Bez čeho se obejdete

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
12.8.14 10:52
@sykki píše:
Ale to bysme tady mluvily o věcech které člověk potřebuje, a nepřišla by řeč na ty, které jsou zbytečné.

ale to je ta tuna kravin okolo :mrgreen: :mrgreen: aneb vse co neni nezbytne je zbytecne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
12.8.14 11:20

Ještě mě napadá:

• zbytečně drahé tarify na mobily, kabelovku a net - dá se s providery vyjednávat, jen to chce na ně přitlačit
  • poplatky v bance - máme takové, kdy je vše zdarma
  • značkové oblečení pro kluka - je děsný prase a je mu jedno co nosí (i když doufám, že holčička bude zdobnější :-)
  • jakékoliv doplňky do bytu - syn je malý ničitel a vše v jeho dosahu šlo do háje

Přiznávám, že jsem v těhotenství líná a hodně jezdím svým autem. Předtím jsem chodila povětšinou pěšky, jen na větší nákupy autem. Tak snad to potom zase stáhnu. Benzín je strašná pálka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
12.8.14 11:48

Dokážu ušetřit na všem..ono toho zas člověk k životu tolik nepotřebuje..jediné na čem nedokážu ušetřit jsou děti, dobrá káva a dobré cigarety a doutníky.. :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
12.8.14 11:58

Tyjo, toho by bylo…
namátkou, uzeniny, tavený sýry, je to hnus. Lučinu vyrábím. Cukr, ten nepřidávám nikdy nikam, nesladím, nezavařuju. Pro návštěvy mám doma už dva roky půl kila třtinového. Tampony, vložky, místo nich Ladycup, už se tak desetkrát zaplatil a nevyhazuju bordel. Časopisy, nekupuju nikdy žádné, internet bohatě stačí. Můj limit pro cenu mobilu je 8 tis., přítel ma Ipad, phone a kdesi cosi, fakt se obejdu bez toho. V solárku jsem nikdy nebyla. Kam ale jdu každopádně a neobejdu se je kosmetička, kadeřník, zubní hygienistka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
12.8.14 12:07

Obejdu se bez mnoha věcí. Nekupujeme žádné noviny a časopisy, nemáme televizi, myčku, rychlovarnou konvici, mikrovlnku. Nekupujeme prací prášky, aviváže, čistící prostředky, žádnou zbytečnou kosmetiku.
Nekupujeme věci jen proto, že jsou ve slevě a mohly by se hodit. Žádné sladkosti, polotovary, vody v pet láhvi atd. Nechodím ke kadeřnici ani kosmetičce, solárko a pod. to vůbec. Do mobilu mi stačí kredit 200,– na 2 měsíce…
Vlastně moc toho nepotřebujeme…mohla bych jmenovat dlouho. :)

Jo a hodně peněz ušetřím na dámské hygieně( menstruační kalíšek) a plenách (látkovky) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat