Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, chystám se na svatbu jako host a nemám co na sebe… Chtěla bych si koupit pokud možno pouzdrové šaty, máte tip, kde bych je sehnala? Chtěla bych jet trošku najisto. Koukala jsem tu a v bazárku mi vyskočilo hodně pouzdrových šatů z FF Tesco, mají je tam? Chystám se také do obchodního centra v Jihlavě…
Díky za tipy… ![]()
Eshop Manga ma ted asi 200 saty ve sleve. jsou tam i pouzdrove, chce to hledat ![]()
http://shop. mango. com/CZ/asc/zena/slevy//
@Ali-Ali jenže svatba je už v pátek, potřebuji je koupit v obchodě…
ale díky za tip ![]()
@Pomka
v tescu jsem driv pouzdrovky videla, jestli ted, nevim. V marks and spencer poridis urcite. V orsay meli taky pekne saty…
@Pomka Odkud jsi?
V Jihlavě do OC?
No
Možná nahoře v Orsay a Camaieu
Nemáš to blízko aspoň do Brna? ![]()
Já myslím, že v je seženeš v obchodech jako je FF, HM, Reserved, Orsay… prostě ve větším obchoďáku by k sehnání být měly, ale záleží také na sezoně, nejsem si jistá, jestli zrovna teď jimi budou narvané regály, ale mívají je.
Určitě je v dnešní době najdeš skoro v každém obchodě, F&F je fajn, H&M, v Mohito pokud máte je stopro najdeš ![]()
Diky, v Marksu by vlastne taky mohli neco mit, na ten jsem zapomnela. Dnes se chystam do jednoho kramku u nas ve meste, ale moc sanci si nedavam.
@RadkaCh v brne by to bylo snazsi, ale mam to 100km, do jihlavy jen 40. Tohle litani na posledni chvili
mam dost sukni a ani jednu po porodu neoblecu, zjistila jsem to dnes. Pocitala jsem s tim, ale ze ani jednu… ![]()
Tak jsem saty sehnala, ne vylozene pouzdrove, v orsay. Musim rict, ze vyber byl dobry, koupila jsem i jine veci. Sice se mi libily jine vice, ale nemeli moji velikost. Byly to fofry, chtela jsem jeste do marksu, ale mala byla doma s babickou, tak jsem rada, ze jsem nasla aspon tyhle ![]()