Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsem na tom podobně. Jsem 8m po porodu, první ms jsem měla na začátku srpna. A od té doby nic, už jsem jako na trní ![]()
Já dostala první MS asi 3 měsíce po porodu, i když jsem plně kojila. Cykly 62, 56, 50, 48, 45, 41 na mých 30 jsem se dostala po cca třičtvrtě roce. První dvě MS očistec, a potom už dobré.
Klidne I pul roku…ja po prvnim tusim mela doca pravidelnou, po druhem uplne chaotickou. Nic jsem neresila ani nicemu nepomahala, beru to tak, ze telo se muze vzpamatovavat klidne tak dlouho, jak dlouho trvalo tehotenstvi. Taky se mi dlouho srovnaval cyklus po vysazeni HA, takze jsem ani nebyla moc prekvapena.
Ja dostala ms az 11 měsíců po porodu, dost nepravidelnou, nejdriv hodně silnou a 3× brzo po sobe, pak mesic nic, pak 3 tydny v kuse, to uz sem resila u dr.
Jsem 7M po porodu. Prvni MS jsem dostala 2,5M po porodu a od té doby ji mívám v cyklech 25-30dni, ale pořád do me pravidelnosti to má daleko.
Já mam docela pravidelnou, teď občas pár dní rozdíl, ale to mě nerozhodí. Před těhotenstvím jsem měla nepravidelnou.. Dostala jsem to hned po 6nedeli..
Dobrý den. Jsem 3 měsíce po porodu. Porod, 6 nedělí, kontrola na gyndě - vše v pořádku. Chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemá zkušenost s lehkým krvácením (cca 1 intimka denně) už měsíc. Nic mě nebolí. Jen to lehké krvácení každý den cca měsíc a něco. U doktora jsem byla po 6 nedělí a vše v pořádku. Menzes jsem už taky měla. Pak nějakou dobu bez krvácení a teď každý den. Nemáte s tím někdo zkušenost? Vím, že se vše dává pomalu do původního stavu, tak nechci úplně zbytečně plašit. Děkuji za odpověď.
Ahoj holky,
chtela bych se zeptat na menstruaci po porodu. Vim, ze to mame kazda jinak a je to po porodu normalni, ale jen se chci radsi ujistit nez cist nejake clanky na internetu.
Jsou to 3,5 mesice od porodu. Cca mesic a pul uz nekojim a tyden po skonceni kojeni jsem dostala prvni menstruaci. Oproti tomu, jak jsem to mivala pred těhotenstvím (silna, bolesti břicha…), to bylo úplně naopak (slaba, žádná bolest bricha). Cykly jsem mivala kratsi, cca uz 25 DC jsem dostavala menstruaci. Dnes jsem 30 DC a stale nic. Samozřejmě tuším, ze po porodu to muze byt par mesicu vselijaky. Spis me zajima, jak se vam cyklus po porodu dlouho srovnaval, případně jestli muzu telu nejak pomoci? A kdy případně resit doktorku? Pred par dny me bolelo bricho, ze jsem si rikala, ze to uz dostanu, ale nakonec nic