Betadine a nežádoucí účinky

Anonymní
14.9.20 11:54

Betadine a nežádoucí účinky

Dobrý den, trápí mě často mykozy a kvasinky od té doby co jsem začala brát HA. V pátek jsem bohužel přišla na to že mám tvarohovity vytok a hrozně mě palila zevni rodidla. Tak jsem bez ostychu zavedla Betadine který mám doma už preventivně abych nemusela litat po lékárnách a natrela se Canestenem (normálně používám Jenamazol, ale má stejné složení jak Canesten a bohužel jsem ho doma neměla). Ale nezvykle mě pálí zevni rodidla když se tím natru, že to není ani možný snad. Stejně tak Betadine není uvnitř příjemný, ještě k tomu ze mě ve sprše padají takové jakoby bílé hrudky a jakoby snad kůže? Nejsem si jistá ale není možné že mě Betadine spálil takovým způsobem? Nebo co to je? Celkem se bojím, ovšem moje gynekolozka má čekací dobu tak čtvrt roku a vždy když jí zavolám tak mi řekne ať si koupím Jenamazol. Budu teď vysazovat HA tak uvidím jestli to pomůže. Ještě jsem se chtěla zeptat na Wobenzym jestli s ním má tady někdo zkušenosti? Trpím právě moc na záněty močových cest ještě k tomu všemu tak jestli to někomu pomohlo. Děkuju moc za všechny odpovědi a omlouvám se za nechutné detaily😄

• Citovat
  • Upravit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty