Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, chci se zeptat jaky mate nazor, zkusenosti popripade jestli mate ve svem okoli bezobalovy obchod? Prijde mi to dost prakticke, skoda, ze jich neni vice. Vim akorat o jednom v Praze ale to je cele..
Cetla jsem o nem a ceny byly stejne, ne-li vyssi nez v jinych obchodech, takze pro me nic zajimaveho…
Zajímá mě to, protože kamarádka přemýšlí, že si takový obchod otevře ale jen jako eshop. Tak jsem chtěla znát názory ostatních na tenhle druh obchodu…popřípadě co Vám na něm vyhovuje nebo naopak.
Já to beru že je to snad trošku ekologické, jinak je to naprostá blbost. U eshopu se ztrácí už i ta ekologičnost, protože to bude muset důkladně zabalit pro přepravu.
Jak to chce provozovat? Bez obalu a eshop, to si dost dobre nedovedu predstavit…
Mysli se tim, ze se to samozrejme bude balit ale do papirovych pytliku a platenych sacku misto igelitu. Navic se zbozi bere ve vetsim mnozstvi a diky tomu odpada baleni kazde pozadovane vahy zvlast…
Ja si to snazim predstavit, ale nevim, jestli bych mela duveru takhle nakoupit potraviny, alespon ze zacatku (mas to bez obalu, tak nevis, jestli jsi dostala napriklad opravdu fazole z ceska a ne z ciny, i kdyz se bude na strankach psat, ze je to super ceska kvalita, pak datum spotreby…) ale treba jsem jenom prehnany paranoik
navic mame v rodine potravinovyho alergika a veci v obalu me jisti, ze vim, co ji, ale to uz je zase jina pisnicka
Ta kamaradka prave pracuje v bio potravinach, ktery jsou na pul bezobalovy a vsichni si to chvali, tak prave proto chce zkusit eshop. Maji tam dost veci z CR ale jak rikas, u neceho se jim cesky vyrobce nepovede sehnat nebo se to tady neda vypestovat, tak maji i ze zahranici ale zase se tim netaji…kdyz je to z ciny, tak to tam proste napisou. Ono ty velkosklady, ktery dovazi suroviny ve velkym, tak si tam taky v podstate muzou napsat cokoliv a my prd zjistime…horsi uz to je jak pises uhlidat to kvuli alergii.