Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jak se říká, všude je něco, ale v Benátkách je toho víc. Lokalita sice pěkná, ale kazí ji lidé. Žít bych tam nechtěl.
@Prostě Vodnář
Jak to myslíš lidi? Zvažujeme tam stěhování. A nikde nic nemůžu najít, když jsem se tam byla podívat přišlo mi to normální.
Tak přímo do Benátek to je otázka do jaké lokality. Čím blíž centru tak do toho bych nešla. Bohužel se tam množí romové a teď už ne jen ti. A klidně mě ukamenujte ale to co tam předvádějí to je hnus. A takové hezké město to je. Já už tam teda díky bohu nebydlím ale měla jsem tu čest 2 roky. A nikdy více.
@Anonymní píše:
@Prostě Vodnář
Jak to myslíš lidi? Zvažujeme tam stěhování. A nikde nic nemůžu najít, když jsem se tam byla podívat přišlo mi to normální.
V bývalé sladovne bydli Romové a bohužel, to nejsou ti slušní, kteří dřív v Benátkách byli. Dřív Romové byli spíš nahoře, dole byl klid. Teď, co tam jsou tyhle, tak je to samá stížnost a nikdo s tim nic nedělá, policie je na ně krátká ![]()
Jak píší nade mnou, tak to prostě je. Každého chování hodnotím individuálně, barva pleti to neovlivňuje, ale Benátky opravdu ne. Tu oblast bych hodnotil za rizikovou.
@Anonymní píše:
@Prostě Vodnář
@Anonymní píše: Více
Dobrý den, je vás inzerát ještě aktuální? Uvažujeme nad stěhováním též do Benátek a byla bych vděčná za info.
Děkuji 🙏🏻 🙏🏻
Ahojky, mám dotaz, jak se vam zije v Benátkách nad Jizerou, s dětmi nebo jestli sami jste zde vyrůstali nebo žili?. Přemýšlíme o koupi domu a občas tam jezdím, moc se mi líbí výhody malomesta, sportovní vyžití pro děti…ale…také vím, že tam bývají konflikty mezi jistými občany, kteří dělají trable a to mezi dospelymi i detmi..prý.., no nevím, nakolik to ovlivňuje děti ve skole, na kroužcích a podobně. Nerada bych, aby nás to odradilo od koupi domu, ale bezpečnost v obci je pro mě docela důležitá. Díky.