Rodina bez elektřiny a peněz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5527
22.1.11 23:14
kacerval píše:
Wiolla píše:
lulje píše:
kacerval píše:
Ze zijou hur nez cikani,to zrovna dneska pritel rikal taky,a nejlepsi je na tom,ze ten kluk si od nakyho cikana vzal i svacu kdyz nemel v praci,pritel rikal ze kdyz to videl ze se hambou malem propadl
Moc se omlouvám za OT, ale když tě tady tak vidím, Kačerval, tak mi to nedá nezeptat se, jestli už je Pepa zase zpátky 8-o Nějak jsem to přestala sledovat :oops: Sorry za OT!!!!
Tak tohle by mě upřímně také hodně zajímalo. :think: Taková obrovská story, kdy téměř psychicky týraná žena (nikam nesmí, pořád jen doma, téměř za služku…) sbírá za pomoci skoro celého e-mimina sílu na to rozejít se s Pepou (což nakonec udělá), a teď je Pepa zpět??? 8-o
No popravde,tohle jsem resit nechtela,ale odpoved napisu:Bylo mi s tim predtim hodne tezko,vdecim vam ze jsem to dokazala,ale za tech par mesicu se zmenil a ja porad k nemu neco citim,nakonec jsem mu dala posledni sanci,ale rekla jsem mu ze jednou udela neco spatne a jde a zadna sance uz nebude,ted uz me neomezuje,chova se ke me vyborne a hraje si i s detma o vikendu,pres tyden moc ne,protoze holky vetsinou uz spi,jezdi hodne pozde,snazi se vydelavat vic penez,aby nas poradne zabazpecil,myslim si ze dela strasny pokroky,ze pochopil ze nas ztratil predtim a ted seka jen dobrotu

Trošku jsem to čekala.Tak snad mu to vydrží a bude sekat latinu! (A už taky mizím. Nechtěla jsem sem tahat jiné téma, ale když už jsem tě tady viděla, tak mi to prostě nedalo se nezeptat :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
22.1.11 23:17

lulje:tak ja to necekala,ja ti zitra napisu sz,abys to pochopila jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
22.1.11 23:25
kacerval píše:
lulje:tak ja to necekala,ja ti zitra napisu sz,abys to pochopila jo

Jestli se ti bude chtít, tak napiš ;) Ale mě tahle info bohatě stačí. Jen jsem byla zvědavá, jak story s Pepanem pokračuje. Jestli jsi ho vzala na milost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
22.1.11 23:26
lulje píše:
kacerval píše:
lulje:tak ja to necekala,ja ti zitra napisu sz,abys to pochopila jo
Jestli se ti bude chtít, tak napiš ;) Ale mě tahle info bohatě stačí. Jen jsem byla zvědavá, jak story s Pepanem pokračuje. Jestli jsi ho vzala na milost ;)

jj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
23.1.11 06:11

radeklucka ty jsi asi hodně chytrá a zkušená žena že? jak můžeš vypustit z pusy, to že dcera chodí do pomocné třídy vypovídá své.Co to vypovídá? mohla by jsi mě poučit?
Ono totiž do pomocné školy chodí i děti lékařů a teď se drž i učitelů! rozhodně to neznamená, špatné rodinné zázemí, nebo nevěnování se dítěti!!!
Nechápu tyhle předsudky a stupidní názory!
Moje dcera, které se věnuji neustále, je normální, nemá žádné postižení, a přesto do té pomocné školy asi půjde.Je to těžké, věř mi, pro mě jako pro mámu, ani do práce jsem nechodila abych se jí mohla věnovat.Teď je v páté třídě a mám pocit že pro ni to bude lepší, že bude veselejší a spokojenější.
A to nejsme žádní asociálové, ani nejsme gambleři,alkoholici, ta mi teď řekni, co to o mě vypovídá, a nejlépe kdyby jsi mi mohla říct, kde jsem jako matka selhala, protože nad tím přemýšlím poslední 4 roky!

• Citovat
  • Upravit
10568
23.1.11 14:27

Holky,diky za nazory,ted si to musime jeste prelouskat sami a uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.11 17:00
kacerval píše:
Ahoj holky,potrebuju poradit,pritel jezdi do prace s jednim klukem,a ten kluk ma rodiny,pritelkyni,3 deti(6let,4roky a 3mesice)uz od 15.dubna nemaji elektriku,koupili starej barak,ten barak je v prisernym stavu,nabytek a vse maji strasnej zastaralej,ja z doby kamenny,ale o to nejde,starsi deti speji s rodicema na prastarym rozkladacim gauci,akorad mimco ma svoji postylku,ten kluk si vzal hypoteku od sporitelny,nakou chytrou kartu a +50tisic,takze 2pujcky + hypoteku od sporitelny,1 pujcku od ge money bank a jeste jednu od providentu,ten kluk hraje automaty a chlasta,detem pere pry kamoska,chodi cisty ale jsou takove smutne a uplne bez elanu,mama jejich jim nekoupi ani blby lizatko,nedavaji ani memu priteli na benzin a to projezdi mesicne prez 2tisice,my to ani po nich nechcem,porad somruje o cigarety kdyz jsou spolu v praci,ale o to nejde,je nam lito strasne tech deti,ale bonzovat na socialku nechceme,ale nak se to vyresit bude muset,protoze nejvetso gol byl den pred vyplatou ze nema ani pro maleho sunar,ty deti by se meli tisickrat lip v kojenaku,poradite co bysme mohli udelat?My se v tom moc nevyzname,je to prvni pripad co zname.
Omlouvam se za roman,snad to nektera precte do konce

sociálka okamžitě a to jsem nedočetla do konce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat