Bezplenkujeme 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1717
29.5.12 21:48

@masinka9 taky jedu spíš podle intuice. Občas zachytím i signál, ale většinou pozdě :mrgreen: Ono je to stejně skoro fuk. V našich podmínkách dle mého nejde bezplenkovat 100%, ale ty dílčí úspěchy jsou super :-)

Tatínek se do BKM nezapojuje, ale zato se bezvadně stará o starší děti (2 roky a 3,5 roku). Ani teda nepřebaluje, naštěstí moc není co. Nějakým záhadným způsobem se mi podařilo kakance u nejstaršího odchytat od 7. měsíce, od 10. spolehlivě a prostřední byla na BKM od 3 měsíců, takže tam ani nebylo co řešit. Snad se nám bude dařit i teď…zatím to vypadá slibně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
29.5.12 21:55

Tak já se také pokouším dělat bezplenkovou metodu asi od dvou a půl měsíce a ze začátku super dokonce i v noci takže jedna plínku synovi vydržela 4dny.Jenže po prodělaném zánětu před měsícem kdy se u toho kroutil tak jsme ho nenutila,ale pokračovali jsme.Kakání teď moc nepoznám,ale když je protivný tak ho zkouším dát na nočník a podaří se z 95%.Teď před koupáním se vyčů… a vyk… a je nám půl roku.Jo a také vypadám před ostatními jak exot,ale někdo se hrozně diví,že miminko je schopné si říct,že chce čůrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
29.5.12 22:30

Ahoj holky :mavam: , s bezplenkovou metodou jsem chtěla začít hned po porodu, jenže pak se mi holčička narodilo(moje první miminko) a já jsem se ji pomalu bála vzít do naruče, natož abych ji ještě držela nad nočníkem, teď už jí jsou 2 měsíce a začíná byt taková trochu pevnější :) , tak přemýšlím, že s tím začnu… jen bych vás strašně chtěla poprosit,jestli byste mi nepopsaly, jak přesně ty vaše miminka u toho držíte… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
29.5.12 22:32
@artepka píše:
Ahoj holky :mavam: , s bezplenkovou metodou jsem chtěla začít hned po porodu, jenže pak se mi holčička narodilo(moje první miminko) a já jsem se ji pomalu bála vzít do naruče, natož abych ji ještě držela nad nočníkem, teď už jí jsou 2 měsíce a začíná byt taková trochu pevnější :) , tak přemýšlím, že s tím začnu… jen bych vás strašně chtěla poprosit,jestli byste mi nepopsaly, jak přesně ty vaše miminka u toho držíte… :roll:

http://www.babyweb.cz/…57671304.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
29.5.12 22:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
29.5.12 22:33

no super, tak to mám i s obrázkem… díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
29.5.12 23:35

Jojo je to super.U holčiček vše míří dolů,ale u kluků čůrání kamkoliv tak chodíme na vanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1717
30.5.12 11:35
@pelumax píše:
Jojo je to super.U holčiček vše míří dolů,ale u kluků čůrání kamkoliv tak chodíme na vanu

ani u holčiček to nemíří dolů :lol: ale jde to vychytat. Ale u chlapečků je to asi obtížnější…hodně asi záleží na nočníčku/misce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
30.5.12 12:46
@Loudala píše:
ani u holčiček to nemíří dolů :lol: ale jde to vychytat. Ale u chlapečků je to asi obtížnější…hodně asi záleží na nočníčku/misce

presne tak, nase mala umi taky obcas curat pekne nahoru :lol:
u nas se teda zapojuje i tatka, on to byl puvodne jeho napad ;)
Kdyz mi mame nejaky ucurany a ukakany dite :roll: je schopna curat 3× za pul hodiny a vetsinou co prd tak ma aji ukaknuto :nevim: Doufam ze se to casem zlepsi a ze nebude tak ucurana a ukadena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
30.5.12 12:58

@pralalinka
to je ještě malinká, my začali až ve třináctém týdnu, kvůli kolikám, a určitě se to časem zlepší a bude čúrat víc méně často, i to kakání bude lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
30.5.12 12:59

@pelumax
když čuráme do vany vždycky se divím, kam až ten kluk dostřelí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
30.5.12 14:09
@pralalinka píše:
jee tak to sem rada ze je nas vic co se snazime bezplinkovat :palec:
no mi to zatim prokladame na noc pamprskama nebo kdyz sme venku a doma se snazime v latkovejch nebo ji mam uplne bez pliny. A mate nejakej ,,povel,, ja kdyz cura tak ji rikam csssss.
říkáme čururu :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
30.5.12 14:10
@aajulinka píše:
8o 8o pochopila jsem správně, že dáváte na nočník čerstvě narozená miminka?? jak to provádíte proboha.. to je normálně posazujete?? NEODSUZUJI, JEN TO SLYŠÍM PRVNĚ(pro rejpalky.. ) ;)

držíš miminko v klubíčku nad nočníčkem nebo nad umyvadlem, záchodem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
30.5.12 19:59

@Saroya
my říkáme eee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
30.5.12 20:35

no hlavne kam dostreli ty jeji prdy :mrgreen: vcera sem ji mela polozenou jen na pline a letelo to aspon 20cm :nevim: No sme malinky :lol: sme chteli zacit od zacatku, je to teda casove trochu vic narocny, ale snad to nejak zvladnem.
No hlavne teda doufam ze trosku pribrzdi s tim curanim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí