Vánoce - tipy na dárky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3313
11.11.16 14:12

@eliskanovotova určitě záleží na tom co ho baví. Já letos nakoupila zásoby proteinů na cvičení, pak klasika boxerky a ponožky a ještě koupím zastřihovač vlasů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.16 14:20

To já kdybych měla kupovat tričko bez něj, to by dopadlo :D jako má rád celkem hudbu, tak jsem si řikala nějaký sluchátka nebo repráčky, prostě nějakou blbost co udělá radost :), kdyžtak to ponožky jistí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
11.11.16 14:53
@eliskanovotova píše:
Ahoj, chci se zeptat, co letí tenhle rok? Nevim vůbec co koupit přítelovi k vánocům a jsem z toho trošku bezradná :((

ahoj no ja kupuju trenky ponozky neco na holeni kastl piv :mrgreen: (tim nikdy nic nezkazis) štnaglu salamu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
11.11.16 15:42

Já budu letos kupovat, stejně jako každý rok, parfém, kosmetiku na holení a pyžamo. A pak by chtěl vapku, ale tu si vybere sám. A aby měl nějaké překvapení tak koupím ještě asi nějaký balíček netradičních piv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
11.11.16 15:47

Já budu kupovat hodinky pro přítele k Vánocům si nic dávat nebudeme…chystáme na 16:12 svatbu, ted máme nový byt a v lednu miminko… dceři dle dopisu pro Ježíška hudební nástroje, hry, předplatné, věci na vyrábění, plysáka, kaölobrndu. Se ségrama si nic nedáváme, babičky kalendáře a nějaké drahé sýry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.16 10:31

Hele holky, vyznáte se nějaká aspoň trošku v technice? líbí se mi dva repráčky, ale nevím který je lepší a který horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.16 10:51

Kdyby měl někdo zájem, prodávám lego duplo letadlo velké (asi 50cm), taky lego duplo Bořek stavitel a pak nějaká autíčka.
Děti si letos nakreslily boby na sníh. Nemáte někdo tip, jaké a kde koupit? Loni jsme koupili asi čtvery, vše kolem 300 a všechny hned praskly. Potřebuji nějaké pořádné, klidně kolem 800-100, ale aby vydržely. A abychom se tam vešli ve dvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.16 11:14

Boby na bobovačku za 800-1000kc - tam byl překlep v ceně, omlouvám se. Prostě pořádný pekáč, co něco vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.16 13:02

Ahoj, hlásím návrat a nakonec jsem mu koupila v elektru repráček, tak snad bude mít radost. Kdyžtak tady je odkaz - http://reprosoustavy-reproduktory.heureka.cz/…ntinel-se-1/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.16 13:37

Já rozdávám kosmetiku, většinou vyberu parfém, který vím, že dotyční používají :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
22.11.16 23:00
@Katka XY píše:
Ahoj holky, díky za tuto diskuzi!!
Já kupuji pro sestru s maželem vstupenku únikovou hru puzzleroom (četla jsem o tom na netu v diskuzích, prý je to tam dobrý),synovi (13) pak chci koupit kosmetiku proti akné.. (doporučíte mi něco??) a skateboard! Pro manžela mám hodinky, to je klasika a gril. A pro tchýni budu kupovat asi dárkový balíček na od nuspring.cz - tím snad nic nezkazím… Ještě přemýšlím co pro dceru 5 let a neteř 2 roky. Nenapadá vás něco?? A taky nevím, co koupit svým rodičům.. Kalendář s dětima dáváme každý rok a letos to nebude vyjímka, ale s tím už se tak nějak počítá…

Pro syna bych to poradila kosmetiku la roche posay. V lékárně ti určitě poradí popř. kozni lékař ;) vyrábí jak krémy mycí gely. Pro dceru bych to viděla na nějakou společenskou hru.. Třeba tik tak bum, doubble nebo aktivity junior či nějaké lego:) pro neteř nějakou knížku :think: či stavebnici a většími dílky. A pro rodiče.. třeba nějaký poukaz..Já minulý rok dávala poukaz ma rybičky gara rufa..na slevomatu mají akce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
23.11.16 11:55
@Katka XY píše:
Ahoj holky, díky za tuto diskuzi!!
Já kupuji pro sestru s maželem vstupenku únikovou hru puzzleroom (četla jsem o tom na netu v diskuzích, prý je to tam dobrý),synovi (13) pak chci koupit kosmetiku proti akné.. (doporučíte mi něco??) a skateboard! Pro manžela mám hodinky, to je klasika a gril. A pro tchýni budu kupovat asi dárkový balíček na od nuspring.cz - tím snad nic nezkazím… Ještě přemýšlím co pro dceru 5 let a neteř 2 roky. Nenapadá vás něco?? A taky nevím, co koupit svým rodičům.. Kalendář s dětima dáváme každý rok a letos to nebude vyjímka, ale s tím už se tak nějak počítá…

PRo rodiče třeba nějaký poukaz na časopis, jestli něco čtou nebo je zajímá. Já loni taťkovi kupovala půlroční předplatné na časopis Historie a pro přítele Rybáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
29.11.16 11:17

Vůbec nevím co letos pořídit

Zdravím, prosím o inspiraci na dárky..letos nemůžu nic pořádného vymyslet..min.rok jsme měla takové dobré nápady typu..poukaz na koupel s rybičkami gara rufa, musli z mixit či poukaz na jízdu na koni pro mladší sourozence..a letos nic.. budu dávat takovou tu klasiku jako knížky a kosmetiku..ale chtěla bych něco extra :D..konkrétně pro mamku a jejího parnera, taťku a jeho parnerku, sourozence 25,18 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
29.11.16 19:29

@claire2 vouchry na pobyt, masáž, do restaurace, do divadla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák