Běhání - jakou hudbu?

366
6.6.13 09:14

Běhání - jakou hudbu?

Zdravím všechny běžkyně - běžce, zdatné i ty méně. Já patřím k těm méně zdatným, s běháním teprve začínám, přesněji řečeno, chci začít teď o víkendu, až si koupím boty :) Chci se zeptat, jestli při běhání posloucháte hudbu (vím, že to není úplně ideální) a když ano, tak jakou? Díky za inspiraci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
cher
6.6.13 09:16

Rychlou :pankac:

• Citovat
  • Upravit
366
6.6.13 09:23

Tak s rychlou jsem tak nějak i počítala :D. Představuju si konkrétnější odpověď, ale i tak dík :) V muzice se moc neorientuju, jsem spíš filmovej fanda, než hudební :oops:

@sieta.m píše:
Rychlou :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
6.6.13 09:24

Já teda neběhám - lidi by umírali smíchy a to nechci, ale brácha u toho poslouchá The Prodigy a chválí si, jak ho to nakopne :mrgreen:
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
6.6.13 09:34

Je otázkou, jak a z jakého ddůvodu chceš běhat. A jestli jsi schopna běhat nezávisle na hudbě. By tě ty Prodigy mohli taky zabít :mrgreen:
Ja jsem schopna běhat na cokoliv, ale když potřebuji běžet rychle běhám na svoje mixy z rocku, např. Lucii, Wohnouty atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
6.6.13 09:45

Jakoukoliv rychlejší - ale hlavně oblíbenou! když je to oblíbenej dobrej song, hned se mi lépe běží! ale jinak mám mix všeho možnýho - Cher, Klus, Matuška:):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
6.6.13 09:49

@Alyss1 ja taky ráda běhám na Nohavicu, občas si ho i prozpevuji, ale na závod to moc hudba není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
6.6.13 09:59
Aha, tak to by me rozhodne zabili :lol: Chci začít z lehka, do teď jsem nic moc nedělala
@mag píše:
Je otázkou, jak a z jakého ddůvodu chceš běhat. A jestli jsi schopna běhat nezávisle na hudbě. By tě ty Prodigy mohli taky zabít :mrgreen:
Ja jsem schopna běhat na cokoliv, ale když potřebuji běžet rychle běhám na svoje mixy z rocku, např. Lucii, Wohnouty atp.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
6.6.13 11:08

Ja taky nebeham, ale jezdila jsem na bruslich to se taky pocita ne? Za me jedine Tiësto! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
6.6.13 11:12

Za me Offspring a jejich album Ixnay On The Hombre. Ja si je bravala na kolo. Nebo Hammerfall.

• Citovat
  • Upravit
366
6.6.13 11:42

Večer vlezu na Youtube a vámi zmíněné poslechnu no a případně se bude stahovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
6.6.13 12:06

@hanzy bože, to by mě zabilo i bez běhu, leda by s tím někdo jel za mnou a já se snažila před tím utéct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.6.13 12:21

Chce to hledat, co ti sedne. Teď běhám na Nickelback, Sonata Arctica, Bon Jovi.

• Citovat
  • Upravit
8558
6.6.13 12:31

@janica252 tak zalezi na tom, jake pisnicky. On ma i ruzne remixy co prave maji rychlejsi casti a pak pomalejsi oddechvoe..

Ja treba jezdila na tohle http://www.youtube.com/watch?… Mimo jine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
29.7.14 15:02

Hudba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie