. Sazím tedy ANO!!!! Silvie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
13.1.04 20:27

Kosinko,já se vsázet nemusím,cítím,že prostě těhotná JSEŠ!

Holky moje,dnes toho mám za sebou nějak moc,tak jdu k televizi.

Byla jsem na ještě jednom vyšetření,co mě strašilo,/jsem po oper.štítný žlázy/,to dopadlo zatím dobře.Moc se mi ulevilo,ale jen krátce…

Pak jsem jela za město k našim,po cestě na kruháči jsem málem neubrzdila auto/moc jsem se lekla-a to nesmím v těhotenství/.U našich jsem se nepohodla s mámy manželem,sice to bylo krátké,ale já nejsem zvyklá se se staršími lidmi dohadovat,jenže jsem se ozvat musela a moc mě to vystresovalo.Pak mě vystresoval starší syn-neúmyslně/to je jiné téma/.No a tak jsem nervní,abych už měla den za sebou a mimčo si spokojeně trůnilo pořádně zahrabané v bříšku.Věřím,že zítra budu v lepší náladě.Mimochodem,Kosinko malonko jsi mi ji zvedla,protože fakt věřím,že miminko čekáš.Máme to k sobě 24km,přeci v tom těhotenství tu na severu nebudu sama.

Holky pa,Dandule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
13.1.04 20:42

Holky,

působíte na mne maximálně pozitivně…!!!

Od včerejška se mi taky tak trochu zvyšuje potřeba na čůrání, takže taky věřím, že jsem, ale i se bojím, nerada bych ted byla zklamaná.

Snad to do toho pátka vydržím. Jo, co se týče toho narůžovělýho špinění, to je asi takhle na začátku normální ne..?

Dandi, vykašli sena to a žádnej stres.

Jestli mi to vyjde tak se budeme muset nějak sejít..!!

Havličko, tak snad ti pomůže.., věřím a držím pěstičky.!!!

Sylvinko, drž palce do pátka ráno, to jdu na krev, kolem 14- 15 budou výsledky, večer půjdu na net tak ve 20.30 tak hned dám vědět, ale to tu ještě do té doby pokecáme.

Holky,… mám takové pocity, že bych mohla být, bylo by to super........!!

Doufám, že to fakt vyšlo, a taky tak jak má.......

To snad v pátek radostí zbořím celý byt......:-))))))))

Kosinka, pa a dobrou zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
13.1.04 20:46

p.s. už ted se mi chce křičet radostí, že asi čekám nějakýho matýska...... at už je bože pátek!!!!!!!!!!!

Já to snad nevydržím.

:-) :-Y

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
13.1.04 21:31

Kosinko moc ti to přeji.Je mi až do pláče,že aspon někdo má štěstí.neboj ty testy jsou 100 pro… takže věř,že to je ok.Já jsem těch testu vyskoušela a vždy 100pro.Tak držím palečky.pápápá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
13.1.04 22:14

Ahoj Kosinko,

já myslím, že určitě těhotná jsi. I když ten malý mraveneček, který pracně doputoval do dělohy nemá ani pusinku ani ručičky, tak určitě se pomyslně už teď usmívá, mává na tebe a těší se na tak fantastickou mámu.

Držím pěstičky i s chlapečkem

Míša a Martínek (1měsíc)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.1.04 07:19

Kosinko, přidávám se ke gratulantům. Je to jasné! Ani slabá čárka by se na testu neobjevila, kdybys nebyla těhotná. Věřím tomu také proto, že dnes ráno jsem si dělala citlivější test a po 3 minutách se objevila druhá naprosto zřetelná růžová čárka. Dneska jdu k doktorce kvůli těm kvasinkám, tak si to rovnou nechám ověřit. Trošu mě trápí, že mě dnes od rána škrábe v krku a mám pocit, že na mě něco leze. Vím, že teď v prvních týdnech si to nemůžu dovolit. Snad mi doktorka poradí, co můžu v těhotenství užívat za léky proti nachlazení. Zatím se cpu grepy a pomeranči a piju horký čaj. Nemáte někdo neškodný tip, jak se z toho co nejdříve dostat?

Mějte se moc hezky, a ty Kosinko - dej vědět hned v pátek, jak dopadly testy. Už teď vím, že z nich budeš mít radost! Držím palečky, Týnka

• Citovat
  • Upravit
880
14.1.04 13:05

Ahojte všechny,teprve teď jsem se dostala k počítači.Sloužila jsemnoční a byla dost pekelná tak jsem to dospávaůa.Kosí myslim že všechno je tak jak si přeješ.U mě je to dneska 33 dnů a test zatím negativní.Holky doufám že vám nevadí jak jsem se k připojila k vašemu pvídání?Jo a Havlicko nebuď smutná z toho že ostatním už to vyšlo a tobě zatím ne,ostatně já taky nevím kam patřím.Ale to zklamání ja vždycky tak příšerný a každý měsíc horší a horší.Týnko myslím že nejhorší jsou snad jen ATB.Ale snad to zvládneš s vitamýny a medíkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
14.1.04 14:53

Ahoj holky, musím se s vámi dnes podělit o dost negativní zážitek z gynekologie. Můj doktor je teď na dovolené a zaskakuje za něj jedna starší paní doktorka. Přišla jsem tam s kvas. infekcí a vzala s sebou ranní slabě pozitivní tt a graf, do ktrerého si zapisuju bazální teploty. Řekla jsem jí, že si myslím, že jsem těhotná. Podívala se na test a na graf a začaly se se sestrou strašně smát, že to beru moc vědecky, ať se uklidním, že bt jsou k ničemu a můj těhotenský test je falešně pozitivní - údajně z vitamínů Gravital, které beru. Když jsem požádala o ultrazvuk /je v ordinaci/, odmítla s tím, že jestli byl začátek mojí poslední MS 24.12. /měla jsem dle bt ovulaci 8.den cyklu/, tak není možné těhotenství poznat ani testem ani ultrazvukem. Když jsem argumentovala tím, že podle bt dobu ovulace poznám, vysmála se mi a řekla, že 8. den cyklu je to skoro nemožné. Byla jsem úplně zdrcená, když jsem odtamtud odcházela. Když jsem pak volala muži a stěžovala si mu, řekl mi, že si taky myslí, že nejsem normální, když si dělám tt každé ráno. To už jsem nevydržela a rozbrečela se. Tak nevím, jsem vážně tak praštěná? Stalo se vám na gynekologii někdy něco podobného? Možná jsem jen vztahovačná.. Posílám vám všem moc pozdravů a omlouvám se, že se vám tu takhle „vylévám“. Týnka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.1.04 15:09

ak sa ti za taku kratju chvilu ukazala druha ciarka tak si tehotna ale ak sa ti ukazala az po dlhej dobe tak to moze byt falosne-mne sa to stalo ciarka sa ukazala az po… a nebola som ,ale nezufaj-urcite ti to dopadne dobre,keby si si skocila na pohotovost ze ta nieco boli tak ta vysetria ,drzim palce

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.1.04 15:24

Ahojte,

nechcem vam kazit naladu,ale som tiez pripad,kedy som mala TT pozitivny a nebola som tehulka:o( Hoci som nebrala ziadne tehu - vitaminy ako pise Tynka…

Drzim pasticky:o)

• Citovat
  • Upravit
880
14.1.04 16:13

Aho Týnko.S TT takovou zkušenost nemá,ale je pravda že na letáčku píšou že co se o objevý za 10 min je neplatné,ale výjimka potvrzuje pravidla.A co se týče doktorek tak s tím teda zkušenosti mám.V červnu jsem zjistila že jsem těhotná,v červenci jem začla krvácet a můj doktor měl taky dovču,takže jsem šla nejdřív k jedné doktorce,která mi udělal vnitřní USG a řekla že do večera potratim.Hotovo,tečka žádná lidskej přístup,nic.,Pak jsem šla k druhé a ta byla ještě příjemnější.Nakonec jsem skončila v Motole a rozdíl byl obrovskej.Co se týče tý ovulace,znám holčinu a ta ovuluje taky tak.S manžílkem si promluv,určitě si to vysvětlíte.Můj manžel je ze mě taky někdy trošku nervózní,zvlášť vždycky po tom co to dostanu a vykřikuju,že nikdy mít děti nebudu apod.Jen nebuď smutná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
14.1.04 18:36

Ahoj Binky, moc děkuji za povzbuzení. Potřebovala jsem ho. Jak dlouho už se vlastně s mužem o mimčo snažíte? S tím potratem je mi to líto. Na druhou stranu, je to pro tebe záruka, že otěhotnět můžeš. O samovolných potratech jsem četla, že je prodělá asi 50% žen. Jen o tom většina neví a myslí si, že se jen opozdila MS. Určitě to brzy klapne. Co se týká mého těhotenství, jsem si skoro jistá i bez testu. Cítím se prostě jinak. Na zítra jsem si koupila test Clear Blue - údajně nejcitlivější z běžně dostupných, tak se uvidí. Jestli ten bude negativní, tak toho nechám být. Měj se moc hezky, Binky. Zdravím samozřejmě i všechny ostatní snažilky. Týnka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí