Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@masinka9 taky jedu spíš podle intuice. Občas zachytím i signál, ale většinou pozdě
Ono je to stejně skoro fuk. V našich podmínkách dle mého nejde bezplenkovat 100%, ale ty dílčí úspěchy jsou super ![]()
Tatínek se do BKM nezapojuje, ale zato se bezvadně stará o starší děti (2 roky a 3,5 roku). Ani teda nepřebaluje, naštěstí moc není co. Nějakým záhadným způsobem se mi podařilo kakance u nejstaršího odchytat od 7. měsíce, od 10. spolehlivě a prostřední byla na BKM od 3 měsíců, takže tam ani nebylo co řešit. Snad se nám bude dařit i teď…zatím to vypadá slibně
Tak já se také pokouším dělat bezplenkovou metodu asi od dvou a půl měsíce a ze začátku super dokonce i v noci takže jedna plínku synovi vydržela 4dny.Jenže po prodělaném zánětu před měsícem kdy se u toho kroutil tak jsme ho nenutila,ale pokračovali jsme.Kakání teď moc nepoznám,ale když je protivný tak ho zkouším dát na nočník a podaří se z 95%.Teď před koupáním se vyčů… a vyk… a je nám půl roku.Jo a také vypadám před ostatními jak exot,ale někdo se hrozně diví,že miminko je schopné si říct,že chce čůrat.
Ahoj holky
, s bezplenkovou metodou jsem chtěla začít hned po porodu, jenže pak se mi holčička narodilo(moje první miminko) a já jsem se ji pomalu bála vzít do naruče, natož abych ji ještě držela nad nočníkem, teď už jí jsou 2 měsíce a začíná byt taková trochu pevnější
, tak přemýšlím, že s tím začnu… jen bych vás strašně chtěla poprosit,jestli byste mi nepopsaly, jak přesně ty vaše miminka u toho držíte… ![]()
@artepka píše:
Ahoj holky, s bezplenkovou metodou jsem chtěla začít hned po porodu, jenže pak se mi holčička narodilo(moje první miminko) a já jsem se ji pomalu bála vzít do naruče, natož abych ji ještě držela nad nočníkem, teď už jí jsou 2 měsíce a začíná byt taková trochu pevnější
, tak přemýšlím, že s tím začnu… jen bych vás strašně chtěla poprosit,jestli byste mi nepopsaly, jak přesně ty vaše miminka u toho držíte…
Jojo je to super.U holčiček vše míří dolů,ale u kluků čůrání kamkoliv tak chodíme na vanu
@pelumax píše:
Jojo je to super.U holčiček vše míří dolů,ale u kluků čůrání kamkoliv tak chodíme na vanu
ani u holčiček to nemíří dolů
ale jde to vychytat. Ale u chlapečků je to asi obtížnější…hodně asi záleží na nočníčku/misce
@Loudala píše:
ani u holčiček to nemíří dolůale jde to vychytat. Ale u chlapečků je to asi obtížnější…hodně asi záleží na nočníčku/misce
presne tak, nase mala umi taky obcas curat pekne nahoru ![]()
u nas se teda zapojuje i tatka, on to byl puvodne jeho napad ![]()
Kdyz mi mame nejaky ucurany a ukakany dite
je schopna curat 3× za pul hodiny a vetsinou co prd tak ma aji ukaknuto
Doufam ze se to casem zlepsi a ze nebude tak ucurana a ukadena.
@pralalinka
to je ještě malinká, my začali až ve třináctém týdnu, kvůli kolikám, a určitě se to časem zlepší a bude čúrat víc méně často, i to kakání bude lepší
@pelumax
když čuráme do vany vždycky se divím, kam až ten kluk dostřelí ![]()
@pralalinka píše:říkáme čururu
jee tak to sem rada ze je nas vic co se snazime bezplinkovat
no mi to zatim prokladame na noc pamprskama nebo kdyz sme venku a doma se snazime v latkovejch nebo ji mam uplne bez pliny. A mate nejakej ,,povel,, ja kdyz cura tak ji rikam csssss.
@aajulinka píše:
![]()
pochopila jsem správně, že dáváte na nočník čerstvě narozená miminka?? jak to provádíte proboha.. to je normálně posazujete?? NEODSUZUJI, JEN TO SLYŠÍM PRVNĚ(pro rejpalky.. )
držíš miminko v klubíčku nad nočníčkem nebo nad umyvadlem, záchodem…
no hlavne kam dostreli ty jeji prdy
vcera sem ji mela polozenou jen na pline a letelo to aspon 20cm
No sme malinky
sme chteli zacit od zacatku, je to teda casove trochu vic narocny, ale snad to nejak zvladnem.
No hlavne teda doufam ze trosku pribrzdi s tim curanim.