Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, mé tipy jsou : nafukovací skákací zvířátko, jsou i jiné, než jen medvídek pú
http://www.zdravotnipotreby.cz/…Pu_g391.html
velký bagr, na kterém se dá i sedět a ovládat(vím z doslechu, ale podle velikosti si myslím, že klidně, je to ten 65cm
http://www.lena-hracky.cz/…y/hracky.php?…
pak různé kostky, stavebnice, knížky, pohádky na dvd,
Ahojky ten obchod www.lena hracky, vypadá velice dobře,ale je tam divný popis. Třeba u autíčka je napsáno 10ks, to mi jako neprodají 1 autíčko? To funguje jako Makro? Že si musím objednat balení po těch 10ks? Díky za odpověď věrka
Ahoj veverko, já si objednala ten bagr 65cm. Je v sekci maxi, kde psali 1 ks. Ale je tam ten samý i v balení po 10 kusech - vyjde to levněji a je to pro velkoodběratele. Myslím, že se tam dá vybrat, nebo na jiných stránkách. Ještě mám další tip na dárek od ježíška
Ahoj,
babičky dostanou asi hrnek s fotkou Verunky (ve fotolabu za 149,–) nebo ten kalendář, to uděšlá manžel sám.
Verunka jednoznačně kočárek a panenku ![]()
a MANŽEL.....to zatím nevím, domluvím se s ním, ale myslím, že chtěl nové šlapky na kolo…
Ahojka,
mám super tip pro maminky jejíž děti obdivují bořka stavitele.
Narazila jsem na nářadí bořka stavitele - celé je to v modrém kufříku, je tam asi 6 kousků a vrtačka dokonce funguje na baterky, na kufříku nechybí podstatný obrázek Bořka. Cena 235,–Kč, což mi na drahotu kolem bořka nepřijde až tak, je to na http://www.mimishop.cz/…/katalog.php?…
Jinak přivítám další typy, hlavně pro ty manžele a rodiče … díky.
Ahojka
pro prazandy: pokud chcete kalendare doporucuju Kodak Express Axio (maji uz v praze asi 5 pobocek - na Malostranskem namesti, na Vaclavaku..) sestra tam loni nechavala delat a byl naprosto uzasny.. a uplne bez problemu.. jsou tam mili, ochotni a velmi vstricni… ale priznavam.. cena je vic nez ten fotolab.. nicmene letos u nich nechavamedelat dalsi ![]()
Já jsem teď našla zajímavé stránky na netu, kde je podle mě suprový a netradiční dárek na Vánoce, určitě to koupím babičkám a kamarádce…je to nádherné, originální a levné. www.mylyzivot.cz, koukněte, stojí to za to. Třeba se Vám to bude líbit. Papa Lucka. ![]()
Omloucám se za překlep, adresa je: www.malyzivot.cz, teď je to správně.
Omlouvám se za překlep, adresa je: www.malyzivot.cz, teď je to správně.
Ahojky.Včera jsme byly s kámoškama v Tescu a už vydali Vánoční katalog.Tak jsme tam jely v 20.00hod.když doma naši děti spali a mužíčkové hlídali,s tím,že už bychom už mohly něco koupit.Zatím ale jenom hračky,takže jsme tam přijely.sice už něco měli vybalenýho ale spousta věcí měli na paletách,takže jsme se pěkně naštvaly.No ale k věci:Nebyly jsme tam samy kdo se rozčiloval.Nám připadalo,že lidi co tam jeli na noc nakupovat byli ještě více rozčarovaný a nadávali,že by už chtěli nakupovat a ono nic.No prostě lidi začínají bláznit
Já nekoupila nic.Chci skákací míč co tam měli mít ale nebyl vybalen.Kamarádka koupila set s postýlkou a s kočárkem pro holčičku..To tam měli.Takže už nás to pomalu začíná chytat.A co Vás?Hlavně co vybrat strašný......
![]()
Ahoj, já budu kupovat malé hluboký kočárek pro panenku, ale kde na netu mají výběr za slušné ceny
![]()
tak na tom www.malyzivot.cz je to fakt kouzelné
Budu uvažovat… Dík za tip I.
Ahoj.
Loni jsem na netu nasla odkaz, kde se dal poslat lidem email, ze jim jako pise Jezisek a pta se, co chteji k vanocum. Zamýšlený obdarovaný nevedel, kdo mu pise a odpoved prisla darci na email.
Letos to ale nemuzu najit, mela jsem pocit, ze to bylo na www.vanoce.centrum.cz ale tam nic neni.
Nevite nekdo, kde bych tuto „sluzbu“ sehnala?