Betadine mast a kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
82
14.3.14 13:44

@Andeliiicek Tak budu moc držet palečky. Nějaká šikulka tam určitě je, jen jí najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
14.3.14 13:58

@JayAnn dekuji :), byla bych rada, kdybys treba za ten mesic dala vedet ohledne toho „udelatka“ na nehty :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
14.3.14 14:11

@Andeliiicek Budu na to myslet jako že já se jmenuju já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
14.3.14 14:17

@JayAnn dekuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
22.4.14 17:55

@Andeliiicek Ahojky :mavam:
Tak ode dneška mám na nožičkách ty šponky.
Jsou to takové malé plastové proužky, cca 5mm široké, které se přilepí na zarůstající nehet. Z toho trčí dva konce drátku, který se kroucením utáhne, a to vlastně nutí ten nehet růst rovněji (vždy se narovná o kousek víc, dokud se nenaučí růst správně). Zbytek drátku se ustříhne a celé se to zageluje. Nic není cítit, skoro to není vidět, nepřekáží a neomezuje.
Je potřeba dát každé 2 měsíce novou šponku a celková kůra trvá většinou 8 - 10 měsíců (takže 4× - 5× na výměnu).
Cena je teda vyšší. Platila jsem 320,– za jednu šponku, takže mě to vyjde na 4×640,–, tzn. 2560,– za kompletní kůru (jestli dobře počítám) a úspěšnost je 80%.
Jestli mi to pomůže, tak mi za to ty prachy stojej.

Ještě jsem z ní tahala trošku rozumy… Moc pedikérek tuhle metodu nedělá a ani nezná. Není to úplně novinka, ale dělají to jen někde u Ostravy a nikomu se nechce tam jezdit na školení a ten certifikát prý taky něco stojí. A ten materiál dodává právě ta jedna jediná firma, která vydává ty certifikáty a má těch několik pedikérek v registru. U nás to dělá tahle jediná ženská, a to je tady salon na každým rohu, ale v Praze jich určitě bude dost.

Tak doufám, že jsem trošku pomohla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
22.4.14 18:46

@JayAnn ahoj, moc dekuji, ze jste si na me vzpomela. Ja byla na te spone asi mesic zpatky, zacal mi zarustat nehet, takze jsem si rekla dost! a objednala se do Hlucina, kde prave ty spony delaji, ja platila myslim 350 Kc a ten den me to docela bolelo, ale pak uz ne, mam od toho zatim pokoj, takze jsem spokojena :mrgreen:.

Akorat pani pedikerka nebyla moc hovorna, rikala, ze to vetsinou trva rok nez se to spravi, ze mam prijit az mi to zacne odrustat, ze mi pak da novou, tak uvidime :hug:.

Jeste jednou dekuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
22.4.14 18:50

@Andeliiicek Tak hlavně ať nám to pomůže :hug:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek