Bílky v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
14.12.12 17:41

@K.Black to byl sarkasmus ženo :lol:
Ale k věci.
Drtivá většina budoucích rodiček se tady stále dokola vyptává, zda může tohle, či ono, mají panickou hrůzu z hermelínů a plesnivých sýrů ( přitom zrovna tyhle jsou podrobovány nejpřísnějším kontorolám) a jiných věcí,, včetně třeba tady perníčků s inkriminovanou bílkovou polevou.
A ejhle, pak je člověk potká ve kšeftě, jak svým ročním dětem cpou do ruky ještě nezaplacený párek, jen aby od nich měly klid, nehledě na to, co všechno doslova spráskaj právě o Vánocích. ( včetně těch perníčků )
Chtělo by to fakt trochu toho rozumu do hrsti a třeba si říct- fájn, syrovej bílek, raděj nedám, nebo ano, to je o každé z nás, na co má odvahu ;)
Myslím, že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
14.12.12 17:44

@berry4 paninko já vím :lol:
Souhlasím se vším co jsi napsala :palec:

• Citovat
  • Upravit
5158
14.12.12 17:45

@Lejaa tak v těhu nejez nic a nemusíš se blbě ptát, já jsem těhotná 13 týdnů, za tu dobu mám v sobě 2hermelíny, 4 piva, dost ořechů, i jedny játra…a myslíš že se porodu dítě nedožije?
Jinak samozřejmě jím normálně, né že by to byl jídelníček na 13 týdnů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
14.12.12 17:50

@AnnaF 20 dkg cukru moučka,1 bílek a lžička SOLAMYLU. ŠLEHAT A NAŘEDIT OPATRNĚ ŠTÁVOU Z CITRONU.
Drží jak svatá víra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
14.12.12 18:27
@berry4 píše:
@K.Black to byl sarkasmus ženo :lol:
Ale k věci.
Drtivá většina budoucích rodiček se tady stále dokola vyptává, zda může tohle, či ono, mají panickou hrůzu z hermelínů a plesnivých sýrů ( přitom zrovna tyhle jsou podrobovány nejpřísnějším kontorolám) a jiných věcí,, včetně třeba tady perníčků s inkriminovanou bílkovou polevou.
A ejhle, pak je člověk potká ve kšeftě, jak svým ročním dětem cpou do ruky ještě nezaplacený párek, jen aby od nich měly klid, nehledě na to, co všechno doslova spráskaj právě o Vánocích. ( včetně těch perníčků )
Chtělo by to fakt trochu toho rozumu do hrsti a třeba si říct- fájn, syrovej bílek, raděj nedám, nebo ano, to je o každé z nás, na co má odvahu ;)
Myslím, že

Dekuju za ten trik na polevu.

Jinak ja „resim“, a rozhodne nespraskam jednou kde co a dite urcite parek mit nebude :). Mozna karikaturujes. Prijde mi hloupy, kdyz si na foru nekdo dovoli polozit treba i „hloupou“ otazku, ze se vzdycky najde nekdo, kdo mu da najevo, ze je hlupak. Nemyslim ted tebe, „umres“ je vlastne docela vtipny…a souhlasim se zaverem, „fajn, dam si, i kdyz je to risk, nedam si, protoze mi to za to nestoji“. Ale nez k tomu clovek dospeje, musi si projit tema prvnima tydnama, kdy tape, aspon me nikdo nic nerekl, k doktoru jsem sla az za mesic a jen se na me valilo nejen z internetu, ale hlavne od kamaradek a od rodiny, co nesmim a na co mam dat pozor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.12.12 19:01

@AnnaF No já teda dělám polevu jen bílek plus přidávat cukr a míchat, NEšlehat! Pak jsou v ní bublinky a praská a opadává :nevim: Cukru tolik, aby byla akorát - pomaličku tekla, ale tenká linka se neroztékala. Když se podaří moc hustá, lehounce naředit citr. šťávou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
14.12.12 19:18

@archienka1
blbá seš ty se svým příspěvklem, že nemám jíst nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
15.12.12 18:58

@Pipet: Diky!

Poleva byla zase katastrofa, nejde ani tak o to, aby drzela, ale o to, jak ji pri zdobeni nenapatlat i manzelovi do vlasu, no, opet se darilo, prvni varka skoncila rovnou v drezu, druha je napatlana na nejamaterstejsich perniccich na svete, a to jsem na to letos koupila specialni silikonovy rukav. Uz aby tu s nama byla nase jesterka, od ni takhle opatlane pernicky budou aspon roztomile :lol:. Ale hlavne, ze je dobra a zda se, ze v ni ani neni salmonela :lol:.

Kazdopadne pekny Vanoce vsem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.12.12 20:26

@AnnaF Dávám si ji do mikrotenového sáčku, ustřihnu pidi rožek a zdobička je na světě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
17.12.12 08:42

@Pipet : No, tak to mam definitivne potvrzene, ze problem neni v receptu ani ve zdobicim naradi (pytlik jsem pouzivala minula leta), ale v rukach. Tak to se s tim smiruju, ja porad doufala v nejake abrakadabra a ze je chyba nekde mimo me :mrgreen:. No co, vsak ono se to sni tak jako tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí