Beba Sensitive - je nutné mít savičky s větší dírkou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5323
11.4.12 07:20

děkuji moc za rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedzik
30.7.12 10:55

Pouzivame Beba Sensitiv a neni tak hutne jako Nutrilon Comfort…takze pouzivame nejmensi dirku, pac se jinak holky dusily, jak jim to moc teklo

• Citovat
  • Upravit
9
10.1.13 10:48

Milé maminky, musím sen přidat příspěvek, protože mě Beba sensitive strašně zklamala. Malý 2,5 měsíce měl strašnou koliku tak jsem na doporučení dávala Bebu. Hustota a zápach stolice je prý normální ale ani jednou se mi nevykakal sám. Jen za pomocí asi 6ti masáží bříška denně a rektální tyčinky. Včera dostal šílený záchvat a dneska vykakal obrovský zelený špunt tužší konzistence. Vrátila jsem se zpátky k sunaru nutra defence a uvidíme. U něj mi kakal sám. Co můžu doporučit na koliku, tak čípky Viburcol, jsou k dostání v lékárně, jsou to homeopatika a opravdu zabírají. Nechápu, proč ještě nidko na koliku nevymyslel nic co opravdu zabírá. Vidět uplakané, utrápené miminko v křečích je pro maminku strašná bolest a vysílená jsem i já :( Snad už bude líp!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cecina
10.1.13 13:18

Dobrý den,

i já přidávám příspěvěk o Bebě sensitive. První dcera dnes již tříletá pila bebu sensitive asi po měsíci, kdy jsem upustila pouzivani nutrilonu, bylo to hrozny, Po bebe měla tužší zelenou stolici, někdy kakala sama a někdy za pomocí rourky, před měsícem se mi narodila druhá dcera a opět máme bebu sensitive. Mala mi po ní krasně kaká, můžu říci ze skoro po každém jídle, jenom prdíky nám to moc nevyřesilo a kapu ještě kapičky a davam laktobacily od Swisu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová