Betynky,Maminky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
36
9.9.06 14:09

Betynky,Maminky

Prodám větší množství Betynek, Maminek 20-60 ks..dle dohody. Cena za jednu 5 Kč. Je mi to škoda vyhodit .Jsem z Ostravy, lepší osobní předání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2237
9.9.06 14:58

Ahojky, nepsala si náhodou za mě, taky jich mám plno v krabicích a ne a ne se s nima rozloučit. Uvažovala jsem i o dětském bazárku či antikvariátu, ale neberou je. Už jsem myslela pokud je neprodám, alespň po 5,–, že je zanesu někde do čekárny na gyndu či na dětské středisko nebo do nemocnice. Tak pokud se nějaká mamka ozve, tak taky za 5,–kč (mám i nějaká čísla časáku „Miminko“ a ještě o kojení „MAMITA“) -jo a jsem taky z Ostravy. Anna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
9.9.06 18:13

Ahojky,

já teda jich mám doma dost, ale jen mě napadá a zanést to do Knihovny??? Ovšem tam nejspíš nic za to nedostanete. Ovšem lepší než do kontejneru. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kdoviktera
9.9.06 18:39

Ahojda,

hlasuju pro poradny u gyndr. nebo pro porodnici. Já vždycky hodinu čekala na monitor a na stole leželo pár letáků propagujících kdovíco. A čtení žádný. Svoje jsem vždycky zapomněla :lol:

Katka

• Citovat
  • Upravit
170
9.9.06 18:42

Ahojky,
ja bych o ne mela zájem - Maminky r.2005. Jsem ale z Brna.....Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
10.9.06 09:22

Čau holky,

já jsem měla zájem dát své časopisy do naší Městské knihovny a oni mi řekli, že takové časopisy nepodporují. Dobrý co? Je to knihovna pro dospělý. No nic, tak jsem jim je nedala.
A to jsem za ně nic nechtěla.
Opravdu nejlepší bude dát je do porodnic nebo na gyndu k UZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.2.16 20:52

Kdyby jste nevěděli co s nima, tak já si je ochotně vezmu stačí napsat roky a čísla a já mrknu co mám a co ne… jsem ze střednách čech směrem na východ, děkuji převelice a uvítám i mámu a já, marianne, apett a family star a betynka-mámy radí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.3.16 21:36

Ahoj, nemáte, prosím, někdo Betynku z letošního ledna? Moc děkuji, Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie