Bébé Mila, Casualplay Vintage 2

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
4.3.10 10:45

Bebe Mila, Casualplay vintage 2

Ahoj maminy,
nemáte někdo zkušenosti s golfkama Bebe Confort Mila nebo Casualplay Vintage 2?? Malvík má na Vintage skvělou cenu, ale jsou asi dost těžké a velké do auta, co :?: . :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10482
4.3.10 22:45

Nienno, jen rychle…

myslím, že Casual nejsou moc golfky :) je to spíše sporťáček, fakt za super cenu na Malvíkovi, ale golfky to nejsou..

mila - dneska jsem jí viděla v obchodě, překvapivě hodně široká, délka opěrky asi klasika. ale syn mě táhnul krz obchod, takže jsem proszkoumala pořádně jen mc Muru .. :( páč byla hnedka vedle expozice vláčků… :)
záleží, jestli ti nebudou vadit ta jednouduchá kolečka vepředu. nevím, jak pevně a dobře jsou uložené,, u liteway dost často jakoby vejdou z osy a jsou zkosené, nebo jak to popsat, prostě nejsou uložená rovně a pak se s kočárkem podle toho taky jezdí :(
jinak je hezká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
23.6.10 12:34

Jak uz psala Natasa, je tam velikostne rozdil pomerne velky, Casual je proste sportak bez nafukovacich kol a Mila jsou golfky.
Mne osobne se Mila moc libi, byla to „laska na prvni pohled“ a uz tri mesice zvazuju, jestli do ni jit. Kdyz uz jsem pro ni byla temer rozhodnuta, tak ji vyprodali a minuly tyden jim do Babyparku zase prisla, tak jsem na vazkach :)
Vcera jsem tam byla a zkousela Julinku do Mily posadit a je opravdu prostorna a hlavne pohodlna. Mila nejsou takove ty klasicke trasoritkove golfky, je kvalitne zpracovana, jde temer az do lehu, slunecni striska jde naklopit dopredu pred dite (v lete neocenitelna vec) a ma velky nakupni kosik pristupny zepredu dobre i kdyz mimi spinka.
Posilam foto na ukazku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
23.6.10 12:36

Jeste jedna fotka jak se da sklopit az temer do lehu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nonitty
24.6.10 09:21

madamecrazy - Je Mila dobře polstrovaná? A barvy jsou v reálu hezčí než na netu? Přijdou mi na fotkách až moc křiklavé a na tvé fotce je barvička (tuším khaki) celkem příjemná. Kterou barvičku by sis vybrala ty? Uvažuji,že tenhle golfáček koupím pro svou 7-měsíční holčičku na příležitostné cestování,ale u nás není nikde k vidění.

• Citovat
  • Upravit
954
24.6.10 10:34

Prave ze me Mila velmi mile prekvapila, tim jak je polstrovana, daleko lepe a pevneji nez klasicke golfky :palec:
A barvy, to je take kapitola sama pro sebe, v realu jsou uplne jine. Mne se v katalogu a na netu tenhle cerno-zeleny nelibil, ale v realu me velmi mile prekvapil, ta zelena je moc prijemna.
Ostatni barvicky uz celkem odpovidaji, jen ta hneda je v realu take hezci :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
24.6.10 10:35

jeste jedna fotka pro predstavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nonitty
24.6.10 11:04

Díky moc za tak rychlou reakci na mé všetečné otázky. Tak teď nevím,kterou barvu vzít. Nějak moc řeším v čem by se mi líp vyjímala růžová holčička,aby se nám ty barvy netloukly. Uvažovala jsem o té hnědé a teď jsi mě nalomila na tu černo zelenou. To bude ještě dilema…

• Citovat
  • Upravit
nonitty
24.6.10 13:30

Tak jsem to rozsekla a objednala Milu v hnědé barvě. :dance: Až ji vyzkouším,písnu sem první dojmy.

• Citovat
  • Upravit
954
25.6.10 01:09

Já jsem to také rozsekla a dneska jsem si jí koupila v té černo-zelené a do toho ještě úžasnou jablíčkovou podložku MacLaren, která tam krásně pasuje!! :potlesk: :dance: :dance: :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nonitty
25.6.10 08:53

To teda tiše závidím. Mě ji dneska pošlou,když to dobře půjde. :roll: A kde jsi kupovala? V Babyparku? Ty podložky do MacLarenu totiž na netu v nabídce nemají.
Našla jsem je jen v Baby Shop Ondálek za 849,–kč. A netroufnu si tipnout,která by pásla do té hnědé Mily. Snad ta s růžovou… Ta zelená je teda nádherná! :potlesk: Jsem zvědavá na tvoje první dojmy,tak sem určitě písni,jak se vám jezdí.

• Citovat
  • Upravit
954
25.6.10 09:30

Jj kupovala jsem v Babyparku, podlozky tam meli jen asi 3 barvy, ale tahle krasne pasuje. Posilam na ukazku zatim prvni fotku jen z mobilu, kdyz jsme si ji vcera vezli domu :potlesk:
No urcite by do ni sla ta hnedo ruzova, ta by byla krasna :palec:
Vis co me napadlo, ze kdyby se nam treba barvicky okoukaly, tak si je pak muzem nekdy vymenit :-D :-D :-D
Pak pridam jeste dalsi fotecky z dnesni prochazky, uz se tesim :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
25.6.10 10:33

Tak jsem si ted trosku pohrala s podlozkama MacLaren :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nonitty
25.6.10 11:52

To jsi koupila rovnou dvě podložky? Ty jsi teda číslo. To už není golfáč,ale módní doplněk.Vypadá to super! :potlesk: Tak to si tu podložku určo koupím taky. Teda jestli bude do čeho ji dát. Z Babyparku zatím ticho po pěšině. Ani zprávička,že to dnes pošlou. Večer už asi začnu šílet. :cert: S tou výměnou kočárků,to je bezva nápad. :lol: :lol: :lol: Těším se na první zprávy z „terénu“. Přeju super procházku. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
954
25.6.10 12:46

Ja jsem tu fialovou podlozku uz mela koupenou do Bee :palec: a myslela jsem si, ze na Milu nepujde, tak jsem si vcera vzala k te Mile tu jablickovou, ale kupodivu tam vyoada hezky i ta fialova a z druhe strany jsou tam ptacci :potlesk:
Ta podlozka je sice drazsi, okolo 880,– ale zase je oboustranna a kvalitne zpracovana, ne jako sijou nektere maminky na mmb…kdy se po jednom vyprani operou barvy a podlozka ztrati tvar :think:
No a odkud z Babyparku sis ji objednavala? To jsem zvedava, kdy ti prijde.
No ta vymena je prave myslim dobry napad, budeme ji mit obe stejne starou/novou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí