Beba Sensitive - je nutné mít savičky s větší dírkou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
BARA001
15.1.11 20:29

Ahoj moja známa mi dneska povedala ze dava svojmu syncekovi tuto bebu sensitiv a netreba podla mna ziaden vacsi otvor na flaske to isto nie, ja mojej dcerke ked mala nutrilon AR ten je husty ako krupicova kasa som nedala cumlik s vacsimi dierkami aspon pila dlhsie a skorej sa unavila … teraz mame nutrilon comfort a ten je predsa riedky uplne a ziadne hrudky tam niesu … inak chcela by som prejst na bebu tiez

• Citovat
  • Upravit
MartinaaTerezka
13.12.11 16:21

Ahojky, chtěla bych Ti poradit. Zkus si koupit kapky Espumisan-je to i pro kojence. Mám s tím opravdu dobré zkušenosti, malé nic nepomáhalo a ty kapky jsou opravdu úžasný-před každým jídlem stačí 5 kapek a na noc dávám i 10kapek, aby se jí lépe spinkalo..ty kapky jsou výborné i tím, že se miminko nemůže předávkovat, jelikož odejdou s prdíkami. Malá mi od té doby co kapky dáváme krásně prdinká a dokonce i sama kaká, to jsem se bála, že už ani nezačne:) no a není to ani drahá záležitost, dokonce i výborně chutnají-jsou takové banánové. Takže za zkušenost nic nedáš ;) tak holky pevné nervy

• Citovat
  • Upravit
Bayleena
26.1.12 17:05

Beba Sensitive

My také dnes poprvé zkoušíme Bebu S :think: . Je nám 7 týdnů a malej a jeho stolička to je jedna velká hrůza :,( Už jsme vyzkoušeli co se dalo, ale zatím bez úspěchu :nevim: . Hrudky v mlíčku nám dělalo jen Hami… A je fakt, že musí být mlíčko v lahvi pořádně promíchané.

• Citovat
  • Upravit
Cecina
26.1.12 20:53

Beba sensitive

Ahoj holky, male jsem davala Bebu sensitive hlavne kvuli kakani, pila ji cca od 3 tydne do pul roku, pak sem ji zacala davat bebu normalni, a bez problemu.Pijeme ji porad, zitra mame dva roky. Jinak za nas jeste kapky Espumisan nebyly, ale obsahovou latku maji stejnou jako Sab simplex, nam pomahal baby calm a rektalni rourka

• Citovat
  • Upravit
tehulka janca
14.2.12 21:50

zacpa u batolete

ahoj,moje sragrova ma 2,5mesicni hocicku a nevedi si uz rady malinka ma prdiky a snazi se vykakat a nejde ji to cela nam z cervena jak tlaci a nic uz 2dny nic,a breci asi jak ji to tam tlaci,feniklovy caj uz nepomaha muzete mi prosim poradit
jak ji pomoc se vykakat dekuji jana :,(

• Citovat
  • Upravit
tehulka janca
14.2.12 21:51
tehulka janca píše:
ahoj,moje sragrova ma 2,5mesicni hocicku a nevedi si uz rady malinka ma prdiky a snazi se vykakat a nejde ji to cela nam z cervena jak tlaci a nic uz 2dny nic,a breci asi jak ji to tam tlaci,feniklovy caj uz nepomaha muzete mi prosim poradit
jak ji pomoc se vykakat dekuji jana :,(
jinak kojime a odpoledne dokrmujeme nutrion 1
  • Citovat
  • Upravit
Nikoleta Nikoleta
7.3.12 09:24

Ahoj . Existuje caj od Hippu , fenyklovy pro miminko od 1. týdne , je granulovany a stoji kolem 100. malej jsme namichala 100ml a jednu lzicku a reknu vam,kam se hrabou nejaky kapky a ostatni . Caj byl perfektni a pomohl nam, od 2,5 mesicu davam uz jen bebu sensitiv a je klid. Do te doby jsme meli kazdou noc koliky briska a bylo to sileny, do noci vzhuru , mala treba 2,3 hodinky prorvala =( ale cajik doporucuji + jednou tydne uvarit trosku vodu koj . + lzicku kminu,scedit a dat vypit, vyborny na prdiky.ALE POZOR,jen jednou tydne ;)

• Citovat
  • Upravit
5323
10.4.12 15:51

ahoj, také sháním info o Bebe sensitive.. naše holky mají nutrilon comfort, ale jak už tu bylo několikrát zmíněno, tak mají tuhou stolici a sami se nevykadí :roll:
má tu někdo zkušenost ještě: Beba 1 Pro vs. Beba sensitive? nevím, kterou z nich.. :think:
děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
10.4.12 16:06

My krmíme BEBA PRO 1 dvojčata a stolice je řídká,prdíky v pohodě,to víš že nás občas malinko pozlobí,ale nám pomáhají kapičky ESPUMISAN dané do mlíčka stačí jednou denně nebo pěkně nahřátá plenka žehličkou přiložená na bříško :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
10.4.12 16:11

taky dvojčátka feli? :D také používám espumisan :palec: ale tedy s každým krmením :lol: prďánkujou jako vzteklý, to jo, ale ta stolice tuhá nooo, ta mi zlobí.. a hlavně posledních pár dní mají hysterák obě dvě po 19h večerní 8o do té doby klid, prostě jen večer, tak si říkám, jestli je večer ty bříška nebolí :nevim:
takže vám stačí Beba klasická, děkuji za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
10.4.12 17:10

stačí nám klasická BEBA :lol: nám taky plakaly holky vždy kolem 19.20 a zjistila jsem ze chtějí jít už do hajánek a mít svůj klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
10.4.12 18:55

Jestli bolí bříško (koliky), tak Beba Senzitive. Jestli má zácpu, tak stačí Beba Pro 1. Ale chce to vyzkoušet, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
11.4.12 06:58
@felina79 píše:
stačí nám klasická BEBA :lol: nám taky plakaly holky vždy kolem 19.20 a zjistila jsem ze chtějí jít už do hajánek a mít svůj klid :lol:

když ony tak řvou, že je do těch hajánek strčit nemůžeme :mrgreen: včera to jedna završila, ta už řvala dokonce i s flaškou v puse! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
11.4.12 07:01
@rejžička píše:
Jestli bolí bříško (koliky), tak Beba Senzitive. Jestli má zácpu, tak stačí Beba Pro 1. Ale chce to vyzkoušet, no.

děkuji :kytka: vzala jsem nakonec klasickou a sensitive si nechám jako zadní vrátka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
11.4.12 07:08

@memka Jj, já jeden čas i míchala, když jsme přecházeli ze Sensitive na Pro. Např. 3 lžičky Senzitive a jedna Pro a postupně jsem zvyšovala poměr, jak jsem zkoušela, co na to bříško. A bylo to ok. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová