Beba Sensitive - je nutné mít savičky s větší dírkou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
maga
24.2.10 21:11

Probiotické kapky byly v našem případě totálně bez efektu :-(

• Citovat
  • Upravit
Cecina
25.2.10 08:48

Zatím malá vypila čtyři lahvičky Beba sensitive,byla sem ráda,že se malá nekroutí a spinká a teď to začalo znova. Kroucení, tlacčení a bez výsledku. Sab kapeme a ani po nem neprdíkuje. Hruza. Manžel priveze Baby calm,hned ho vyzkoušíme a uvidíme. Hipp mléko sem chtěla vyzkoušet nejdříve než bebu,ale doktorka mi řekla,ať koupíme bebu nebo sunar.Snad se brzy vykaká.Uvidíme přes víkend.

• Citovat
  • Upravit
maga
25.2.10 09:10

no my to měli po té Bebě právě to samé.První kakání bylo asi za 4dny,ale úplně tvrdé bobky.Stále tlačila i v noci ji to budilo a nic, ani prdíky neodcházely.Bylo to tak celých 14 dní, tak jsem tu Bebu musela vyměnit.Chtěla jsem vydržet alespoň těch 14 dní,než si bříško na Bebu trochu zvykne, ale sama dr. mi pak řekla, že pokud má tu zácpu stále i po 14ti dnech, že to lepší nebude a že vyměnit za Nutrilon.Ten jsme ale měli před Bebou, takže jsem šla už rovnou do Hippu.Na prdíky dáváme Lefax.Sab Simplex nezabíral

• Citovat
  • Upravit
381
25.2.10 09:55

Ja jsem prosla celou diskusi od 1 az po 15stran a cetla vse o UM,kdyz jsem vybirala vhodne,jinak jsme meli take to same,jak Cecina pise,s tim kroucenim a nekakanim,ale po Nutrilonu,jinak Sunar-byl uveden taky jako hodne zacpovy-to jsou mlicka pro deti ktere maji spis prujem na zastaveni :-),vlastne u vsech mlik se zacpa vyskytla,krom Hippu,tam spis musis odhadnout teplotu na rozmichani,aby nehrudkovatel.Taky neni tak znamy,ale pokud mate zacpu,tak z vlastni zkusenosti doporucuji,Cecinozkus vysadit ten Sab simplex,nam kakal po vysazeni taky lepe,asi tyden to potrva,nez odezni ucinek uplne,Baby calm nejsou uplne perfektni,ale neucpavaji,taky muzes zkusit vykakat opatrne teplomerem digitalnim-u Nutrilonu jsem ho musela pouzivat kvuli krecim denne,ci rourkou-ta u nas teda nic moc,no a ty probio kapky vam taky neuskodi a kdyz zjistis,ze pomahaji,tak tim lip :mrgreen: No a jinak vydrzet,posilam pevne nervy-ovsem ne ty moje, :cert:,po tech 3mesicich to boleni a krouceni pomalu odezni samo,my mame temer 5mesicu,ale obcas nas to taky potrapi,ale uz je to sranda oproti prvnim tydnum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cecina
25.2.10 10:32

Dekuju za rady, kdyz beba nebude delat dobrotu, jdem do Hippu,vyzkousim ted baby calm, lefax a sab simplex maji stejny slozeni-stejnou ucinou latku,tak se mi do nej moc nechce.Rano sme mazali brisko gelem Pupík,malá se má za chvíli vzbudit, tak uvidime,treba bude líp :-) Musím říct,ze po bebě vydrží déle spát než po Nutrilonu

• Citovat
  • Upravit
Cecina
25.2.10 10:35

Ještě jsem si vpomněla,že mi doktorka radila vyzkoušet kdyžtak klyzma,do stříkačky 1-1,5ml vlazného mléka nebo homeopatický čípek Spascupreel S rozriznuty podélně…Nic sem z tohohle zatím nezkoušela…

• Citovat
  • Upravit
petra22222
25.2.10 10:40

doporučuji dávat do mléka probiotické kapsle laktobacílky baby, nmebo kapky bio gaia, ty jsou sice drahé, ale zabírají a dají se sehnat na slovensku nebo v polsku levněji

• Citovat
  • Upravit
381
25.2.10 15:10

lefax a sab simplex maji stejny slozeni-jojo,presne tak.Malinka je hlavne moc malinka a potrva nez se ji to vse vyvine,u holek je to pry lepsi,tak treba budete mit za mesic klid,ja jsem vyzkousela taky uplne vse a mela jsem doma housenku misto mimca.Ty homeopatika,to bych zatim pockala,staci ten Baby calm.Ty kapky probiotik jsem sehnala na netu za 308kc+130postovne :-?-hlavne je to pro streva prirozene.Ja jsem sama prekvapena,ze malej mi ted tak pekne kaka,uz jsem myslela,ze proste bude mit problem,ale v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cecina
26.2.10 07:23

Ahoj, musím říct, že nevím,jsetli sem neudělala chybu s bebou, mala v noci brečela a pak se teda vykakala,ale strasne ji to dlouho trvalo,tlačila a tlačila,nakonec to bylo zeleny…brr…to po nutrilonu nemela.Prdici taky nic moc, snad dneska bude lip. příští tyden jdem do poradny, zeptám se na ty probiotika.Ta zácpa je hruza. dala sem ji jeste napit trochu fenykl. caje, ale cetla sem, ze může i stavět a pak se po němhůře kaka.

• Citovat
  • Upravit
maga
26.2.10 09:58

ta zelená barva stoličky by nemělo být nic na závadu, na některých těch mlíkách to i píšou, že může být zelená.Hlavní je že se vykakala sama,bez rourek apod.., je ta stolička tuhá?To brečení může být i tím přechodem z Nutrilonu na Bebu, nebo na jakékoliv jiné Um.Přece jen má každé to mlíčko trošku jiné složení a miminkům s těmito problémovými citlivými bříšky to nějakou dobu trvá než si zažívání zvykne.Chce to ještě nechat cca 14 dní, pak až kdyby stejný problémy přetrvávaly třeba zkusit přejít na jiné.

• Citovat
  • Upravit
Cecina
26.2.10 13:41

Díky, naštěstí to bylo samo, ted ma i prdiky,kapu baby calm a jeste mi segra priveze z lekarny od swissu lactobacilky baby,je to nejaka novinka, od ukonceneho mesice,rozssype se jedna az dve kapsle behem dne,neni to spatny vyrobce, tak snad to take pomuze,zatim zkusim tohle a kdyz ne, tak koupime ty kapky za 500kc.

• Citovat
  • Upravit
258
26.2.10 17:22

Ahojky my měli to samé zkoušení s malým… nakonec dostává Bebu AR, a stolička může mít barvu zelenou, je to hodně tmavě zelená, připadá nezdravá, ale sám výrobce Nestle má na těhle speciálních mlíčkách oznámení že může být stolička zelená a je to normální. Po obyčejném mlíčku je to většinou žluté takže se barvy neboj… a z vlastní zkušenosti můžu říct, že jednu značku mlíčka je lepší dávat alespoň měsíc. Malý začal na nutrilonu, pak Sunar(hrůza) a to vždy po dvou týdnech a tak jsem si řekla že zas takový rozdíl v mlíkách není a jde jen o značku a výrobce a u Beby zatím setrváváme… změna s častějším nebo řidším kakáním nastala teprve po třech týdnech..... takže je asi třeba fakt vyčkat než se to bříško s tím vším vyrovná.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cecina
28.2.10 17:59

Ahoj Holky, jeste bych potrebovala poradit,mala sice moc nebreci,ale tlaci a tlaci a nic,dnes sme ji museli s manzelem pomoci rourkou,nevim jestli je to normalni,ale nekaka tzv.michana vajicka ani to neni ridke, ale je to tuha stolice a strasne se s tim nadre.Je mi ji lito,je to zmenou mleka a upravi se to zase zpatky po case nebo to uz takhle zustane?

• Citovat
  • Upravit
maga
28.2.10 20:43

Určitě bych setrvala,nemusí to takto zůstat.Chce to trpělivost a čas..A po tom Nutrilonu to bylo taky tak s tím tlačením a tuhou stoličkou, a stolička je denně?zaznamela jsi nějakou změnu mezi Bebou a Nutrilonem? My jsme to s tou Bebou teda skončit museli, protože to byla vyloženě zácpa a nezlepšilo se to.

• Citovat
  • Upravit
381
28.2.10 23:14

Cecino,ja bych to vymenila za ten Hipp,nam pomohl,Nutrilon jsme meli mesic a bylo to spis horsi a horsi,tu Bebu jsem nedavala,protoze mi rekli,ze je husta,kroutil se v krecich a mel tuha hovinka,ted mam Hipp a ty proboiticke kapky,s kakanim nemame problem,nam dr.taky rikala vydrzet 14dni,ze je to doba,nez vyjde ven to predesle mleko,ale pokud to mate horsi,tak to bych necekala,na co,az se ucpe uplne?Umim si predstavit ty nervy,ponevadz jsem to zazila a taky se mi nechtelo trapit mimi zmenamy,ale nekdy je to nutne a ucinne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová