Bez myčky a spokojenost?

1483
17.5.13 16:28

Bez myčky a spokojenost?

Milé dámy, paní, která nemáte v kuchyni myčku a přesto jste spokojená? Uvažujeme o nové kuchyni a já chci myčku, ale nikdy jsem ji neměla, nemám vyzkoušené…Manžel tvrdí, že to je nepotřebné (upozorňuji, že více myje nádobí on než já :-D ) Místo myčky bychom pak mohli investovat do něčeho jiného. Díky za postřehy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18687
17.5.13 16:30

@missmiri ja byla s ni i bez ni. Da se to vydrzet a to myju nadobi jen ja, ale pokud je moznost, urcite bych do ni sla. Uz jenom proto, ze se v kuchyni hromadi nadobi, zabira misto na plose, apod. A to mam ted dost velkou kuchyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
17.5.13 16:31

No takhle…kdo nikdy nepoužíval myčku, tak ti nejspíš napíše že je spokojený. Nejspíš :D Já ji mám a jsem ráda ale taky jsem si myslela, že ji nevyužiju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
17.5.13 16:32

@panenka87 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to máš asi pravdu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
17.5.13 16:33

Já myčku nemám…a nechybí mi, jsem ráda. chybí manželovi (ale nádobí meju já:)) ale myčku jsme měli. nádobí mi mejt nevadí, je to raz dva. vadí mi mejt pekáče s připečenejma zbytkama jídla - a to do myčky stejně nedáš. a navíc vím, že myčka není že se nemusí nic dělat - nádobí se tam stejně musí dát a vyndat, navíc trochu kvalitně, aby se umylo. takže mě nechybí. jediný, co si uvědomuju, že myčka má výrazně nižší spotřebu vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532

@missmiri : Myčku nemáme a ani nevím, zda bych ji chtěla a využila. Pokud potřebujete peníze ještě na něco jinýho a je to potřebnější než myčka, tak bych ji nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela

Já myčku měl dostat darem a odmítla jsem, že chci něco užitečnějšího. To už bych doma nedělala snad vůbec nic, když aspoň neumyla to nádobí! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
65398
17.5.13 16:34

Já ji neměla dlouho. Loni v létě jsme dělali kuchyň a máme jí. A teda nevím jak jsem bez ní před tím žila :-) hlavně nikde se nic neválí, nádobí co se umaže se schová do myčky to je taky super no být vámi jdu do ní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
17.5.13 16:35

Jo to mě bývalý muž také tvrdil akorát on to nádobí moc nemyl a vždycky jen s řečma, celkově doma nic nedělal. Pro mě je myčka v dnešní době už jako základ a kdybych si pořizovala novou kuchyň, tak si ji koupím určitě. Stačí mi jen kolik času stále strávím mytím nádobí je to cca. minimálně hodina denně. Je pravda, že dost vařím, ale to s malým dítětem podle mne ani jinak nejde. Nyní jsem sama takže si koupi myčky nemůžu dovolit. Ale kdybych na to měla a zařizovala si novou kuchyň neváhám ani minutu. Mnohem radši bych ten čas u nádobí věnovala dítěti nebo jinému úklidu např. A co je další věc je ušetřená voda. Ročně platíme nedoplatky za vodu několik tisíc. A myslím, že je to právě ručním mytím nádobí. Protože jinak extra vodou neplýtváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
17.5.13 16:35

Myčka je nepotřebná dokud ji nepořídíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
17.5.13 16:36

@Alyss1 ja v ni teda myju i pekace a hrnce, kdyz je predtim namocim. Ale to se musi u rucniho taky. V rukach nemyju nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
17.5.13 16:37
@Petra Z píše:
Já ji neměla dlouho. Loni v létě jsme dělali kuchyň a máme jí. A teda nevím jak jsem bez ní před tím žila :-) hlavně nikde se nic neválí, nádobí co se umaže se schová do myčky to je taky super no být vámi jdu do ní :lol:

Právě, tím já doma argumentuju, že ten „bordel“ schovám dovnitř :mrgreen: Ještě je tu možnost, že ustoupím manželovi a řeknu mu, že bude mýt nádobí už jen on :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
17.5.13 16:37

Je to velká úspora peněz, na jedno mytí myčka spotřebuje 13 litrů, to ručně spotřebujete mnohonásobně víc za rok to udělá pár tisíc, tak že já bez myčky ani ránu ;)

• Citovat
  • Upravit
35829
17.5.13 16:39

Nesnáším mytí nádobí, takže myčka je jasná volba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26249
17.5.13 16:41

Nenávidím mytí nádobí, miluju myčku…

• načítám...