Bezplenkujeme 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17629
3.6.12 19:58

můj syn v nosítku také vydrží déle. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1717
4.6.12 17:55

@Alpaka prvního jsem taky nosila na vertikál, ale až od 6 týdnů (dřív nebylo v čem) no a při druhém se začalo hodně mluvit o tom, že na vertikál nejdřív od 4 měsíců (až dítě samo udrží hlavičku), do tý doby prej nápor na krční páteř :nevim:

TAk jako tak, mě se ty děcka stejně nosit nechtějí. Ta prostřední měla hysteráky, takže ta se nenosila prakticky vůbec. Vlastně i kočár ji začal bavit až v roce a teď tu nejmladší (2,5 měsíce) jsem zkoušela dát párkrát (cesta do školky a zpět, cca 20 min) a teda docela vopruz. Tak nevím. Ale mám Manducu :think:

@Holandanka01 tak nenosit :mrgreen: Ale jinak je klučík šikovnej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
4.6.12 21:29

Loudalo, když já jsem „pravověrná nosnice“ :mrgreen: Kočárek Tim vůbec neví, co je :lol: Ale teď už se nosí celkem málo, většinou právě nějaké krátké přesuny. Zato já se těším, až budu moc nosit malej uzlíček na břiše a ne skoro 12 kilový batole na zádech :roll: Tak budu mít možnost tu teorii o nečůrání v šátku ověřit na druhém, opravdu doufám, že Tim je výjimka potvrzující pravidlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
4.6.12 21:38
@Holandanka01 píše:
Loudalo, když já jsem „pravověrná nosnice“ :mrgreen: Kočárek Tim vůbec neví, co je :lol: Ale teď už se nosí celkem málo, většinou právě nějaké krátké přesuny. Zato já se těším, až budu moc nosit malej uzlíček na břiše a ne skoro 12 kilový batole na zádech :roll: Tak budu mít možnost tu teorii o nečůrání v šátku ověřit na druhém, opravdu doufám, že Tim je výjimka potvrzující pravidlo :lol:

To jsem si myslela taky. Ale jak jsem nebyla zvyklá nosit na břiše, tak se 4kilové mimino proneslo víc, než batole. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
5.6.12 08:31

jo tak tohle mám ozkoušený taky, první procházka s miminem, který mělo asi 5kg, na břiše. záda nechápaly a divila jsem se, že tohle jako má být pohodlný. teď má prcek cca 9kg a těžký mi na tom břiše nepřijde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
5.6.12 22:11

Tak u nás to de čim dál líp :pankac: Jen aby nám to takhle vydrželo. Pocuranejch plen uz ani moc nemame ale za to pokakanejch je porad dost, protoze co prd to flek na pline :nevim: No a v noci se priznam ze to flakam, ona si aji rekne ale ja sem uplne vyrizena. Dnesek sme stravili jen tim ze bud byla u prsa nebo nad nocnikem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
5.6.12 22:29

pralinko, to fakt za týden dva přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
8.6.12 14:23

mně v šátku taky nečúral a o nočník se přihlásil, ale po nemoci je to totální bojkot, když ho dám na nočník, tak se nevyčúrá a když ho položím, tak vodotrysk nebo ho hned zabalím a plína durch mokrá a abych přebalovala znovu, dokonce se začal počúrávat i v šátku, to dřív nedělal, nevím, co s ním, blbá angíny mi zničila snahu, no aspoň, že to kakání jde většinou do nočníku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
8.6.12 14:26

Iggy, neboj, to se srovná zpátky. Mě to dělala holka při nemocech taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
8.6.12 14:31

jsem někde četla, že kolem toho čtvrtého měsíce ztrácí signály, tak snad si vzpomene včas :( ale musím říct, že když byl menší, že to šlo líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
12.6.12 22:13

Tak uz nam to curani de lip, hlavne jak ste psali uz to neni tak intenzivni. Akorat dneska sem pri kojeni schytala peknej kakanec. Normalne kdyz kojim tak nic nedela ale dnes sem ji pred kojenim zapomela dat nad nocnik :zed: tak sem to za odmenu schytala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
19.6.12 21:18

Tak se musim pochlubit. Uz sme 4 tydny doma z porodnice a z tech prvnich zacatku kdy sme denne vychytali tak 2-4 curani a 1 kakani. Tak dneska vychytavame tak 80 procent curani a kakani. Nejhorsi je to pres noc nebo kdys sme nekde venku.
Uz i behem kojeni se naucila se vycurat, pusti se prsu a knoura tak ji dam nad nocnik vycura se a kojime dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
21.6.12 19:19

My jsme na návštěvě a mám ho jen v jednorázových plenkách a jednak prvně se mi oprudil :roll: naštěstí weleda krém to hned spravil a druhak nevychytávám skoro nic, až na dnešní královský kakací úlovek..opravdu ty signály už nedává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2493
23.6.12 22:06
@pralalinka píše:
Tak se musim pochlubit. Uz sme 4 tydny doma z porodnice a z tech prvnich zacatku kdy sme denne vychytali tak 2-4 curani a 1 kakani. Tak dneska vychytavame tak 80 procent curani a kakani. Nejhorsi je to pres noc nebo kdys sme nekde venku.
Uz i behem kojeni se naucila se vycurat, pusti se prsu a knoura tak ji dam nad nocnik vycura se a kojime dal.

Ahoj, to je fakt zajimave - ja jsem zatim jeste tak na 6 tydnu 2 v jednom, ale o BKM jsem neco malo pocetla, neco malo pouvazovala a rada bych s mimiskem zkusila. Tak vitam zkusenosti „z prvni ruky“ a hnedle takhle od zacatku, diky.
Nejsem nijak militantne orientovana na jednu vec, rada bych minimalne latkovala, pokud to pujde a kde to pujde, nedelam si iluze, ze pojedu i v papiru, ale BKM by stala taky za pokus, alespon pokud by to slo castecne. Jsem zvedava :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
24.6.12 23:49

Zdravím všechny bezplenkující maminky. Taky bych ráda přispěla svou troškou do mlýna. Nám se to velmi daří. Pro zájemce, které tato technika zaujala, nebo si chtějí přečíst rychloshrnutí, jsem založila web se základními informacemi. www.ditebezplen.cz
Brzy bude našemu miminku 9 měsíců a plínku dáváme pouze do autosedačky. Po dojetí na místo hned nad nočník a za pomoci zvuku se uvolní. Je stále bez plíny cca od jednoho měsíce věku. Velmi mě vše kolem bezplínkování baví. Miminko je klidné a je snadné poznat, kdy se mu chce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii