Vánoce - tipy na dárky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
353
22.10.12 19:38

Ahojte, super nápad táto diskusia. Nemáte nápad, čo kúpiť pre 8m holku? Aj rodina sa už pýta a nejak má nič nenapadá. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
23.10.12 09:02
@Bubinna88 píše:
Ahojte, super nápad táto diskusia. Nemáte nápad, čo kúpiť pre 8m holku? Aj rodina sa už pýta a nejak má nič nenapadá. :oops:

Protáhni ji herničkami a děstskými koutky, co jsou v obchodech a restauracích - zjistíš, jaké hračky jí teď momentálně baví..
Prcek takhle objevil kouzlo tunelů a včera se houpal na koníkovi - devítiměsíční mimino 8o Za to ty korálky na drátkách, co jsou z nich ostatní děti hyn, tak ty ho vůbec neberou.. Takže protáhnout a sledovat.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
353
23.10.12 13:46

@Amber_1977 to je super nápad! Ďakujem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miparime
26.10.12 19:22

Já se dělím o naprosto úžasný dárek pro malýho - teda aspoň já z něj mám velkou radost, vypadá přesně jako na tomto obrázku. [* *]

• Citovat
  • Upravit
1402
27.10.12 00:38

@miparime Matějovský má moc pěkné povlečení :)

Můžete někdo doporučit kuličkovou dráhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
27.10.12 00:57
@mischelinmisa píše:
@miparime Matějovský má moc pěkné povlečení :)Můžete někdo doporučit kuličkovou dráhu?

pro jak staré dítě? my máme Marble Run Super od Quercetti - je to od 4 let; mají i pro mladší i pro starší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
27.10.12 01:04

@Tiasa Jsou jim 3 a 2. Máme jednu plastovou, ale jsou to jen nervy, pořád přepadává..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
27.10.12 01:16

@mischelinmisa
Aha, tak se zkus mrknout na obrázky na google - co by se ti zamlouvalo lépe - https://www.google.cz/search?…

Ta od Quercetti je taky plastová, ale tedy nijak nepřepadává - jen to takhle malé děti nezvládnou postavit sami - ale pouštění kuliček už jim ve třech letech jde velmi dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
27.10.12 17:46

Tak pro kluka Lego Creator domek, Lego City Kamion, pistoli Nerf, kapesní hru, auto Bruder, auto na dálkové, boby a nějakou stolní nebo naučnou hru ale nevím pořád jakou. A pro holku kočárek, panenku Chou chou, chodícího pejska, naučnou mluvící tabulku, boby, panenku Jessie z Toy Strory a také nějakou stolní naučnou hru nebo tak.
Nevím si pořád rady s těma hrama. Pro kluka bych asi radši nějakou více zábavnou protože ty co chci pro holku si bude určo hrát i kluk.
Chtěla jsem dát odkazy ale nejde mi to. Tak když budete chtít pošlu jeden konkrétní.
A manžovi určo nějaké věci na ryby co si přeje ale chci předplatné časopisu Rybářství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
27.10.12 18:35

@LEM a kolik je dětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
27.10.12 19:18

Na Vanoce jim bude 4 a 9mesicu a holce 2 a 4 mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
27.10.12 19:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
27.10.12 19:44

@LEM A mluví ta panenka Jessie? Malá by pořád strašně chtěla Buzzyho, ale všechny mluví jen anglicky, tak si myslím, že by byla strašně zklamaná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
27.10.12 23:27

Nemluvi jako ve filmu ale vydava zvuky jako Johooo atd. Kluk uz ma Woodyho a Buzze kteri taky vypadaji jako z filmu ale taky jen se zvuky a jsou z nich nadseni. Male se prave taky libi ale nechci kupovat stejny hracky tak dostane dalsi at si hraji spolecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
27.10.12 23:42

Amber 1977,
tak to je síla, že platit dvoje poštovné… já u nich nakupuji každý rok, jsou opravdu jedni z levnějších, ale to poštovné s dobírkou je mazec…udivujem mě, že spíš od určité částky nenabízí dopravu zdarma, ale aby po tobě chtěli dvakrát poštovné to je síla, to je jejich problém, že nemají větší krabici…já u nich měla objednávku přes 3 tisíce a bohužel jsem posílala v pátek k reklamaci mašinku, tak čekám, že po mne budou chtít zaplatit poštovné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák