Beba 2 - kdy začít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14598
29.9.12 19:04

V lékárně mi bylo opakovaně řečeno, že ten věk je orientační. Vítek už taky měl 2× mlíko z beby 2 a nic se nestalo.

V 5 m a 27 dnech bych tohle teda fakt neřešila. dala co mám doma a 1 už nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
29.9.12 19:05

@AniNevim poradit klidně můžeš budu jen ráda.. je toho na mě hodně a ted ten přechod na tu 2ku mě uplně zamotal :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
29.9.12 19:07

@terykt tak ja v te dobe davala 5-6 odmerek. Takze 3:2 nebo 4:2 byla Jednicka:Dvojce. I mne to takto poradila znama, po tom, co jeji holcicka tu dvojku nechtela hned „surovou“. U nas nebyl problem uz po tydnu michani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
29.9.12 19:09

Mě doktorka říkala, že mám začít dávat už v 5-ti měsících. Ale odvíjelo se to od toho, že minimálně jedna dávka UM musela být zcela nahrazená příkrmem - masozeleninou nebo ovocem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
29.9.12 19:11

Tak my oběd máme už jen příkrm a sem tam na sváču nějakou přesnídavečku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
29.9.12 19:17

Ja uz bych taky jednicku nekupovala a dala dvojky, vzdyt mate pulrok za par dni, takova zase razantni zmena v tech mlikach neni, aby to nejak diteti vadilo, kdyz to dostane driv :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
29.9.12 19:21

Já si taky myslím @Hanka79 :mrgreen: :mrgreen:. ale chtěla sem slyšet názor maminek, abych nebyla jak pako:D :mrgreen: :mrgreen: tak jo holky už jdu teda rodělat tu dvoječku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
20.11.12 14:57

Ahoj holky, my budeme taky za několik týdnů řešit přechod z 1 na 2, tak jsem koukala na internet, kde prodávaj bebu a kde je přímo info…a všude je napsáno „Pokračovací kojenecké mléko Beba 2 je vhodné pro děti od ukončeného šestého měsíce“ takže to chápu tak, že to je období, kdy se začíná 7. měsíc. Takže bych se tím řídila. Ale když zašneš o pár dní dřív, tak se vůbec nic nestane… a jak píšete - možná je docela dobrý nápad ze začátku pár dávek míchnout 1 s 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
20.11.12 15:12

Taky jsme od narození na UM Beba. S 2 se má začít po půlročních „narozeninách“, my třeba na radu doktorky začali o měsíc dřív, prý se líp hodí k příkrmům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
20.11.12 20:17

Já mám za to, že na UM č. 2 se nemusí přecházet nutně v 6. měsících ale v době, když už má dítě nějaké příkrmy. Um č. 1 obsahuje vše co dítě potřebuje, Um č.2 už ne a s příkrmy se počítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.6.18 21:05

Kdyz posloucham vypraveni starych sousedek, jak davaly kravske mliko zahustene maslovou jiskou, rikam si, ze to byl narez.my dneska nevime, co mame. aleluja Beba. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová