Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@eliskanovotova určitě záleží na tom co ho baví. Já letos nakoupila zásoby proteinů na cvičení, pak klasika boxerky a ponožky a ještě koupím zastřihovač vlasů ![]()
To já kdybych měla kupovat tričko bez něj, to by dopadlo
jako má rád celkem hudbu, tak jsem si řikala nějaký sluchátka nebo repráčky, prostě nějakou blbost co udělá radost
, kdyžtak to ponožky jistí ![]()
@eliskanovotova píše:
Ahoj, chci se zeptat, co letí tenhle rok? Nevim vůbec co koupit přítelovi k vánocům a jsem z toho trošku bezradná
ahoj no ja kupuju trenky ponozky neco na holeni kastl piv
(tim nikdy nic nezkazis) štnaglu salamu ![]()
Já budu letos kupovat, stejně jako každý rok, parfém, kosmetiku na holení a pyžamo. A pak by chtěl vapku, ale tu si vybere sám. A aby měl nějaké překvapení tak koupím ještě asi nějaký balíček netradičních piv.
Já budu kupovat hodinky pro přítele k Vánocům si nic dávat nebudeme…chystáme na 16:12 svatbu, ted máme nový byt a v lednu miminko… dceři dle dopisu pro Ježíška hudební nástroje, hry, předplatné, věci na vyrábění, plysáka, kaölobrndu. Se ségrama si nic nedáváme, babičky kalendáře a nějaké drahé sýry.
Hele holky, vyznáte se nějaká aspoň trošku v technice? líbí se mi dva repráčky, ale nevím který je lepší a který horší.
Kdyby měl někdo zájem, prodávám lego duplo letadlo velké (asi 50cm), taky lego duplo Bořek stavitel a pak nějaká autíčka.
Děti si letos nakreslily boby na sníh. Nemáte někdo tip, jaké a kde koupit? Loni jsme koupili asi čtvery, vše kolem 300 a všechny hned praskly. Potřebuji nějaké pořádné, klidně kolem 800-100, ale aby vydržely. A abychom se tam vešli ve dvou.
Boby na bobovačku za 800-1000kc - tam byl překlep v ceně, omlouvám se. Prostě pořádný pekáč, co něco vydrží.
Ahoj, hlásím návrat a nakonec jsem mu koupila v elektru repráček, tak snad bude mít radost. Kdyžtak tady je odkaz - http://reprosoustavy-reproduktory.heureka.cz/…ntinel-se-1/
Já rozdávám kosmetiku, většinou vyberu parfém, který vím, že dotyční používají ![]()
@Katka XY píše:
Ahoj holky, díky za tuto diskuzi!!
Já kupuji pro sestru s maželem vstupenku únikovou hru puzzleroom (četla jsem o tom na netu v diskuzích, prý je to tam dobrý),synovi (13) pak chci koupit kosmetiku proti akné.. (doporučíte mi něco??) a skateboard! Pro manžela mám hodinky, to je klasika a gril. A pro tchýni budu kupovat asi dárkový balíček na od nuspring.cz - tím snad nic nezkazím… Ještě přemýšlím co pro dceru 5 let a neteř 2 roky. Nenapadá vás něco?? A taky nevím, co koupit svým rodičům.. Kalendář s dětima dáváme každý rok a letos to nebude vyjímka, ale s tím už se tak nějak počítá…
Pro syna bych to poradila kosmetiku la roche posay. V lékárně ti určitě poradí popř. kozni lékař
vyrábí jak krémy mycí gely. Pro dceru bych to viděla na nějakou společenskou hru.. Třeba tik tak bum, doubble nebo aktivity junior či nějaké lego:) pro neteř nějakou knížku
či stavebnici a většími dílky. A pro rodiče.. třeba nějaký poukaz..Já minulý rok dávala poukaz ma rybičky gara rufa..na slevomatu mají akce ![]()
@Katka XY píše:
Ahoj holky, díky za tuto diskuzi!!
Já kupuji pro sestru s maželem vstupenku únikovou hru puzzleroom (četla jsem o tom na netu v diskuzích, prý je to tam dobrý),synovi (13) pak chci koupit kosmetiku proti akné.. (doporučíte mi něco??) a skateboard! Pro manžela mám hodinky, to je klasika a gril. A pro tchýni budu kupovat asi dárkový balíček na od nuspring.cz - tím snad nic nezkazím… Ještě přemýšlím co pro dceru 5 let a neteř 2 roky. Nenapadá vás něco?? A taky nevím, co koupit svým rodičům.. Kalendář s dětima dáváme každý rok a letos to nebude vyjímka, ale s tím už se tak nějak počítá…
PRo rodiče třeba nějaký poukaz na časopis, jestli něco čtou nebo je zajímá. Já loni taťkovi kupovala půlroční předplatné na časopis Historie a pro přítele Rybáře.
Zdravím, prosím o inspiraci na dárky..letos nemůžu nic pořádného vymyslet..min.rok jsme měla takové dobré nápady typu..poukaz na koupel s rybičkami gara rufa, musli z mixit či poukaz na jízdu na koni pro mladší sourozence..a letos nic.. budu dávat takovou tu klasiku jako knížky a kosmetiku..ale chtěla bych něco extra
..konkrétně pro mamku a jejího parnera, taťku a jeho parnerku, sourozence 25,18 let
@claire2 vouchry na pobyt, masáž, do restaurace, do divadla…