Bezhotovostní půjčka Provident

Anonymní
27.3.14 13:22

Bezhotovostní půjčka provident

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdo máte zkušenost s bezhotovostní půjčkou od Providentu, za jak dlouho jste měli penízky na účtu? děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1972
27.3.14 13:24

Od Providentu dej ruce pryč. Půjčku od lichvářů bych si nikdy nevzala. Zvaž, jestli je potřebuješ tak nutně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
27.3.14 13:25
@ivunak píše:
Od Providentu dej ruce pryč. Půjčku od lichvářů bych si nikdy nevzala. Zvaž, jestli je potřebuješ tak nutně!

NJ, tak na to se neptala, že.. :think:

Zakladatelko, většinou do druhýho dne, osobní zkušenost ovšem naštěstí nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
27.3.14 13:26
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdo máte zkušenost s bezhotovostní půjčkou od Providentu, za jak dlouho jste měli penízky na účtu? děkuji :kytka:

V reklamách ta hodná paní dojde hned. Po pár půjčkách je to už téměř rodinná přítelkyně, taková teta Věra. Takže upéct bábovku a zavolat, teta Věra dojde hned :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.3.14 13:28

Žádná teta Věra se nekoná, jedná se o tu bezhotovostní :palec: takže vše přes účet…nikde nepíši, že jsem si půjčku vzala, možnost zvažuju, nechci číst poučky o tom dát ruce pryč, u nich píšu, že do 14 dní, chci někoho kdo má zkušenost a kdy mu penízky přišly, nic víc :)

• Citovat
  • Upravit
1972
27.3.14 13:29
@Krkael píše:
NJ, tak na to se neptala, že.. :think:Zakladatelko, většinou do druhýho dne, osobní zkušenost ovšem naštěstí nemám.

Neptala, ale musela jsem to napsat. Pro všechny případy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.3.14 13:33
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdo máte zkušenost s bezhotovostní půjčkou od Providentu, za jak dlouho jste měli penízky na účtu? děkuji :kytka:

ex mi tvrdí, že vždy má prachy do druhého dne, od chvíle, co je kontaktuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
27.3.14 13:33

Kolegyně pro provident pracovala, ale ta dělala půjčky, že jeden den jí lidi zaslali své údaje-ona poslala na firmu-zda je ten člověk pro ně ok a druhý den jim sepsala smlouvu a vyplatila hotově peníze. Bezhotovostní nevím jak u nich je. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.3.14 13:42

Tak já vím uplně přesně..do druhého dne to určitě nebylo, ale trvalo to 5 dní..

• Citovat
  • Upravit
karfice
27.3.14 13:44

Kamarádka bere od providendu na ruku, vyplatili jí do 3 dne, co za ní providenťačka přijela.

• Citovat
  • Upravit
5411
27.3.14 14:45

Já měla bezhotovostní je lepší než hotovostní jsou menší uroky.. a peníze jsem měa většinou do týdne záleží jak moc nato spěcháte pokud moc ne tak hotovostní pokud potřebujete peníze rychle tak vám je dají na ruku ale jsou mnohem větší uroky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
27.3.14 15:03

lichváři

To je docela strašidelné, kolik lidí hezky živí tyhle lichváře. Když je tady někdo chce varovat, je mu odpovězeno větami typu „toto jsem číst nechtěla“…apod. Já myslím, že sem ta varování jasně patří a s tématem i souvisí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.14 16:36

Taky hledám půjčku. Jsem ale asi v registru za nezaplacený plyn-který sem už doplatila ale furt tam asi jsem. Potřebovala bych si pujčit 15 tisíc, ale v bance mi pochopiztelně nedaj. Na splátky mám.
Má některá z vás zkušenosti? Jinou možnost nemám a a přítel čerstve podniká takže taky nic.
a žádný „dobrý a chytrý rady- si blbá“ mě nezajímají.

• Citovat
  • Upravit
3968
14.4.14 09:08

co zkusit aukce půjček?

@Anonymní píše:
Taky hledám půjčku. Jsem ale asi v registru za nezaplacený plyn-který sem už doplatila ale furt tam asi jsem. Potřebovala bych si pujčit 15 tisíc, ale v bance mi pochopiztelně nedaj. Na splátky mám.
Má některá z vás zkušenosti? Jinou možnost nemám a a přítel čerstve podniká takže taky nic.
a žádný „dobrý a chytrý rady- si blbá“ mě nezajímají.

Fungují takzvané aukce půjček např. Bankerat. Tam je asi možné si půjčit a možná s nižším úrokem. Pokud nepodepíšete směnku, nebo blbou smlouvu, mohla byste na tom nakonec snad „vydělat“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
15.4.14 08:06

Ahojky, mela jsem bezhotovostni u providentu, za 15tisic sem zaplatila 19300kc nic vic. Kc posilas na účet. Takze zadne navstevy. Mensi lichva nez dporitelna. Tam preplatim mnohem vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel