Bezpečná autosedačka 9-18 proti směru bez ISOFIX

Anonymní
29.8.16 10:39

BEZPEČNÁ autosedačka 9-18 proti směru bez ISOFIX

Dobrý den,
lámu si hlavu s tím, jakou vybrat autosedačku 9-18.

Chci, aby měla
výborné hodnoty v bezpečnosti
byla proti směru jízdy (synovi je teprve 6m ale je velký)
byla možná upevnit BEZ isofixu

Máte nějaké tipy prosím?

Děkuju! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7159
29.8.16 10:44

@Limi123 tak pokud je synovi teprve 6 měsíců, tak určitě je potřeba jít do protisměrné sedačky, ale nejsou to 9-18,ty jsou většinou jen posměrné, ale jsou to 0-18 kg, ev. 0-25 kg, a mezi nejbezpečnější bez isofixu patří Besafe IZI PLUS : http://autosedacky.mimishop.cz/…zi-plus-2015 , jako jedna z mála sedaček plní u přísné švédské PLUS testy, a hlavně patří k nejprostornějším, takže pokud je syn velký, vydrží mu déle než jiné modely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.16 10:54

@steeve děkuji moc :mavam:! Máte ještě nějaký jiný tip prosím? Autosedačku chci koupit na bazaru, tak bych ráda měla vyšší šanci ji sehnat…

• Citovat
  • Upravit
3678
29.8.16 11:03

@Limi123 co jsem tak hledala protisměrné sedačky, tak většina je na uchycení na isofix. Jediná o které vím, že je na pásy je Caretero Fenix, ale tam bych si nebyla moc jista bezpečností. Měla ji švagrová pro kluka a moc mě teda nepřesvědčila, na těch pásech se strašně kymácela a celkově nepůsobila robustním dojmem, takový bazárek. My sami máme protisměrku BeSafe a to je jiný kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
29.8.16 11:53

@Limi123 Pokud chcete jít do bazarové, tak bych klidně nejdříve zainvestovala do většího vajíčka, pokud je synovi jen 6m. My jsme děti odvozili v maxicosi cabriofix. Ty větší ji měly do cca roka, holky byly drobnější, tak se vešly do nějakých 16m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.8.16 21:31

@Limi123 my nakonec kupujeme Joie Steadi Tady jsem na ni moc recenzi nenašla, ale dost jsem hledala na zahraničních serverech a v testech vychazi dobre. Obecne tato značka ma v testech vzdy vysoké hodnocení. Paradoxně me odrazovala prave nízká cena, ale podle všeho to na ukor kvality nebude. Chteli sme sedačky na pasy a takovou co jde proti i eventuálně po směru a našli v kategorii do 18kg jen tuto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí