Bexsero očkovat nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2183
1.11.14 08:24

@Josef44 Tak s tim fakt nesouhlasim, očkování na chřipku je blbost jak pro děti tak dospělé o planých neštovicích ani nemluvim, sice děti očkovat nechám, ale ne na každou pitominu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
1.11.14 15:50

@luc31 Protože při kontrolách jednou za 5 týdnů si to fakt nepamatuju a při představě, že vstávám v 5:30 a ani se nenajím (přitom na KO až v 8h)…to je důležitá informace, že o hladu být nemusím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
1.11.14 15:54

@chelsea001 Plané neštovice dcera prodělala na jaře přirozeně/nepřirozeně? - prostě je chytla od sestřenice. Průběh obvyklý bych řekla - žádné horečky, jen teda pupínků mnoho, naštěstí neměla nutkání si to škrábat, asi jí to nesvědilo tolik. 14 dní doma je trochu otrava, ale snad má ted už od nich klid. Taky bych plané neštovice neočkovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
1.11.14 20:43
@Miriska píše:
@luc31 Protože při kontrolách jednou za 5 týdnů si to fakt nepamatuju a při představě, že vstávám v 5:30 a ani se nenajím (přitom na KO až v 8h)…to je důležitá informace, že o hladu být nemusím :-D

No právě, to mi přijde strašně směšný mít takovou informaci v podpisu, je to tvoje věc samozřejmě, já bych si to napsala kamkoliv jinam (upominka v mobilu, kalendář doma…atd.) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
23.1.15 13:57

Milé maminky, prosím o radu a pomoc při rozhodování ohledně očkování proti meningoku. Malá má 5 měsícu a naše dr mi nabídla, že by očkovala v 6 měsících. Nejdřív jsem souhlasila, ale ted si nejsem tak uplně jistá :nevim: a jsem na vážkách. Starší syn je očkovanej na ostatní kmeny jen ne na B. Doktorka mě ujistila, že není v ohrožené skupině, ohrožený jsou miminka a pak pubertáci. Prosím o radu a hlavně, zda jste některé takhle malá miminka očkovala a jaké byly reakce na očko. Za všechny příspěvky děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek