Levná optika - Ostrava, Havířov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4515
14.7.15 14:11

Levná optika - Ostrava, Havířov

Ženy nevíte některá, kde v Ostravě či bližším okolí najdu levnější optiku? 7 let nosím kontaktní čočky a brýle jen večer k televizi ( obroučky mám snad 10 let ) Momentálně se mi hodně zhoršil zrak a chtěla bych občas nosit na střídačku i brýle, ale zase nechci investovat x tisíc za něco, co zas tak moc nevyužiju. Bohužel už nemám vůbec přehled o cenách a celkové nabídce dnešní doby a na rodičáku si nemůžu moc vyskakovat, známé s brýlema nemám a tak mi nezbývá, než se obrátit na vás. Díky za pomoc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3774
14.7.15 14:22

@Deninina A jakou cenu si zhruba představuješ?
Když kupuješ brýle komplet, tak za nákup obrouček je většinou na skla nějaká sleva. Plus klasika 150,– Kč (tuším) na žádanku od očaře.
Já jsem se vešla s obroučkami do 3 tisíc (docela mi to připadalo na čtení dost), prošla jsem xxx optik - ne kvůli ceně, ale jsem vypadala ve všem jako de.il :mrgreen: :hug: :mrgreen: :hug: :mrgreen:, takže jsem to pak už přestala řešit.
Kolegyně má obroučky něco přes 2 tisíce. Plastáky se dají sehnat i do 15 set myslím v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
14.7.15 14:28

No celkem bych to viděla do těch 4000, dioptrie mám 4 a 5, ale jinak žádnou jinou odchylku či problém. Kdysi jsem si dávala nějaké plastové odlehčené skla či co to bylo, ale cenu si nepamatuji, to mi to platili ještě rodiče a ti už taky neví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
14.7.15 16:37

@Deninina Tak v tom případě si myslím, že můžeš směle vyrazit do jakékoli optiky a vybrat dle libosti.
Já jsem jich obešla opravdu nepočítaně a nenarazila jsem na stejný typ obrouček (pokud neberu komerční prodejny typu Grand Optical apod ;) )…tak ať si vybereš něco šmrncovního :hug: :hug: :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák