Bezohlednost dnesnich matek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10244
30.1.19 17:48

@Maminanamatersky Myslím, že jsi reagovala ještě hodně umírněně. Tedy, oba případy mi přijdou hodně drsný, to je fakt normálka dnes? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451

Proč jsi se neozvala? 8o Vynadala jsem cizím spratkům za větší prkotiny, za mlácení pěstí a hození na zem by matka i ten smrad dostali pěknpu čočku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779

No stát se to mě, tak jak se znám, bych těm děckám řekla něco sama. Matka nematka. A kdyby měla matka blbé řeči, tak bych se jí zeptala jestli je to podle ní normální. :cert: Toto chování nechápu. Naštěstí jsem ještě na nikoho takového ve svém okolí nenarazila,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
@Maminanamatersky píše:
Ahoj holky, rada bych se s vami podelila o dve situace, ktere se mi staly a chtela bych vedet, jestli mate stejny nazor, nebo jsem precitlivela hysterka, co ocekava nemožné… Mam dvoulety dite a chodime si hrat do detskyho centra. A chodi tam taky jeden sigr, co ostatnim detem casto ublizuje. Pred par dny skocil i po moji holce. Nez jsem stacila zasahnout, tak uz na ni na zemi klecel a mydlil ji pestma po hlave. Samozrejme jeste dlouho potom rvala jak blazen. A jeho maminka? NIC. Ani omluvny pohled, ani se nezeptala, jestli jsme v pohode, o nejakem tytyty klukovi nemluvě, ale to at si kazdy ne/vychovava dite jak chce. Situace dve - Sly jsme dneska normalne po meste po chodniku. A naproti nam sla s maminkou o neco starsi holka a na tu moji se smala. Kdyz jsme je mijely, tak do ni najednou vsi silou srtcila, ze s sebou ta moje flakla prez obrubnik! Jak jinak nez rev a nez jsem ji sebrala, tak uz mila dvojice pelasila pryc, ani se po nas neotocily. Tak ja nevim, v jakem svete to zijem :nevim: Kdyby moje dite nekomu ublizilo nebo neco zpusobilo, tak se budu o situaci zajimat a omluvim se za nej vsem zúčastněným :nevim:

Ahoj.

Není Tvé dítě jedináček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hodinarka
30.1.19 17:51

Puberťáka v dětské centru o?

@ka2ka píše:
jako sígra si představuju puberťáka, no nic pleskla bych ho po prd.eli :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
30.1.19 17:51

@Maminanamatersky ahojky,
v prvním případě bych došla za matkou toho kluka, jestli si nedělá srandu že mu ani nic neřekne (například že se to nedělá) nebo se neomluví přímo tobě.. nechápu tedy proč tam toho kluka bere když je to takový hajzlík…zase ale nevíš jaký to má doma (nevšímavost rodičů, vecpou mu tablet nebo mobil a hraj si a hlavně neotravuj-takový případ znám)…
V druhém případě bych klidně i s plačící dcerou došla za matkou a řekla jí ať se její dcera laskavě tý tvojí omluví a přímo tý její dcery se zeptat proč to jako udělala..ono by jí to hodně rychle přešlo něco takového příště udělat.
V dnešní době nemůžeš jít a tomu dítěti jednu taky „fláknout“ a nebo ho vytáhnout za ruku a promluvit si s ním sama když rodiče dělají že nic nevidí.
Když sem byla já malá a neměla jsem se v lásce s jednou holkou.. dělala mi samé naschvály a jednou mě schodila z houpačky, já si vyrazila dech a moje máma šla a vytáhla jí za ruku, dotáhla jí za její matkou která taky dělala že nevidí a vysvětlila to oboum :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
30.1.19 17:52

@Maminanamatersky tak naběhnout na jeho rodiče, nebo jestli je to nějaký koutek s oblusohou k té obsluze ať si mladého pána vyprovodí, je to i v jejich zájmu, tyran jim pak bude odhánět zákazníky :nevim: ono některé matky zas jsou až příliš úzkostlivé, já mám zas zkušenost že syn chtěl obejmout na hřišti menší holčičku, dřív to dělal často že objímal cizí děti, ale myslel to dobře, nicméně holčička to nějak neustála a padla na zadek a její maminka přilítla, popadla syna za záda a doslova ho odhodila pryč od té holčičky, tak to už sem pěnila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27633
30.1.19 17:53
@hodinarka píše:
Puberťáka v dětské centru o?

proto jsem se divila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
30.1.19 17:55

@tininas Je jedinacek. Aspon zatim. Nemyslim ale, ze kdyz se sourozenci mydli doma, ze muzou beztrestne ubližovat cizim detem venku a ze to omlouva netecnost jejich rodicu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
30.1.19 17:57

Klukovi bych vynadala sama,že se to nedělá,a že si s ním nebude nikdo hrát. Přes ruku bych cizímu dítěti určitě nedávala,i když bych v téhle situaci ráda. A na druhou mámu bych zavolala,jestli si dělá legraci a zda jí tohle přijde normální,ať se probere. A normální to určitě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439

@ka2ka Nevedela jsem, ze sigr je oznaceni pro pubertaky :nevim: Prostě jsem tim chtela rict, ze je to agresivni dite…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259

Milého kloučka bych popadla, dovedla k jeho mamince a slušně jí požádala, ať si ten svůj poklad zakope, teda uklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
30.1.19 17:59
@lleennttiillkkaa píše:
Milého kloučka bych popadla, dovedla k jeho mamince a slušně jí požádala, ať si ten svůj poklad zakope, teda uklidní.

To je náhodou dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30845
30.1.19 18:00

@Maminanamatersky Ja mela taky takovy zazitek. Syn si krasne hral s autem, nacez prisel jiny chlapecek a auto mu vyrval. Syn rval jak tur. Chlapeckova matka to vyresila, ovsem salamounsky, vzala nejake jine auto a povida - podivej, dame ho chlapeckovi (jako memu synovi), aby neplakal. Skoda, ze nedrzela v ruce tisicovku, vyrvala bych ji ji z ruky a podstrcila ji stovku, aby neplakala :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
30.1.19 18:03
@Hobitka píše:
@Maminanamatersky Ja mela taky takovy zazitek. Syn si krasne hral s autem, nacez prisel jiny chlapecek a auto mu vyrval. Syn rval jak tur. Chlapeckova matka to vyresila, ovsem salamounsky, vzala nejake jine auto a povida - podivej, dame ho chlapeckovi (jako memu synovi), aby neplakal. Skoda, ze nedrzela v ruce tisicovku, vyrvala bych ji ji z ruky a podstrcila ji stovku, aby neplakala :mrgreen: .
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová