Benátky n. Jizerou, jak se vám tam bydlí?

Anonymní
24.3.23 20:51

Benatky n. Jizerou, jak se vám tam bydlí?

Ahojky, mám dotaz, jak se vam zije v Benátkách nad Jizerou, s dětmi nebo jestli sami jste zde vyrůstali nebo žili?. Přemýšlíme o koupi domu a občas tam jezdím, moc se mi líbí výhody malomesta, sportovní vyžití pro děti…ale…také vím, že tam bývají konflikty mezi jistými občany, kteří dělají trable a to mezi dospelymi i detmi..prý.., no nevím, nakolik to ovlivňuje děti ve skole, na kroužcích a podobně. Nerada bych, aby nás to odradilo od koupi domu, ale bezpečnost v obci je pro mě docela důležitá. Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.9.23 23:03

Zajímám se

Taktéž by mne zajímalo n

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
8.9.23 23:16

Jak se říká, všude je něco, ale v Benátkách je toho víc. Lokalita sice pěkná, ale kazí ji lidé. Žít bych tam nechtěl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.9.23 13:48

@Prostě Vodnář
Jak to myslíš lidi? Zvažujeme tam stěhování. A nikde nic nemůžu najít, když jsem se tam byla podívat přišlo mi to normální.

• Citovat
  • Upravit
2033
19.9.23 13:55

Tak přímo do Benátek to je otázka do jaké lokality. Čím blíž centru tak do toho bych nešla. Bohužel se tam množí romové a teď už ne jen ti. A klidně mě ukamenujte ale to co tam předvádějí to je hnus. A takové hezké město to je. Já už tam teda díky bohu nebydlím ale měla jsem tu čest 2 roky. A nikdy více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.23 13:59
@Anonymní píše:
@Prostě Vodnář
Jak to myslíš lidi? Zvažujeme tam stěhování. A nikde nic nemůžu najít, když jsem se tam byla podívat přišlo mi to normální.

V bývalé sladovne bydli Romové a bohužel, to nejsou ti slušní, kteří dřív v Benátkách byli. Dřív Romové byli spíš nahoře, dole byl klid. Teď, co tam jsou tyhle, tak je to samá stížnost a nikdo s tim nic nedělá, policie je na ně krátká :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
19.9.23 14:33

Jak píší nade mnou, tak to prostě je. Každého chování hodnotím individuálně, barva pleti to neovlivňuje, ale Benátky opravdu ne. Tu oblast bych hodnotil za rizikovou.

@Anonymní píše:
@Prostě Vodnář
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.9.23 06:27

Takže žižkovská normálka. :lol:
Děkuji za info 🙂

• Citovat
  • Upravit
3
3.9.24 19:53
@Anonymní píše: Více

Dobrý den, je vás inzerát ještě aktuální? Uvažujeme nad stěhováním též do Benátek a byla bych vděčná za info.
Děkuji 🙏🏻 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1