Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Přesně ten tím myslí
na p*delku, na případný škrábance (miminko se dovede občas poškrábat docela dost), můžeš ho použít i pro sebe, např. na prasklinky po kojení. Výborná univerzální věc.
@Paní Bubáková píše: Více
Přesně tak, miminku na zadeček, nebo sobě má bradavky
@Anonymní píše: Více
Já jsem využila dosti na bradavky. Ze začátku budou hodně citlivé a tím Bepanthenem to zklidníš. Teda alespoň mě se to zklidnilo. A super je, že to před kojením nemusíš umývat a můžeš rovnou kojit ![]()
Na bradavky bych spíš doporučila Purelan, Bepanthem mi moc nepomáhal teda
@Dn0712 57290795 mě Bepanthem pomáhal
ale tak každý to má jiný. Purelan je taky výborný ![]()
@Kačka9543 jasne, každý to má jiné. Já ty bradavky měla hodně popraskané a Purelan mi dost pomohl.
Můžeš si vzít jaký krém chceš. Bepanthen jsem nikdy nepoužívala, používala jsem třeba bambucké máslo a Purelan na prsa.
Můžeš si vzít jaký chceš jak píše @AnastazieB, ten Bepanthen je dost drahý oproti třeba Sudocremu. Naše porodnice vyrábí svou novorozeneckou mast, a ta nestojí ani 150kc, oproti tomu ve stejné velikosti stojí bepanthen skoro 400kc…
Urcite mysli Bepanthen baby, ale muzes si vzit co chces. Nikdo te nebude kontrolovat zda ten krem opravdu mas nebo ne. ![]()
Ja jsem treba do porodnice ani zadny krem nebrala. Sami mi automaticky dali krem v kalisku na mazani, protoze mala se hrozne loupala.
A nevydal ten seznam bepanthen?
jinak jde o jakýkoli krém na prcku, ja mám krém z Lidlu a mela jsem ho i v porodnici. Sudocrem jsem využila až při velkém opruzeni, na běžnou péči dle me neni treba ![]()
Misto drahyho purelanu klidne muzete koupit jakejkoliv obyc lanolinovy krem ![]()
V seznamu do porodnice je napsany Bepanthen - netusite proc, na co? Mysli tim ten Bepanthen baby jakoze na miminko (ten mam - mam i Sudocrem)? Moc se mi nechce dokupovat dalsi krem
Diky…