Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky, tak vcera mi mala kakala 5× a predtim jen 1×-2×, a taky od vcerejska smrdi jak zaprdky, takhle predtim nesmrdela
Byli sme u babicky a tam byla jina strava nez sem zvykla z domu, myslite ze to muze byt z toho??? A ma v tom i takovy velky kusy hlenu
(kojim ji)
Pralinko, malá to měla taky. Ona měla možná nějakou slabší formu alergie na bílkovinu kravského mléka, měla hlen ve stolici ( to může být ale i při rýmě), hodně kadila, někdy to dost smrdělo. Po prvních 2 jogurtech měla krev ve stolici. Ale pak jsem to zkusila za měsíc a bylo už to OK. Teď už jsem zkusila mlíko a je to OK.
No ja mlecny vyrobky jim normalne. Ale u babicky sem mela cerstve kravske mleko, a taky hromadu masa (to doma nejime skoro vubec) tak mozna ze by z toho
no uvidim, ted uz mame doma zase jen kupovany. Ale ten smradecek je fakt hroznej, predtim se dalo rict ze krasne voni.
No s tím máme bohužel spoustu neblahých zkušeností. já držím krutopřísnou nemléčnou dietu a taky bez soji. a prcek stejně občas má stolici divnou. každopádně než jsem to vychytala tak teda kakal takovou zelenohnědou řídkou kysele páchnoucí stolici
a velmi častou
Tak sem to vcera pekne zchytala
Mala mi ted zacla kakat behem kojeni (ale rika si) no a vcera kadila a curala pred kojenim, a pak se zase zacla ozyvat behem kojeni ale ja to ignorovala, protoze sem si rikala ze kdyz kakala pred tak po 10 minutach se ji nemuze chtit znova, ale ouha ono se ji chtelo,,,nastesti sem podni drzela plinu a kdyz sem ji z tou pos… plinou prendavala nad naocnik, tak sem v ty zbrklosti nocnik i s kakanim a curanim vylila na sebe a do toho si jiste mala uprcla na me
No byla sem cela po…
Je to veselo s tim bezplinkovanim ![]()
Jinak smrdi porad hrozne ale uz tam aspon neni hlen. Tak asi to bude tim ze se ji vyviji traveni ![]()
@pralalinka píše:
Tak sem to vcera pekne zchytalaMala mi ted zacla kakat behem kojeni (ale rika si) no a vcera kadila a curala pred kojenim, a pak se zase zacla ozyvat behem kojeni ale ja to ignorovala, protoze sem si rikala ze kdyz kakala pred tak po 10 minutach se ji nemuze chtit znova, ale ouha ono se ji chtelo,,,nastesti sem podni drzela plinu a kdyz sem ji z tou pos… plinou prendavala nad naocnik, tak sem v ty zbrklosti nocnik i s kakanim a curanim vylila na sebe a do toho si jiste mala uprcla na me
No byla sem cela po…
Je to veselo s tim bezplinkovanim
Jinak smrdi porad hrozne ale uz tam aspon neni hlen. Tak asi to bude tim ze se ji vyviji traveni
kdyby to neustávalo, tak s tím běž k doktorce, může to být i infekcí, ale taky jak píšeš z nezralosti trávení
A proč nekojí nad miskou? Já tak kojil poměrně dlouho, minimálně půl rok. Pak už to i s čuráním i kadění obvykle vydržela po kojení.
Nekojim nad miskou protoze mi to tak nevyhovuje. ALe mala dava z 90 procent znameni se se ji chce, jen ja to hold nekdy ignoruju ![]()
Jeste holky k tem michanxm vajickam, nevim jestli je to normalni nebo jak to ma byt. Kdyz to strelime do nocniku tak to ma takovou zluto okrovou barvu-coz je v poradku, na pline to je taky zluty ale po zaschnuti( kdyz nekdy nestihnu plinu namocit a natrit zlucovym mydlem) to zezelená ![]()
Jo a perlicka
vcera se manzel koupal s malou ve vane a chvilku predtim nez sem ji chtela vyndat se mu tam pos.ala
šikula naše
Tak se hlasim po delsi dobe. Nase ditko se asi nenarodilo pro bezplenkovou metodu
jeden cas se nám dařilo hodně, aji si říkala, ale pak měla jeden tyden strasne ubreceny, a od ty doby se nam uz moc nevede, hlavne kdyz je ted uz dost vzhuru a min spi. Obcas zvladnem neco refit po kojeni neboi po probuzeni. Ale ona si vylozene libuje v mokry pline
Ji je to uplne šumák že je mokrá ![]()
Ale aspon castecne se to snazim praktikovat dal. Nechci vsechnu tu praci co sem si stim dala zahodit.
Vydrrržžžžž! Já začala s Bárou na 3.měsících a nějak to klepem doteďka, už to nevzdám! Teď už posazuju skoro 2 měsíce na nočník, v plíně je sice pořád, pokud jsme nebyli v horku venku. Sama si bohužel říká velmi zřídka nebo to nepoznám. Snažím se po probuzení, po jídle.. Ale aspoň na rozdíl od většiny skorodvouleťáků ví na co je nočník a pak se i spokojeně usměje. A nakonec od hotového díla uteče
pokud nemá obzvlášť zajímavou hračku (šampon, ubrousky, kartáček na zuby). Venku ji dávám na travičku, ale to se většinou brání a teprv po chvilce se uklidní a vyčurá. Nám s tím hlášením zamávaly choroby, měla už 2× atb, to byl mazec.
držím palce, pralalinko
@masinka9 píše:
Vydrrržžžžž! Já začala s Bárou na 3.měsících a nějak to klepem doteďka, už to nevzdám! Teď už posazuju skoro 2 měsíce na nočník, v plíně je sice pořád, pokud jsme nebyli v horku venku. Sama si bohužel říká velmi zřídka nebo to nepoznám. Snažím se po probuzení, po jídle.. Ale aspoň na rozdíl od většiny skorodvouleťáků ví na co je nočník a pak se i spokojeně usměje. A nakonec od hotového díla utečepokud nemá obzvlášť zajímavou hračku (šampon, ubrousky, kartáček na zuby). Venku ji dávám na travičku, ale to se většinou brání a teprv po chvilce se uklidní a vyčurá. Nám s tím hlášením zamávaly choroby, měla už 2× atb, to byl mazec.
držím palce, pralalinko
No vzdavat to nechci doufam ze az bude treba starsi tak uz to snad bude chapat vic
Ale tak nejaky zaklady bezplenkovani ma, tak snad si z toho neco do budoucna vezme
A ted se zacina nad nocnikem/misou zlobit, dam ji nad nej a zacne vriskat ale pochvilce se vycura ![]()
misanka9 ste dobri. Ja rikam ze kazda usetrena plina je dobra ![]()
Diky, to si taky myslim. Občas se zadaří a vydrží celé dopoledne v suchu. A dokonce i 1 noc! Dneska ale asi průjem a chytali jsme to jen po ránu, plínky už radši nepočítám, takovej 6-7 to bylo ![]()