Vánoce - tipy na dárky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1274
3.9.06 21:54

posouvám 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
5.9.06 22:04
VerouS píše:
posouvám 8)

Také tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
6.9.06 21:44

Ahoj, mé tipy jsou : nafukovací skákací zvířátko, jsou i jiné, než jen medvídek pú
 http://www.zdravotnipotreby.cz/…Pu_g391.html

velký bagr, na kterém se dá i sedět a ovládat(vím z doslechu, ale podle velikosti si myslím, že klidně, je to ten 65cm
 http://www.lena-hracky.cz/…y/hracky.php?…

pak různé kostky, stavebnice, knížky, pohádky na dvd,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
11.9.06 09:49

Pro Salecku

Ahojky ten obchod www.lena hracky, vypadá velice dobře,ale je tam divný popis. Třeba u autíčka je napsáno 10ks, to mi jako neprodají 1 autíčko? To funguje jako Makro? Že si musím objednat balení po těch 10ks? Díky za odpověď věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
11.9.06 20:13

Ahoj veverko, já si objednala ten bagr 65cm. Je v sekci maxi, kde psali 1 ks. Ale je tam ten samý i v balení po 10 kusech - vyjde to levněji a je to pro velkoodběratele. Myslím, že se tam dá vybrat, nebo na jiných stránkách. Ještě mám další tip na dárek od ježíška

http://www.abakus-cz.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
12.9.06 07:58

Ahoj,
babičky dostanou asi hrnek s fotkou Verunky (ve fotolabu za 149,–) nebo ten kalendář, to uděšlá manžel sám.

Verunka jednoznačně kočárek a panenku :)
a MANŽEL.....to zatím nevím, domluvím se s ním, ale myslím, že chtěl nové šlapky na kolo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
12.9.06 21:56

Ahojka,
mám super tip pro maminky jejíž děti obdivují bořka stavitele.
Narazila jsem na nářadí bořka stavitele - celé je to v modrém kufříku, je tam asi 6 kousků a vrtačka dokonce funguje na baterky, na kufříku nechybí podstatný obrázek Bořka. Cena 235,–Kč, což mi na drahotu kolem bořka nepřijde až tak, je to na http://www.mimishop.cz/…/katalog.php?…
Jinak přivítám další typy, hlavně pro ty manžele a rodiče … díky.
 Ahojka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
13.9.06 08:46

pro prazandy: pokud chcete kalendare doporucuju Kodak Express Axio (maji uz v praze asi 5 pobocek - na Malostranskem namesti, na Vaclavaku..) sestra tam loni nechavala delat a byl naprosto uzasny.. a uplne bez problemu.. jsou tam mili, ochotni a velmi vstricni… ale priznavam.. cena je vic nez ten fotolab.. nicmene letos u nich nechavamedelat dalsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.10.06 20:00

Vánoce

Já jsem teď našla zajímavé stránky na netu, kde je podle mě suprový a netradiční dárek na Vánoce, určitě to koupím babičkám a kamarádce…je to nádherné, originální a levné. www.mylyzivot.cz, koukněte, stojí to za to. Třeba se Vám to bude líbit. Papa Lucka. :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.10.06 20:03

Vánoce

Omloucám se za překlep, adresa je: www.malyzivot.cz, teď je to správně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.10.06 20:04

Vánoce

Omlouvám se za překlep, adresa je: www.malyzivot.cz, teď je to správně.

• Citovat
  • Upravit
189
12.10.06 19:09

Ahojky.Včera jsme byly s kámoškama v Tescu a už vydali Vánoční katalog.Tak jsme tam jely v 20.00hod.když doma naši děti spali a mužíčkové hlídali,s tím,že už bychom už mohly něco koupit.Zatím ale jenom hračky,takže jsme tam přijely.sice už něco měli vybalenýho ale spousta věcí měli na paletách,takže jsme se pěkně naštvaly.No ale k věci:Nebyly jsme tam samy kdo se rozčiloval.Nám připadalo,že lidi co tam jeli na noc nakupovat byli ještě více rozčarovaný a nadávali,že by už chtěli nakupovat a ono nic.No prostě lidi začínají bláznit :( Já nekoupila nic.Chci skákací míč co tam měli mít ale nebyl vybalen.Kamarádka koupila set s postýlkou a s kočárkem pro holčičku..To tam měli.Takže už nás to pomalu začíná chytat.A co Vás?Hlavně co vybrat strašný...... 8O :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
12.10.06 19:40

Ahoj, já budu kupovat malé hluboký kočárek pro panenku, ale kde na netu mají výběr za slušné ceny :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
13.10.06 18:49

:D :D tak na tom www.malyzivot.cz je to fakt kouzelné :wink: Budu uvažovat… Dík za tip I.

• Citovat
  • Upravit
15043
14.11.06 10:23

Ahoj.
Loni jsem na netu nasla odkaz, kde se dal poslat lidem email, ze jim jako pise Jezisek a pta se, co chteji k vanocum. Zamýšlený obdarovaný nevedel, kdo mu pise a odpoved prisla darci na email.
Letos to ale nemuzu najit, mela jsem pocit, ze to bylo na www.vanoce.centrum.cz ale tam nic neni.
Nevite nekdo, kde bych tuto „sluzbu“ sehnala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák