Bezplenkujeme 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4138
9.7.12 10:01

Ahoj holky, tak vcera mi mala kakala 5× a predtim jen 1×-2×, a taky od vcerejska smrdi jak zaprdky, takhle predtim nesmrdela 8o Byli sme u babicky a tam byla jina strava nez sem zvykla z domu, myslite ze to muze byt z toho??? A ma v tom i takovy velky kusy hlenu :think: (kojim ji)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
9.7.12 10:56

Pralinko, malá to měla taky. Ona měla možná nějakou slabší formu alergie na bílkovinu kravského mléka, měla hlen ve stolici ( to může být ale i při rýmě), hodně kadila, někdy to dost smrdělo. Po prvních 2 jogurtech měla krev ve stolici. Ale pak jsem to zkusila za měsíc a bylo už to OK. Teď už jsem zkusila mlíko a je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
9.7.12 12:03

No ja mlecny vyrobky jim normalne. Ale u babicky sem mela cerstve kravske mleko, a taky hromadu masa (to doma nejime skoro vubec) tak mozna ze by z toho :think: no uvidim, ted uz mame doma zase jen kupovany. Ale ten smradecek je fakt hroznej, predtim se dalo rict ze krasne voni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
9.7.12 20:23

No s tím máme bohužel spoustu neblahých zkušeností. já držím krutopřísnou nemléčnou dietu a taky bez soji. a prcek stejně občas má stolici divnou. každopádně než jsem to vychytala tak teda kakal takovou zelenohnědou řídkou kysele páchnoucí stolici :( a velmi častou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
12.7.12 08:11

Tak sem to vcera pekne zchytala :mrgreen: Mala mi ted zacla kakat behem kojeni (ale rika si) no a vcera kadila a curala pred kojenim, a pak se zase zacla ozyvat behem kojeni ale ja to ignorovala, protoze sem si rikala ze kdyz kakala pred tak po 10 minutach se ji nemuze chtit znova, ale ouha ono se ji chtelo,,,nastesti sem podni drzela plinu a kdyz sem ji z tou pos… plinou prendavala nad naocnik, tak sem v ty zbrklosti nocnik i s kakanim a curanim vylila na sebe a do toho si jiste mala uprcla na me :mrgreen: No byla sem cela po…
Je to veselo s tim bezplinkovanim :lol:
Jinak smrdi porad hrozne ale uz tam aspon neni hlen. Tak asi to bude tim ze se ji vyviji traveni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
12.7.12 12:59
@pralalinka píše:
Tak sem to vcera pekne zchytala :mrgreen: Mala mi ted zacla kakat behem kojeni (ale rika si) no a vcera kadila a curala pred kojenim, a pak se zase zacla ozyvat behem kojeni ale ja to ignorovala, protoze sem si rikala ze kdyz kakala pred tak po 10 minutach se ji nemuze chtit znova, ale ouha ono se ji chtelo,,,nastesti sem podni drzela plinu a kdyz sem ji z tou pos… plinou prendavala nad naocnik, tak sem v ty zbrklosti nocnik i s kakanim a curanim vylila na sebe a do toho si jiste mala uprcla na me :mrgreen: No byla sem cela po…
Je to veselo s tim bezplinkovanim :lol:
Jinak smrdi porad hrozne ale uz tam aspon neni hlen. Tak asi to bude tim ze se ji vyviji traveni :think:

kdyby to neustávalo, tak s tím běž k doktorce, může to být i infekcí, ale taky jak píšeš z nezralosti trávení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
12.7.12 14:08

A proč nekojí nad miskou? Já tak kojil poměrně dlouho, minimálně půl rok. Pak už to i s čuráním i kadění obvykle vydržela po kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
12.7.12 14:39

Nekojim nad miskou protoze mi to tak nevyhovuje. ALe mala dava z 90 procent znameni se se ji chce, jen ja to hold nekdy ignoruju :lol:
Jeste holky k tem michanxm vajickam, nevim jestli je to normalni nebo jak to ma byt. Kdyz to strelime do nocniku tak to ma takovou zluto okrovou barvu-coz je v poradku, na pline to je taky zluty ale po zaschnuti( kdyz nekdy nestihnu plinu namocit a natrit zlucovym mydlem) to zezelená :think:
Jo a perlicka :mrgreen: vcera se manzel koupal s malou ve vane a chvilku predtim nez sem ji chtela vyndat se mu tam pos.ala :mrgreen: :mrgreen: šikula naše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
12.7.12 15:32

Zelenání je normál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
12.7.12 16:06

Po zaschnutí to zezelenat může. jinak zelená normální není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
5.9.12 12:45

Tak se hlasim po delsi dobe. Nase ditko se asi nenarodilo pro bezplenkovou metodu :nevim: jeden cas se nám dařilo hodně, aji si říkala, ale pak měla jeden tyden strasne ubreceny, a od ty doby se nam uz moc nevede, hlavne kdyz je ted uz dost vzhuru a min spi. Obcas zvladnem neco refit po kojeni neboi po probuzeni. Ale ona si vylozene libuje v mokry pline :nevim: Ji je to uplne šumák že je mokrá :zed:
Ale aspon castecne se to snazim praktikovat dal. Nechci vsechnu tu praci co sem si stim dala zahodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
5.9.12 20:27

Vydrrržžžžž! Já začala s Bárou na 3.měsících a nějak to klepem doteďka, už to nevzdám! Teď už posazuju skoro 2 měsíce na nočník, v plíně je sice pořád, pokud jsme nebyli v horku venku. Sama si bohužel říká velmi zřídka nebo to nepoznám. Snažím se po probuzení, po jídle.. Ale aspoň na rozdíl od většiny skorodvouleťáků ví na co je nočník a pak se i spokojeně usměje. A nakonec od hotového díla uteče :mrgreen: pokud nemá obzvlášť zajímavou hračku (šampon, ubrousky, kartáček na zuby). Venku ji dávám na travičku, ale to se většinou brání a teprv po chvilce se uklidní a vyčurá. Nám s tím hlášením zamávaly choroby, měla už 2× atb, to byl mazec. :? držím palce, pralalinko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
5.9.12 20:32
@masinka9 píše:
Vydrrržžžžž! Já začala s Bárou na 3.měsících a nějak to klepem doteďka, už to nevzdám! Teď už posazuju skoro 2 měsíce na nočník, v plíně je sice pořád, pokud jsme nebyli v horku venku. Sama si bohužel říká velmi zřídka nebo to nepoznám. Snažím se po probuzení, po jídle.. Ale aspoň na rozdíl od většiny skorodvouleťáků ví na co je nočník a pak se i spokojeně usměje. A nakonec od hotového díla uteče :mrgreen: pokud nemá obzvlášť zajímavou hračku (šampon, ubrousky, kartáček na zuby). Venku ji dávám na travičku, ale to se většinou brání a teprv po chvilce se uklidní a vyčurá. Nám s tím hlášením zamávaly choroby, měla už 2× atb, to byl mazec. :? držím palce, pralalinko

No vzdavat to nechci doufam ze az bude treba starsi tak uz to snad bude chapat vic :think: Ale tak nejaky zaklady bezplenkovani ma, tak snad si z toho neco do budoucna vezme :mrgreen: :lol: A ted se zacina nad nocnikem/misou zlobit, dam ji nad nej a zacne vriskat ale pochvilce se vycura :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
5.9.12 20:33

misanka9 ste dobri. Ja rikam ze kazda usetrena plina je dobra :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
5.9.12 20:51

Diky, to si taky myslim. Občas se zadaří a vydrží celé dopoledne v suchu. A dokonce i 1 noc! Dneska ale asi průjem a chytali jsme to jen po ránu, plínky už radši nepočítám, takovej 6-7 to bylo :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí