Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@bigl píše: Více
S takhle malým dítětem by mě ani nenapadlo tam jít, vůbec bych si to neužila.
@Anonymní píše: Více
No tak bys najala chůvu, no. Navíc na svatbě blízké kamarádky vždycky někoho znáš.
@terien píše: Více
No vidíš, já jsem šla a užila si to. Dítě spalo v kočárku a jednou za 3 hodiny jsem ho nakojila. Nevěsta měla dítě o 4 měsíce starší než to moje. ![]()
Užili jsme si to všichni hodně.
Ale pro mě mimino není celkově překážka v zábavě nebo životě. Se čtyřměsíčními dětmi jsem jezdila na lyže i k moři. A užila jsem si to vždycky.
Tak já si zábavu představuju jinak než běhat kolem mimina.
No, tak to by se slusne prodrazilo a dítě s cizí osobou byt spoustu hodin…asi by nadšené nebylo. Tak bych řešila nějakou krizovou situaci, kvůli svoji zábavě na svatbě asi ne.
A užít si svatbu s miminem, no to záleží hlavně na tom miminu. Ja jsem neměla kousek který by tri hodiny mezi kojením hezky spinkal a nic nepotřeboval. Když už vydržel v kočárku, ten se nesměl zastavit. Jinak houpat na rukách nebo na míči. První čtyři měsíce určitě. Pak vydržel na dece ale musel samozřejmě byt nekdo u něj a bavit hračkami. V kocare už jen spal, opět v jedoucim bez zastavení. Nehla bych se. Pokud bych ho teda nechtěla nechat v kočáře řvát, ale na to já nejsem. Takze já s miminem nemohla fakt nic, i když jsem si malovala jak aktivní rodiče budeme.
Vždyť jsi to sama navrhla jako jedno z řešení
já bych si zábavu s miminem neužila, takže bych zůstala doma. Předpokládám, že by to novomanželé přežili a sňatek by uzavřeli i beze mě.
Právě že kolem mimina neběháš vůbec. Jediný opruz je ten, že nemůžeš pít. Ale my jsme tam byli s manželem a kamarády, tak jsme se u kočáru střídali s manželem, občas si ho přebral někdo z kamarádů… mám pocit, že jsem o miminu ani nevěděla.
Druhá věc je i ta, jak velkou zábavu od svatby čekáš. Pro mě jsou svatby většinou spíš opruz- spousta jídla, pití, plkání, sem tam taneček. Taková společenská událost, kde je většina lidí, které ani neznáš. Zábavu si užívám na úplně jiných typech akcí.
Proc? My byli na svatbe ve 3 mesicich ditete a bylo to supr.
@stinga píše: Více
Nevím, mě to nepřijde vůbec nic divného. Prostě nechtějí děti na svatbě a hosté tam buď chtějí jít a zařídí se podle toho nebo nepřijdou. Ví se to dostatečně dopředu. My děti na svatbě měli, dokonce si sebou braly i kamarády ve svém věku, když tam nikdo jiný v tom věku nebyl. Ale zas rozumím, že to každý může mít jinak, za mě tam patří i ty děti, ale každého volba.
Příspěvek upraven 23.02.25 v 23:01
@Matt 02 píše: Více
Ano, taky bych to respektovala, je to jejich den.
Jenom jsem tu psala, že pokud kojíš, tak si to prostě nemáš jak zařídit. Takže prostě nejdeš a nejde pak ani ten partner. Ti lidi s miminama ti pak z toho vypadnou automaticky, ti to nemají jak zařídit, ani když to ví dopředu.
Jo to je pravda no. Ale zas sice nejsem ženská, tomuhle moc nerozumím, navíc manželka nekojila, ale co si pamatuju, tak když máma chodila do školy, co druhý víkend a kojila sourozence, tak to vždycky odstrikala dopředu, to je taky možnost ne?
To je jasný, takový 3-4 měsíční je úplně samostatný. Doma natáhneš klíček a pojede jako robot ![]()
Pokud bych neměla hlídání, tak bych na svatbu nešla.
@Matt 02 píše: Více
Já jsem měla málo mléka a moc mi to odsávání nešlo. Po každém kojení jsem trošku odsála, když to bylo nutné, ale to by bylo tak na půl dne a té dřiny kolem toho. ![]()
Někdo má dost mléka a jde mu to samo, u mě to byl boj, pot a slzy za deci odsátého mléka. ![]()
Není samostatný, to jsem nikde nepsala. Kde to čteš? ![]()
Ale v tomto věku ještě většinu času přes den prospí v kočárku. Nebo aspoň já jsem měla celkem spavé a hodné mimina.