Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, tak jsem nakonec koupila herni konzoli kapesni
Sudok by ho moc asi nebral, zrovna nepatri mezi ty co by radi lustili
Ty poukazky jsou nejlepsí, aspon si sam vybere co chce. Dneska jsem dobalila posledni darky a uz jen upict vanocku, ale to je jeste cas. Hlavne aby se povedla. Eliska jeste ted maluje seznam darku od jeziska, ale uz ma smulu. Darky jsou prichystany ve sklepě, aby je neobjevila. Je hruza jak jsou ty hracky drahy. ![]()
Jak to vidíte u svých manželů, také shánějí na poslední chvíli? Ten můj už asi vše má. V úterý jsem mu chtěla pomoci s jakosi škatáulí a prý nasahej na to…ještě zjistíš co tam schoval Ježíšek
No u nás prostě nosí Ježíšek všem. Manžel tají předemnou i když sem mu řekla že dospělí si to snad říct mohou. Ne, nemohou je neoblomný…
Ještě jsem našim zařídila poukaz na večeři v restauraci Thalie, ať si staroušci pošmáknou taky jednou
@mischelinmisa píše:
@Tiasa Jsou jim 3 a 2. Máme jednu plastovou, ale jsou to jen nervy, pořád přepadává..
Dobrý den, kterou máte kuličkovou dráhu, že u toho kuličky přepadávají?
Tak mně se strašně líbí tyto hračky na principu Montessori:
http://montessorihracky.cz/
Jsou tam i kuličkodráhy.
Čau dámy, taky vám dělá problém vybrat dárky pro chlapy? Nemáte někdo nějakej originální nápad? Manžel rád jezdí na kole, tak pro něho snad ještě něco vymyslim, ale co třeba pro dědu?
Prosím, nemáte někdo tip na dárek pro tchýni, má ráda esoteriku, má plno karet, kyvadla, knížky. Vůbec nevím co jí dát. ![]()
@claire91 Já budu kupovat knihu Babičko, vyprávěj. Je to takový dárek nedárek. Do knihy vypíše své vzpomínky atd. Mě nic jiného nenapadlo, všechno mají a co chtějí, to si koupí.
Jinak pro mamku mám krém proti vráskám, krém na nohy, pro ségru čistící gel a pěnu na akné, pro babičku cibulákový rámeček s fotkou dcery, pro dědu knihu od Stanislava Motla, pro tchána medovinu a všem k tomu dcery fotku se zimním. Akorát pro tchýni fakt nevím.
@mischelinmisa píše:
@claire91 Já budu kupovat knihu Babičko, vyprávěj. Je to takový dárek nedárek. Do knihy vypíše své vzpomínky atd. Mě nic jiného nenapadlo, všechno mají a co chtějí, to si koupí.
Jé, to je pěkný dárek, akorát nevím, jestli by se jí to nedotklo, je jí 43 let.Ale zase ráda píše, čte atd. ![]()
@claire91 Je babička? Jestli ano, tak určitě to vhodný je. Nebo takový otřelý dárek ajko je masáž, neurazí a určitě udělá radost.
@claire91 píše:
Prosím, nemáte někdo tip na dárek pro tchýni, má ráda esoteriku, má plno karet, kyvadla, knížky. Vůbec nevím co jí dát.
předplatné časopisu ReGeNeRaCe…třeba
@mischelinmisa píše:
@claire91 Je babička? Jestli ano, tak určitě to vhodný je. Nebo takový otřelý dárek ajko je masáž, neurazí a určitě udělá radost.
Je no. Masáž nechce, ptala jsem se jí a říkala, že na nějaké ani nemůže nebo co ![]()
@Janulin píše:
předplatné časopisu ReGeNeRaCe…třeba
A víš, že pro ni by to byl super dárek, ona si ho pravidelně kupuje.