Vánoce - tipy na dárky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
166
1.9.06 15:32

VÁNOCE - tipy na dárky

ahoj maminy,

napadlo mě, že bychom si v tomto tématu mohly navzájem doporučit různé dárky pro mimi, které jsou za dobrou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
511
1.9.06 15:46

Ahoj
my budeme kupovat prckovi Lego Duplo-je to sice draha hracka, ale vzhledem ke kvalite a variabilite se urcite vyplati. jsem toho nazoru, ze je lepsi koupit jednu poradnou vec nez plno blbin, ktere se za cas stejne vyhodi.
Uz ted je dobre sledovat akce treba na www.legacek.cz , maji tam casto slevy.
 Alca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
1.9.06 16:11

Lego Duplo je lepší kupovat po Vánocích. Každý rok po Vánocích vyprodávají staré typy.Ale Lego je fajn hračka, to jo.Já jsem zastáncem knížek a to i pro mrňata. My s Domčou „četli“ už od půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
1.9.06 17:06

Ahoj,

my jsme loni kupovali autíčko - odstrkovadlo, dřevěné skládačky, kostky, jednoduché puzzle (např. autíčko ze 2 částí), knížky (nejlépe rýmované se zvířátky), zatloukačku, Duplo atd. Slavíme Vánoce a narozeniny v jeden den. Letos mám zatím pifku na kolo. Matýsek ho hrozně chce a neustále venku na něčí cizí kola leze. Jezdit ale bude až na jaře.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
siloenka
1.9.06 17:16

ja nevim,ale jsem spise zastancem, koupit vice levnejsich hracek, nez jednu drahou. Asi je to tim, ze maly moc hracek nema a taky mi pribuzni ani my nijak neoplyvame penezi…vanoce jeste vymyslene nemam, ale maly napr. k narozkam dostane kacu/klasickou plechovou tocici/,tahaci drevenou housenku,leporelo, hraci natahovaci plysovou hvezdicku, hrajici vlacek..a dva prakticke darky melaninove nadobi+pribor a detske nastenne svetlo. Nevim jak vy, ale ja mam z tech hoodne darku vetsi radost, nez z jednoho byt kvalitniho lega. /a maly snad taky :o)../Jak tak znam maleho, tak on si s kazdou hrackou vyhraje tak 10 minut, a tak by to bylo i s drahym legem.A na vanoce si asi pribuznym nadiktuju neco v podobnem duchu..takze levnejsi a hooodne :o).. Ale nic proti jinemu nazoru :o))

• Citovat
  • Upravit
380
1.9.06 18:46

Mohli by se pridat i darky pro manzlky, babicky, dedecky a segry a brachy. Nejak mi dosli napady :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
1.9.06 20:01

babičkám a dědečkům - co takhle kalendář s mrňousem? Jen ještě musím přijít na to, kde mi ho udělaj :?

Nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
1.9.06 20:25

Super diskuze, holky!!! Já tohle řeším každý rok!!!
A co budete kupovat manžílkům??? A rodičům???

A také bych potřebovala tip pro 6,5letého školáka. TO je oříšek. Hračky už asi moc ne, knížky kupujeme automaticky od malička, takže to je jasný dárek, ale co dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
1.9.06 20:25
martinat píše:
babičkám a dědečkům - co takhle kalendář s mrňousem? Jen ještě musím přijít na to, kde mi ho udělaj :?Nevíte?

Zkus www.fotostar.cz
Pracuje tam moje sestra, loni dávala babičkám a dědečkům kalendáře s fotkama vnoučátek a vypadalo to moooc pěkně:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
1.9.06 20:26
Ajlili píše:
Mohli by se pridat i darky pro manzlky, babicky, dedecky a segry a brachy. Nejak mi dosli napady :oops:

Teď to vypadá, že se opičím s otázkou :roll: , ale to je tak, když přečtu první odpověď - nebo spíš dotaz a hned píšu, aniž bych četla dál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
1.9.06 21:21

Ahojte,

kalendář pro prarodiče jsem vyráběla minulý rok a není to nic složitého … Případně mohu zaslat (pokud ho někde v complu vyhrabu) už mnou upravený prográmek, se kterým si poradily i mamči, které nejsou zase až tak počítačově zdatné… :wink:

viz diskuze : https://www.emimino.cz/modules.php?…

vypadá takhle nějak :wink:

http://img.mimibazar.cz/…ka274341.jpg

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
1.9.06 21:28

Ahoj, tak naše příbuzenstvo dostalo taky mnou vyrobený kalendář…stačí do vhodného prográmku (většinou bývá nějaký s instalačním CD digi foťáku) přidat foto a vytisknout. Já jsem dávala vždy jedno nej foto v tom kterém měsíci - takže si letos listovali a vzpomínali jak byl prďolka loni a letos jaký je to velký kluk :o). V Ikea jsem koupila za 200Kč stojánek s přetáčecími listy, foto vložila a zabalila a hotovo. Letos dostanou už jen ty nové fotky - vymění si je a původní si vloží do albíčka, které jim letos Ježuch asi nadělí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
1.9.06 21:37

holky,

super diskuze. Hlavne piste napady. Ja uz mela problemy, co koupit malymu ted k 2. narozeninam. Nejak jsem to vyresila, ale vanoce jsou moje nocni mura. Lega mame spoustu, ted k narozeninam jsme mu koupili Lego vlacek. Tak jsem zvedava, jak se mu to bude libit. :lol:

Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
1.9.06 22:08

Ahojky! To je super diskuze!!!!

Pro malého dárky zase až tak neřeším,protože mu udělá radost cokoliv nového - ale zaměřuju se na více levnějších věcí, protože u ničeho moc dlouho nevydrží.

Rodičům vždycky kupuju nějaký společný dárek - vloni to byl přenosný telefon na pevnou linku - starý jim přestával fungovat…Radši kupuju praktické věci, protože za kraviny nemůžu vyhazovat peníze…
Letos jse si říkala, že bych jim darovala FONDUE - naši mají vše moderní a tohle jim ještě schází, ale zaujal mě i ten kalendář, tak ještě uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
2.9.06 08:22
Monalisa24 píše:
martinat píše:
babičkám a dědečkům - co takhle kalendář s mrňousem? Jen ještě musím přijít na to, kde mi ho udělaj :?Nevíte?
Zkus www.fotostar.cz
Pracuje tam moje sestra, loni dávala babičkám a dědečkům kalendáře s fotkama vnoučátek a vypadalo to moooc pěkně:-)

To Monalisa24 - Ahoj, nic proti tve sestre, ale na FOTOSTAR pozor!! ROzhodne nedoporucuju!!! Nechavali jsme tam delat kalendare loni, byly s tim hrozne problemy (na poprve mi to vratili zpatky, protoze madam ve sberne spatne vyplnila objednavku - neuvedla vsechyn potrebne udaje a ty hovada nebyly schopny zavolat a zeptat se, jak to chci, prestoze tam meli dve tel. cisla a email!)
A pri opakovane objednavce mi misto sepiovych fotek s bilym rameckem vytiskli fotky cernobile a bez ramecku! Bohuzel to bylo 2 dny pred vanocema, takze nebyl cas to opravovat! Resp. oni mi opravu nabizeli - do dvou dnu, ale samozrejme za expresni sazbu! :roll: :(
Takze tenkrat jsem si pomerne dlouho psala s nejakou pani od nich, jeden z jejich navrhu byl, ze mam ty kalendare po vanocich vzit (proste u stromecku je rozdat a pak zase vybrat :twisted: ) a poslat ji je zpatky, ze je pry predelaji! No, nakonec jsem to uhadala na 20% slevy, ale byl to teda boj!!!

Takze FOTOSTAR NIKDY!!!!!!!!!!!!! :(

JInak kalendare delaji skoro v kazde fotosberne, chce to jen se poptat a zkouknout ceny!
My je letos nechame asi delat ve Fuji Foto, sice stoji 2× tolik, ale vypadaji velmi profesionalne a zatim, co jsem mela s Fuji Foto tu cest, veskere jednani, vcetne reklamaci, bylo skvele!!!

Eliska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák