Betadine v těhotenství

4100
9.3.17 15:33

Betadine v tehotenstvi

Ahoj prosim o radu,
na pochve nad klitorisem se mi udelala mala bolestiva boulicka, myslela jsem prvne ze opar - boli to stejne, ale oproti oparu je to tvrde. Doktorka rikala, ze je to zrejme zarostly vlasovy folikul, nejspise z holeni a dala mi Betadine mast, v prib. letaku ale stoji, ze v tehotenstvi se nesmi pouzivat. Jsem 24tt. Nanesla jsem jednou a ted nevim jestli pokracovat, nebo dat treba mesickovou mast nebo co..
Dekuju za rady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21911
9.3.17 15:40

Klidne bych mazala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
9.3.17 15:43

@Eemii ano? V letaku je ze od 4.mesice pouzivat pouze pri zavaznych duvodech.. Dr nerikala nic vubec o tom..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
9.3.17 15:43

Doktorka by ti to nejspis nepsala, kdyby to melo ublizit ne? Normálně pouzivej dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
9.3.17 17:21

I doktori jsou lidi a mohou se sice splest, ale nejsou to vylozene idioti.
Zrovna tyhle boulicky mohou a nemusi samy zmizet. A mi jednou nezmizela. Reze se to zaziva, pak vyplachuje a cisti. Doma se to nekolikrat za den pak opet osetruje betadinou. Takze mazej tim, co ti dal doktor a doufej, ze to zmizne samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
9.3.17 17:28

@Devuska jezisi.. a z ceho jsi to mela? Z holeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
9.3.17 17:51

@Kolarkaa Kdo vi. Ja jsem doktorce rikala, ze se mi to nekdy dela, ale vzdy to zmizlo. Ale tahle ne. Mela jsem ji hloub, takze ani nemohla sama prasknout. Ale rezali to stejne jako Bartholiniho zlazu kdyz se zaniti, jen to nebyla ona. Uprimne me v tu chvili bylo jedno z ceho to je :D byla jsem rada, ze to nekdo bude resit a pak jsem byla rada, ze slizam z kozy a ziju :lol: rvala jsem jim tam dokonce :oops: takze jestli mas sanci to ted nejak mirnit mastickou, kterou ti dal doktor, zkus to. Muze to byt prave ten vaznejsi duvod. Je to pul roku a mam pocit, ze tam obcas stale citim jizvicku. A neumim si predstavit, ze by me to rezali ted, jak jsem tehotna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
9.3.17 20:44

Jsem z toho nestastna.. tak snad kdyz je to jen na ten jeden „pupinek“ a dam tam jen malinko masticky tak to bude ok. Ta masticka je na bazi jodu a v letaku se prave pise, ze jod ma schopnost prochazet placentou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
9.3.17 21:04

@Kolarkaa me potom nadvakrat vyplachovali celou tu ranu jodem. Fakt bych volila tedka trochu masticky nez pak prolivani do ziveho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
9.3.17 21:14

@Devuska jo tak kdybych nebyla tehotna tak to vubec neresim. Doufam ze to zmizi samo, dost to boli.. dekuju ti moc za postrehy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí