Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Pouzivame Beba Sensitiv a neni tak hutne jako Nutrilon Comfort…takze pouzivame nejmensi dirku, pac se jinak holky dusily, jak jim to moc teklo
Milé maminky, musím sen přidat příspěvek, protože mě Beba sensitive strašně zklamala. Malý 2,5 měsíce měl strašnou koliku tak jsem na doporučení dávala Bebu. Hustota a zápach stolice je prý normální ale ani jednou se mi nevykakal sám. Jen za pomocí asi 6ti masáží bříška denně a rektální tyčinky. Včera dostal šílený záchvat a dneska vykakal obrovský zelený špunt tužší konzistence. Vrátila jsem se zpátky k sunaru nutra defence a uvidíme. U něj mi kakal sám. Co můžu doporučit na koliku, tak čípky Viburcol, jsou k dostání v lékárně, jsou to homeopatika a opravdu zabírají. Nechápu, proč ještě nidko na koliku nevymyslel nic co opravdu zabírá. Vidět uplakané, utrápené miminko v křečích je pro maminku strašná bolest a vysílená jsem i já
Snad už bude líp!!!
Dobrý den,
i já přidávám příspěvěk o Bebě sensitive. První dcera dnes již tříletá pila bebu sensitive asi po měsíci, kdy jsem upustila pouzivani nutrilonu, bylo to hrozny, Po bebe měla tužší zelenou stolici, někdy kakala sama a někdy za pomocí rourky, před měsícem se mi narodila druhá dcera a opět máme bebu sensitive. Mala mi po ní krasně kaká, můžu říci ze skoro po každém jídle, jenom prdíky nám to moc nevyřesilo a kapu ještě kapičky a davam laktobacily od Swisu.