Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den,
měla bych dotaz, chceme synovi koupit autosedačku a máme vybrané dva druhy. Jedna je od Chicco X-Pace Isofix, a druhá RÖMER KING plus - 2013. V obouch syn seděl a vyzkoušel si je ale v té od Chicco mi přijde že nemá tolik chráněnou hlavu.Ale zase ta od Chicca má isofix (auto s isofixem máme). Máte prosím zkušenosti s těmito autosedačkami? Případně která si myslíte že je lepší? Děkuji za odpovědi Kateřina
Römer ma taky isofixovou verzi…ja bych sla radsi do römeru, nejak nemam k chiccu jako znacce duveru. mame ten king plus, ale bez isofixu. Spokojena celkem sem, my ji ale hodne stehujeme po autech a rozdelavani a nandavani je oser a na zacatku to vubec neslo.
jstli mate isofix, sla bych do isofixu, tech moznosti je uricte vic. Co znacka cybex?
Příspěvek upraven 09.07.13 v 18:03
A Romerka nemá isofix? My ji máme s isofixem. Rozhodně bych koupila raději tu
@kate908 Ahoj, rozhodně Römer s isofixem (pokud na to máš vozidlo) - vychází v této váhové kategorii nejbezpečněji, zvláště při bočním nárazu, další výborné značky sedaček jsou Besafe a Cybex - taktéž na německých zátěžových testech patří mezi nejlepší ![]()
Šla bych do Römeru a pokud máte isofix, tak i oni dělají verzi právě s ním, takže by neměl být problém. My máme konkrétně ten bezisofixový King plus a jsme s ní maximálně spokojení.
Příspěvek upraven 23.05.16 v 14:50
Určitě Römerku, Chicco myslím nedopadla moc dobře v testech a Römerka se v pohodě dá sehnat s isofixem, taky jí budem kupovat, ale zatím máme vejce Römer a v poho se vejdem ![]()
Za mě taky Roemerku King Plus
Nám naprosto vyhovuje a v testech dopadla nejlépe mezi pásovými sedačkami. A kamarádka má osobní zkušenost jak se chová při nehodě a jediné malé co seděla v Roemerce se nestalo vůbec nic.
Děkuji za příspěvky. Jo od Romeru taky dělají s isofixem ale ta už je v jiné cenové kategorii. Ale ještě to promyslíme a určitě na tom nechceme šetřit. Mě se právě ta od Chicca moc nelíbila že mu tolik nechránila hlavu, a ta od Romeru je opravdu suprová. Ještě jednou díky moc za komentáře
![]()