Bez myčky a spokojenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1483
18.5.13 07:49

Díky, stejně jsem se pořád nerozhodla. Jde o to, že peníze přímo na nějakou kvalitní myčku teď aktuálně mít nebudeme-raději koupím kvalitnější vestavěný sporák. Příští týden ale budu s truhlářem řešit kuchyni a nevím, jestli tam na ní nechat místo. Kuchyně je vcelku malá a bylo by to na úkor úložného prostoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
18.5.13 07:57

@missmiri

já mám kuchyň asi tak metr krát metr (fakt miniaturní, když se postavím doprostřed, dosáhnu všude, aniž bych udělala jediný krok) a kvůli myčce jsem vystěhovala ledničku do obýváku (má to své výhody, z gauče to je blízko :mrgreen: ). Dá se zabudovat i do malého prostoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10005
18.5.13 09:48
@bamba píše:
My máme tento a jsme moc spokojeni, si nadávám, že jsme si ho nepořídili dřív, ale zase je pravda, že jsou cenově výhodnější teď, ještě před rokem byly dost drahý.
http://odvlhcovace-vzduchu.heureka.cz/domo-do-340-dh/

To by jsme taky moc potřebovali. Máme barák jak vlhkou díru. Jen se bojím spotřeby energie. Už takhle platíme vysoký zálohy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
18.5.13 10:39

@neumisa Tak když vařím a ledničku v obýváku?? To si neumím představit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25219
18.5.13 10:40

Do nové kuchyně bych neváhala. Taky bych se bez ní obešla, ale jsem jednou přičichla… nechci jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
18.5.13 10:41
@Paoloska píše:
To by jsme taky moc potřebovali. Máme barák jak vlhkou díru. Jen se bojím spotřeby energie. Už takhle platíme vysoký zálohy…

Jojo, my jsme o tom v minulém bytě taky uvažovali, ale tam bylo všechno na elektřinu a ještě ten odvlhčovač…když jsme zjistili, jak to žere elektřinu, tak jsme si raději našli jiné bydlení :-D ale je jasné, že když to je váš dům, tak se nedá nic dělat. Pořád větrat, alespoň na malou škvírku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
18.5.13 10:59
@missmiri píše:
@neumisa Tak když vařím a ledničku v obýváku?? To si neumím představit :-D

zvykla jsem si… jinak to uskládat nešlo, kdybych to chtěla naopak, musela bych do obýváku tahat vodu - a to mi přišlo horší. Není to můj byt, přestavovat ho nemíním, takže si holt při vaření věci z ledničky přinesu a pak zase odnesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dadeli
18.5.13 18:36

My myčku zrovna nemáme a nikdy jsme neměli. DÍKYBOHU za to že se ted budem stěhovat do většího kam si ji pořídíme. Jsem atopik a časté umývání mi ničí ruce. A nemluvím o účtech za vodu. Myčka se vyplatí a já už se jí nemůžu dočkat!!!

• Citovat
  • Upravit
1483
18.5.13 18:39
@Dadeli píše:
My myčku zrovna nemáme a nikdy jsme neměli. DÍKYBOHU za to že se ted budem stěhovat do většího kam si ji pořídíme. Jsem atopik a časté umývání mi ničí ruce. A nemluvím o účtech za vodu. Myčka se vyplatí a já už se jí nemůžu dočkat!!!

Díky za názor. Mi právě taky moc nedělá dobře máčet ruce ve vodě. V práci si ruce myji i několikrát za hodinu a pak ještě s nádobím doma…mám pořád záděry a lámou se mi nehty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
18.5.13 23:12

@Paoloska Ono to zas tak velkou spotřebu nemá a za mě je teda lepší nemít vlhko a plíseň. Fakt raděj pustím o nějakou korunu víc za elektřinu. Zapínáme to na 4 hodiny, vycucne to kolem 2 litrů vody, takže docela mazec. Zapínali jsme vždycky jeden den v jiné místnosti.

• Citovat
  • Upravit
5473
18.5.13 23:40

Když před 12 lety moje máma přemýšlela, zda do rekonstruované kuchyně pořídí myčku, vymlouvala jsem jí to jako zbytečnost (přestože jsem do té doby žádnou ani zblízka neviděla). Pak se ukázalo, že myčka nádobí i usuší, což jsem tehdy netušila, a se vzpomínkou na „kruté“ dětství s utěrkou v ruce jsem zajásala (vždycky jsem nesnášela, jak je utěrka hned mokrá). Od té doby je myčka velká a nenahraditelná kámoška. Teď se stěhujem do baráčku a já si myslím i na sušičku :mrgreen:. Cokoli, co ušetří práci, čas (popřípadě i peníze), je mým přítelem :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
23.5.13 15:36

Teda nečetla jsem celou diskuzi, ale ze své zkušenosti jsem pro myčku všemi deseti! Teď v dubnu jsme kvůli ní dělali novou kuchyň :mrgreen: Máme 2 malé děti, takže ji plně využiju. A to máme pidi kuchyň. Abychom se tam u stolu vešli všichni 4, tak jsme přestěhovali ledničku do předsíně. Docela jsem si zvykla, špajz taky nemám v kuchyni, tak mi to tak nepřijde. Co se týče úložných prostor, tak mám linku i pod oknem (kuchyň je cca 2×3 m) a skříňky až do stropu. Tam teda jsou věci, který nepotřebuju. Jinak mám takové schůdky z ikei, protože do vyšších polic nedosáhnu (jsem malá). A kromě mě to využívá syn, když se mnou „vaří“ :mrgreen: A čas, který ušetřím mytí věnuju sobě - čtu si, nebo si zdřímnu s dětma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.5.13 09:28

Nechali jsme si udělat novou kuchyň, první co bylo, koupili jsme si zabudovanou myčku, jsem naprosto spokojená, bez myčky ani ránu. Před měsícem jsem si zlomila ruku, nevím jak bych to dělala bez myčky. Rozhodně doporučuji. Mám pocit, že myčka myje líp, než když se myje ručně. To je můj názor.
(když se někdo rozhodne koupit myčku, tak rozhodně tu větší 60cm. Švagrová má malou 40cm, tam skoro nic nevejde)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí