Vánoce - tipy na dárky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1402
22.11.13 22:33

@Janulin Tak beru zpět :D @claire91 Tak ještě zjistit (jestli ho má předplacený) tak do kdy a máš vystaráné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
22.11.13 22:36
@mischelinmisa píše:
@Janulin Tak beru zpět :D @claire91 Tak ještě zjistit (jestli ho má předplacený) tak do kdy a máš vystaráné :)

Nemá, kupuje ho v trafice.Tak mám už vše :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
22.11.13 22:42

@claire91 Já se musím přiznat, že takovým dárkům jako je předplatné nebo nářadí vůbec nefandím. Každopádně, co člověk to názor a jsem ráda, že dilema bylo vyřešené :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
22.11.13 22:54
@mischelinmisa píše:
@claire91 Já se musím přiznat, že takovým dárkům jako je předplatné nebo nářadí vůbec nefandím. Každopádně, co člověk to názor a jsem ráda, že dilema bylo vyřešené :)

No, já předplatné ještě nedávala. Ale zase lepší dárek než něco jinýho, co se nebude líbit. Taky už jsem ráda, že to mám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.11.13 20:47

@Luciiee ahoj, už je mám doma, ale ještě nevím, jak je nahrát na internet :nevim: :lol: :lol: jak zjistím, tak nahraju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.12.13 10:10

@Luciiee tak už to vyřešili za mě :mrgreen: Pokud tě to ještě zajímá, tak tady to mají na facebooku https://www.facebook.com/photo.php?… :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
10.12.13 13:57

Ahoj hele chci se zeptat, myslíte že je dobrý nápad koupit 5tileté holčině na Vánoce takový ty hry co byly za nás kuchař-ta kapesní, ted je mají v elektru, ale nevím nevím, aby mi na tom nebyla závislá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
6.12.15 12:19

dárek pro 24letého kluka

Zdravím, hledám dárek pro 24 letého kluka..jelikož vydělává..tak si většinu věcí může koupit.. :think: ale je strašný hračička..má rád různé společenské hry a různě blbostičky, které lze skládat atd.. cena do 500 kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
6.12.15 12:38

@claire2 erotickou hru? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
6.12.15 13:03

Ja jsem kupovala stejne staremu priteli model letadla na slepeni, stejne tak se prodávají aita atd… :-) letos kupuju předplatné casopisu a pivni lazen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
6.12.15 13:12
@Ondrášovka.N píše:
@claire2 erotickou hru? :lol:

no..to asi zrovna ne..dárek nebudu předávat já..a od osoby, která ho bude dávat by to vypadalo hodně trapně :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
6.12.15 14:51

Já jsem o něco mladšímu synovi koupila toto http://www.bastard.cz/…tricko-1324/.
Nakupuju tam pravidelně a naprostá spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
viky.beckham
14.12.15 10:48

Kamaradce, ktera ma mimi holcicku Sofinku a bude ji nechavat propichovat usi, jsem vybrala kasne srdickove nausnicky :)

• Citovat
  • Upravit
11.11.16 14:00

Ahoj, chci se zeptat, co letí tenhle rok? Nevim vůbec co koupit přítelovi k vánocům a jsem z toho trošku bezradná :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
11.11.16 14:03

Záleží jaké má koníčky a tak.., ale já svému letos koupila mikinu a dvě trička, ještě koupím nějaké návnady na rybaření. ON bude mít z oblečení radost, jelikož toho moc nemá, pořád si stěžuje, ale nerad někde vybírá a nakupuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák