Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminy,
nemáte někdo zkušenosti s golfkama Bebe Confort Mila nebo Casualplay Vintage 2?? Malvík má na Vintage skvělou cenu, ale jsou asi dost těžké a velké do auta, co
.
![]()
Nienno, jen rychle…
myslím, že Casual nejsou moc golfky
je to spíše sporťáček, fakt za super cenu na Malvíkovi, ale golfky to nejsou..
mila - dneska jsem jí viděla v obchodě, překvapivě hodně široká, délka opěrky asi klasika. ale syn mě táhnul krz obchod, takže jsem proszkoumala pořádně jen mc Muru ..
páč byla hnedka vedle expozice vláčků… ![]()
záleží, jestli ti nebudou vadit ta jednouduchá kolečka vepředu. nevím, jak pevně a dobře jsou uložené,, u liteway dost často jakoby vejdou z osy a jsou zkosené, nebo jak to popsat, prostě nejsou uložená rovně a pak se s kočárkem podle toho taky jezdí ![]()
jinak je hezká…
Jak uz psala Natasa, je tam velikostne rozdil pomerne velky, Casual je proste sportak bez nafukovacich kol a Mila jsou golfky.
Mne osobne se Mila moc libi, byla to „laska na prvni pohled“ a uz tri mesice zvazuju, jestli do ni jit. Kdyz uz jsem pro ni byla temer rozhodnuta, tak ji vyprodali a minuly tyden jim do Babyparku zase prisla, tak jsem na vazkach ![]()
Vcera jsem tam byla a zkousela Julinku do Mily posadit a je opravdu prostorna a hlavne pohodlna. Mila nejsou takove ty klasicke trasoritkove golfky, je kvalitne zpracovana, jde temer az do lehu, slunecni striska jde naklopit dopredu pred dite (v lete neocenitelna vec) a ma velky nakupni kosik pristupny zepredu dobre i kdyz mimi spinka.
Posilam foto na ukazku ![]()
madamecrazy - Je Mila dobře polstrovaná? A barvy jsou v reálu hezčí než na netu? Přijdou mi na fotkách až moc křiklavé a na tvé fotce je barvička (tuším khaki) celkem příjemná. Kterou barvičku by sis vybrala ty? Uvažuji,že tenhle golfáček koupím pro svou 7-měsíční holčičku na příležitostné cestování,ale u nás není nikde k vidění.
Prave ze me Mila velmi mile prekvapila, tim jak je polstrovana, daleko lepe a pevneji nez klasicke golfky ![]()
A barvy, to je take kapitola sama pro sebe, v realu jsou uplne jine. Mne se v katalogu a na netu tenhle cerno-zeleny nelibil, ale v realu me velmi mile prekvapil, ta zelena je moc prijemna.
Ostatni barvicky uz celkem odpovidaji, jen ta hneda je v realu take hezci ![]()
Díky moc za tak rychlou reakci na mé všetečné otázky. Tak teď nevím,kterou barvu vzít. Nějak moc řeším v čem by se mi líp vyjímala růžová holčička,aby se nám ty barvy netloukly. Uvažovala jsem o té hnědé a teď jsi mě nalomila na tu černo zelenou. To bude ještě dilema…
Tak jsem to rozsekla a objednala Milu v hnědé barvě.
Až ji vyzkouším,písnu sem první dojmy.
Já jsem to také rozsekla a dneska jsem si jí koupila v té černo-zelené a do toho ještě úžasnou jablíčkovou podložku MacLaren, která tam krásně pasuje!!
![]()
To teda tiše závidím. Mě ji dneska pošlou,když to dobře půjde.
A kde jsi kupovala? V Babyparku? Ty podložky do MacLarenu totiž na netu v nabídce nemají.
Našla jsem je jen v Baby Shop Ondálek za 849,–kč. A netroufnu si tipnout,která by pásla do té hnědé Mily. Snad ta s růžovou… Ta zelená je teda nádherná!
Jsem zvědavá na tvoje první dojmy,tak sem určitě písni,jak se vám jezdí.
Jj kupovala jsem v Babyparku, podlozky tam meli jen asi 3 barvy, ale tahle krasne pasuje. Posilam na ukazku zatim prvni fotku jen z mobilu, kdyz jsme si ji vcera vezli domu ![]()
No urcite by do ni sla ta hnedo ruzova, ta by byla krasna ![]()
Vis co me napadlo, ze kdyby se nam treba barvicky okoukaly, tak si je pak muzem nekdy vymenit
![]()
Pak pridam jeste dalsi fotecky z dnesni prochazky, uz se tesim ![]()
To jsi koupila rovnou dvě podložky? Ty jsi teda číslo. To už není golfáč,ale módní doplněk.Vypadá to super!
Tak to si tu podložku určo koupím taky. Teda jestli bude do čeho ji dát. Z Babyparku zatím ticho po pěšině. Ani zprávička,že to dnes pošlou. Večer už asi začnu šílet.
S tou výměnou kočárků,to je bezva nápad.
Těším se na první zprávy z „terénu“. Přeju super procházku. ![]()
Ja jsem tu fialovou podlozku uz mela koupenou do Bee
a myslela jsem si, ze na Milu nepujde, tak jsem si vcera vzala k te Mile tu jablickovou, ale kupodivu tam vyoada hezky i ta fialova a z druhe strany jsou tam ptacci ![]()
Ta podlozka je sice drazsi, okolo 880,– ale zase je oboustranna a kvalitne zpracovana, ne jako sijou nektere maminky na mmb…kdy se po jednom vyprani operou barvy a podlozka ztrati tvar ![]()
No a odkud z Babyparku sis ji objednavala? To jsem zvedava, kdy ti prijde.
No ta vymena je prave myslim dobry napad, budeme ji mit obe stejne starou/novou ![]()