Vánoce - tipy na dárky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
243
27.10.12 23:42

Amber 1977,
tak to je síla, že platit dvoje poštovné… já u nich nakupuji každý rok, jsou opravdu jedni z levnějších, ale to poštovné s dobírkou je mazec…udivujem mě, že spíš od určité částky nenabízí dopravu zdarma, ale aby po tobě chtěli dvakrát poštovné to je síla, to je jejich problém, že nemají větší krabici…já u nich měla objednávku přes 3 tisíce a bohužel jsem posílala v pátek k reklamaci mašinku, tak čekám, že po mne budou chtít zaplatit poštovné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
28.10.12 08:21

@dinčik Taky to nechápu :nevim: Oni mi vysvětlili (což je pravda), že mohou poslat krabici jen do určitých rozměrů.. Ale to přeci není můj problém, sakra, to si nemůžou v takových ojedinělých případech odmazat stovku ze zisku???
Já si taky můžu říct - blbá stovka, to mě v té ceně už nesloží, ale.. Jde o ten princip, že mi přišlo, že vlastně jsem jim úplně ukradená, že prostě prodávají a hotovo.. A to se mi nelíbí.

• Citovat
  • Upravit
LEM
669
28.10.12 12:24

Mischelinmisa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
28.10.12 12:33

@LEM Jé,tak to je bomba.. Můžeš mi dát odkaz, kde si to kupovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
28.10.12 12:34

Ahojte, já už taky mám spoustu vybraných hraček, ale co budu určo kupovat, je encyklopedie pro děti od 4let, teda chtěla bych. Malá začíná být hrozně zvědavá na svůj věk tak ji potřebuju sehnat, nevíte kde? pokud někdo máte nějaký odkaz, sem s ním. pro malou taky knížkyy, páč hrozně ráda prohlíží/19měs./,jinak jsem pro více hraček za málo peněz, než Dvě a drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
28.10.12 12:40

No je to už dva roky a v té době vyšel tředí díl pohádky a tak to bylo všude. Jednoho jsem kupovala v Pompu a druhého přes net Matýskův ráj. Ale ani v jednom už je nemají. Teď jsem scháněla tu Jessie a taky to bylo něco. Tak je objednaná přes net. Koukala jsem podle krabice aby to byla stejná co mají. Tak se ti podívám a dám odkaz když najdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
28.10.12 12:51

Tak už ho skoro nikde nemají.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Všude mají toho anglicky mluvícího ale toho jsme taky nechtěli. Tohle je ten kterého máme my. Hledám to podle toho v které krabici je zabalený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janulava
28.10.12 13:21

@AdaNaty
Ja si minuly tyden v knihkupectvi prolistovala tyhle dve encyklopedie a jednu z nich nas zvidavej 4letak urcite dostane :-)
http://www.megaknihy.cz/…arousse.html
 http://www.famfarum.cz/…-otazky.html

Ta druha se mi libila moc. Jeste si to prolistuju jednou, vyberu a pak to poradim tchanovcum jako darek :lol:

• Citovat
  • Upravit
176
28.10.12 14:03
@AdaNaty píše:
Ahojte, já už taky mám spoustu vybraných hraček, ale co budu určo kupovat, je encyklopedie pro děti od 4let, teda chtěla bych. Malá začíná být hrozně zvědavá na svůj věk tak ji potřebuju sehnat, nevíte kde? pokud někdo máte nějaký odkaz, sem s ním. pro malou taky knížkyy, páč hrozně ráda prohlíží/19měs./,jinak jsem pro více hraček za málo peněz, než Dvě a drahý.

Zkus mrknout na tuhle http://www.hracky-4kids.cz/…tdetail.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
28.10.12 15:55

@LEM A neulomilo se třeba něco, když spadl na zem? Dík moc za odkaz, budu také hledat podle této krabice.
@AdaNaty Není to pro mimčo 19m trochu brzo? Já jsem zastánce knížek, děti je taky dostanou k Vánocům, ale encyklopedie pro 19m mi přijde brzo, ale je to jen můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
28.10.12 15:58

A neviděli jste někde knihu o mašinkách? Malej je blázen do mašinek. Koupila jsem mu už jednu knížku Mašinka Tomáš, ale chtěla bych ještě jednu, kde by byly lokomotivy, vagony.. A aby to mělo pevnější stránky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
28.10.12 16:32

Ne. Porad vypadaji jako novy. Sice je to drazsi hracka ale stoji za to. Ale zrovna ten Buzz je docela tezky. Detem to tedy nevadilo ale jen aby jsi vedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
28.10.12 16:51

@LEM Dík, s tou váhou budu počítat… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
28.10.12 19:06

Jo díky zítra na to mrknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
28.10.12 19:10

@mischelinmisa encyklopedii pro starší, pro tu menší jinou samozřejmě, ta ty věci nechápe. asi sem to napsala dohromasdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák