TOP NAKUP

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
259
4.9.06 16:30

TOP NAKUP

Chtela jsem se Vas zeptat, jestli mate nekdo zkusenost s nakupem pres www.topnakup.cz Vybrala jsem si kocarek a je tam opravdu nejlevnejsi, ale vzhledem k te cene 17,990,– Kc Vas moc prosim o radu, jestli je to pres tento server OK?

Predem moc dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21470
4.9.06 18:23

Smarr, tak s tímhle webem přímo zkušenosti nemám, ale na první pohled vypadají OK. Možná akorát bych udělala jedno bezpečnostní opatření a neplatila to přede, ale až po doručení. tohle se nám vypaltilo při nákupu spotřebičů do kuchyně. tak ať kočárek v pořádku doputuje a dobře slouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
4.9.06 19:01

Jé Smarr,
a jakej kočárek sis vybrala?

Já jsem si od topnakup před jedenácti dny objednala knížky pro Ondráška a zatím nepřišly, ale doufám, že to je ještě v pohodě. Nicméně bych ten kočárek taky vzala jenom na dobírku.. Přece jenom pár stovek za knížky versus tisíce za kočár. :?

P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
4.9.06 22:15

:lol: ježiš Pajino, já původně přečetla v tvým příspěvku „před 11ti lety“ a úplně jsem se zhrozila 8O:lol: …až napodruhé mi to vyšlo :wink: :lol:

Jinak osobní zlušenost nemám, ale vím, že kamarádka tam nakupovala tuším 2× a problém ani jednou nebyl.

Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
5.9.06 08:44

Jee ahoj Pajinko objednala jsem si Jane Slalom PRO - tedy ted se na to chystam, protoze je u nich o 1,000,– CZK levnejsi nez vsude jinde :)

Jinak moc diky za prispevky - urcite pujdu do dobirky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
7.9.06 18:11

My jsme tam pořídili kočárek včetně veškerého příslušenství za 25 tis. Kč a vše bylo víceméně v pořádku. Ochotně s námi komunikovali, jen jak pro mne byli neznámí nechtěla jsem rozhodně platit předem a tak jsme zvolili osobní odběr. Mohu doporučit, nyní jsem si tam objednala kojící podprsenky a už si je budu brát na dobírku.
BTW na kočárek, který jsme si vybrali - Quinny Buzz byli jednoznačně nejlevnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák