Bez všech dětí - bez výjimky!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
23.2.25 22:01
@bigl píše: Více

S takhle malým dítětem by mě ani nenapadlo tam jít, vůbec bych si to neužila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.2.25 22:02
@Anonymní píše: Více

No tak bys najala chůvu, no. Navíc na svatbě blízké kamarádky vždycky někoho znáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18152
23.2.25 22:03
@terien píše: Více

No vidíš, já jsem šla a užila si to. Dítě spalo v kočárku a jednou za 3 hodiny jsem ho nakojila. Nevěsta měla dítě o 4 měsíce starší než to moje. :mrgreen:
Užili jsme si to všichni hodně.
Ale pro mě mimino není celkově překážka v zábavě nebo životě. Se čtyřměsíčními dětmi jsem jezdila na lyže i k moři. A užila jsem si to vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.2.25 22:06

Tak já si zábavu představuju jinak než běhat kolem mimina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.25 22:13

No, tak to by se slusne prodrazilo a dítě s cizí osobou byt spoustu hodin…asi by nadšené nebylo. Tak bych řešila nějakou krizovou situaci, kvůli svoji zábavě na svatbě asi ne.

A užít si svatbu s miminem, no to záleží hlavně na tom miminu. Ja jsem neměla kousek který by tri hodiny mezi kojením hezky spinkal a nic nepotřeboval. Když už vydržel v kočárku, ten se nesměl zastavit. Jinak houpat na rukách nebo na míči. První čtyři měsíce určitě. Pak vydržel na dece ale musel samozřejmě byt nekdo u něj a bavit hračkami. V kocare už jen spal, opět v jedoucim bez zastavení. Nehla bych se. Pokud bych ho teda nechtěla nechat v kočáře řvát, ale na to já nejsem. Takze já s miminem nemohla fakt nic, i když jsem si malovala jak aktivní rodiče budeme.

• Citovat
  • Upravit
34473
23.2.25 22:23

Vždyť jsi to sama navrhla jako jedno z řešení :mrgreen: já bych si zábavu s miminem neužila, takže bych zůstala doma. Předpokládám, že by to novomanželé přežili a sňatek by uzavřeli i beze mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18152
23.2.25 22:29

Právě že kolem mimina neběháš vůbec. Jediný opruz je ten, že nemůžeš pít. Ale my jsme tam byli s manželem a kamarády, tak jsme se u kočáru střídali s manželem, občas si ho přebral někdo z kamarádů… mám pocit, že jsem o miminu ani nevěděla.
Druhá věc je i ta, jak velkou zábavu od svatby čekáš. Pro mě jsou svatby většinou spíš opruz- spousta jídla, pití, plkání, sem tam taneček. Taková společenská událost, kde je většina lidí, které ani neznáš. Zábavu si užívám na úplně jiných typech akcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
23.2.25 22:32

Proc? My byli na svatbe ve 3 mesicich ditete a bylo to supr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
23.2.25 22:32
@stinga píše: Více

Nevím, mě to nepřijde vůbec nic divného. Prostě nechtějí děti na svatbě a hosté tam buď chtějí jít a zařídí se podle toho nebo nepřijdou. Ví se to dostatečně dopředu. My děti na svatbě měli, dokonce si sebou braly i kamarády ve svém věku, když tam nikdo jiný v tom věku nebyl. Ale zas rozumím, že to každý může mít jinak, za mě tam patří i ty děti, ale každého volba.

Příspěvek upraven 23.02.25 v 23:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18152
23.2.25 22:35
@Matt 02 píše: Více

Ano, taky bych to respektovala, je to jejich den.
Jenom jsem tu psala, že pokud kojíš, tak si to prostě nemáš jak zařídit. Takže prostě nejdeš a nejde pak ani ten partner. Ti lidi s miminama ti pak z toho vypadnou automaticky, ti to nemají jak zařídit, ani když to ví dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
23.2.25 22:40

Jo to je pravda no. Ale zas sice nejsem ženská, tomuhle moc nerozumím, navíc manželka nekojila, ale co si pamatuju, tak když máma chodila do školy, co druhý víkend a kojila sourozence, tak to vždycky odstrikala dopředu, to je taky možnost ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.2.25 22:40

To je jasný, takový 3-4 měsíční je úplně samostatný. Doma natáhneš klíček a pojede jako robot :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5978
23.2.25 22:47

Pokud bych neměla hlídání, tak bych na svatbu nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18152
23.2.25 22:48
@Matt 02 píše: Více

Já jsem měla málo mléka a moc mi to odsávání nešlo. Po každém kojení jsem trošku odsála, když to bylo nutné, ale to by bylo tak na půl dne a té dřiny kolem toho. :mrgreen:
Někdo má dost mléka a jde mu to samo, u mě to byl boj, pot a slzy za deci odsátého mléka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18152
23.2.25 22:50

Není samostatný, to jsem nikde nepsala. Kde to čteš? 8o
Ale v tomto věku ještě většinu času přes den prospí v kočárku. Nebo aspoň já jsem měla celkem spavé a hodné mimina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný