Bezvýchodná situace v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Ahoj, nakonec docela dobře. Chvíli bylo trochu dusno, ale teď po vánocích mi přijde že všichni vychladli a šéf mi vychází hodně vstric. Trochu ještě přemlouvají, ale už mám jasno a chci jít trochu jinou cestou. Většinou když se k něčemu rozhodnu, tak už to nechci brát zpět a nakonec tam budeš už jen dva měsíce. To se dá docela vydržet s vidinou světla na konci tunelu. Prostě si tam nic nebrat osobně a dělat si svoje. Tyhle okamžiky bývají občas dost náročné tak se drž! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@nocenka.jalapovita Ahoj, tak jak to ve výpovědní lhůtě zvládáš? Já podala výpověď v prosinci a po tom následoval další výstup ze strany kolegyně, takže se mi akorát potvrdilo, že dělám dobře. Dnes jsem první den v práci a cítím se tu hrozně, vůbec nevím jak to dám.. Šéf se to chystá nějak řešit, chtějí abych tu výpověď stáhla, ale já už jsem na 100% rozhodnutá…
Tak jak to pokračuje? Jestli se můžu ptát.
- Citovat
- Upravit
No já jsem v práci, která mě nebaví, vlastně ji nesnáším, ( práce s lidma) ale zas jsou tam super peníze a dobrá pracovní doba i kolektiv.
Hm, tak já zůstávám, ale mám osypky, jen si na to vzpomenu ![]()
- Citovat
- Upravit
@Tala20 píše:
Nekecej. Toto by mohl udělat jedině Tvůj nadřízený. Ty s ní nemusíš komunikovat. Pokud si nejsi jistá zda jsi rozhodla správně, předlož problém okamžitě nadřízenému, aby ti dal feedback (zpětnou vazbu). To on nesmí odmítnout. Nebo Ti přidělí mentora, který Tě zaučí.
- Pokud se od nadřízného dozvíš, že jsi chybovala, budeš mít vodítko pro příště.
- Pokud se od nadřízeného dozvíš, že jsi postupovala správně, můžeš to použít jako klacek na otravnou spolupracovnici - můeš si stěžovat, sdělíš nadřízenému že ti radila špatně a že toto dělá opakovaně, že Tě uvádí v omyl.
Tvůj problém na pracovišti jsi Ty sama.
Příspěvek upraven 30.11.22 v 10:39
Už jsem to jednou psala, ty jsi chlap a navíc pěkně arogantní a asi víš všechno nejlip viď?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj všem,momentálně jsem v situaci, ve které se už poměrně dlouho plácám, tak třeba mi někdo z nadhledu poradí..
Detaily vynechám, nepřijdou mi podstatné - zkrátka nastoupila jsem nadšeně do nové práce, ale po pár měsících tady jsem zjistila, že jsem tu neštastná, chodím sem vynervovaná a prostě to tu nesnáším z různých důvodů, hlavně jedna velmi nepříjemná kolegyně. Jediná výhoda je, že se učím nové věci a je to dobře placené…
Hledám si novou práci, ale není to tak jednoduché, jak jsem čekala. Mám pocit, že každou chvíli půjdu odnést výpověď, že už to tady prostě nevydržím. Ale je to blbost, protože nemám jinou práci a dostala bych nás do finančních problémů.. Mám možnost vzít jednu práci, ale je pro mě úplně mimo obor, asi by mě nebavila a taky by to byla kaňka v životopisu.. Momentálně jsem fakt v bezvýchodné situaci a mám pocit, že bych radši šla zametat chodníky, než chodila do současné práce.. Měl to někdo podobně? Vydrželi jste to? Díky.
Zkusebka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ronnie123 v prosinci před Vánoci jsem dala výpověď, už to fakt nešlo! Šla jsem do toho rizika, že prostě nic dlouho neseženu, ale lepší než se takhle pořád stresovat. Naštěstí jsem práci sehnala a v březnu nastupuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@JancaS84 bavila by mě, nebýt tady té jedné kolegyně, která mi znepříjemňuje každý den…
všude se bude vyskytovat nějaká kolegyně, kolega, nadřízený… který ti bude znepříjemňovat každý den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AginkaH píše:
Už jsem to jednou psala, ty jsi chlap a navíc pěkně arogantní a asi víš všechno nejlip viď?
ale v téhle diskusi má @Tala20 pravdu,
není nutné, aby se zdravě sebevědomý člověk nechal „ničit“ kolegyní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
všude se bude vyskytovat nějaká kolegyně, kolega, nadřízený… který ti bude znepříjemňovat každý den
S tím nesouhlasím… Není to moje první práce a s ničím ani trochu podobným jsem se nesetkala. Že je občas někdo nepříjemný se stane. Ale tohle je fakt extrém. Jsem ráda za své rozhodnutí a těším se do nové práce
spadl mi obrovský kámen ze srdce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
ale v téhle diskusi má @Tala20 pravdu,
není nutné, aby se zdravě sebevědomý člověk nechal „ničit“ kolegyní
To máš pravdu, ale s většinou jeho příspěvků prostě nemůžu souhlasit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AginkaH píše:
To máš pravdu, ale s většinou jeho příspěvků prostě nemůžu souhlasit.
já také
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý večer..čtu Váš příspěvek sice starší ale mohu vědět jak jste se rozhodla ohledně práce a možného odchodu??Řeším právě skoro podobnou situaci a je mi hrozně.. nevím jak dál. ![]()
- Citovat
- Upravit
@nocenka.jalapovita Ahoj, tak jak to ve výpovědní lhůtě zvládáš? Já podala výpověď v prosinci a po tom následoval další výstup ze strany kolegyně, takže se mi akorát potvrdilo, že dělám dobře. Dnes jsem první den v práci a cítím se tu hrozně, vůbec nevím jak to dám.. Šéf se to chystá nějak řešit, chtějí abych tu výpověď stáhla, ale já už jsem na 100% rozhodnutá…