Billa - zavírací doba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2411
30.5.13 20:56

Uhm a tys to „bonzla“ na FB i s uvedenim prodejny? To je docela husty - vzhledem k tomu, ze se jedna o prkotinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
30.5.13 20:57
@Vermun píše:
@Jasněnkaa no já na něj něco vyštěkla a šla pryč. já to totiž v tom šoku myslela, že to nerozdýchám. mě fakt nenapadlo, že mě tam nepustí. :nevim:

já myslela že jsi jim psala a to byla odpověď od nich. Ona jim taky psala a jak říkám igelitka darů :lol:

• Citovat
  • Upravit
3337
30.5.13 20:58

U nás je zákazník obsloužen i po zavíračce, pokud tam ještě jsme, a někdy je to třeba půl hodiny po.
Jsme velká síť stavebnin a svých zákazníků si vážíme.
Pokud by se to stalo na mé provozovně, moji podřízení by nesli důsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
30.5.13 20:59

@ne-silenamatka prodejnu jsem neuvedla, jen dotaz, zda mě může ochranka nevpustit 19:50 do obchodu, když mají otevřeno do 20:00. Jde o princip o nic jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
30.5.13 21:00

@Vermun jednala bych stejně :palec: a prodejnu bych uvedla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
30.5.13 21:00

@Vermun jednala bych stejně :palec: a prodejnu bych uvedla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
30.5.13 21:03
@Vermun píše:
@ne-silenamatka prodejnu jsem neuvedla, jen dotaz, zda mě může ochranka nevpustit 19:50 do obchodu, když mají otevřeno do 20:00. Jde o princip o nic jiného.

To je dobre - napadlo me jen jaky dusledek by to mohlo mit pro toho sekuritaka, kdyby se v tom stoural nekdo z „managmentu“, tyhle velky firmy se s tim ne…rou.

Kup si v Datatu frapovac - na leto jak delany :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
30.5.13 21:07

Dobrý večer, rodiče teď měli podobný problém v Lidlu, také tam nějakou dobu před zavírací dobou stojí hlídač…Ale do obchodu je vpustil, otázka je, jestli na to pak máte ještě chuť, když vás ještě před vstupem buzeruje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
30.5.13 21:20

My jsme takhle jednou vběhli do obchodu 19:55, jen jsme vběhli pro mléko, šli jsme rychle nikde nezdržovali, po ničem nekoukali, během minuty jsme byli u kasy a další půl minutu venku z obchodu, ale přesto na nás velmi neslušným a hlasitým způsobem nadávala skupinka prodavaček drbajících u pultu. Od té doby ještě díky jiným událostem tam nechodí, neboť zrovna v té naší bille jsou velmi neslušné, drzé a nafoukané prodavačky.. Nezlobte se na mě, ale jednou je do 20:00 tak nechápu proč nemůžou 19:50 pustit někoho pro jednu věc.. V každém supermarketu se dělá min. o půl hodinu déle, než je otevíračka. V několika jsem dělala a dveře se vždy zavírali, až když padla hodina zavírací doby..A většinou se pak zákazníci vybízejí k zaplacení a obchodu.. Jasně chápu, že jsou třeba celý den v práci, ale měli by se chovat slušně a dodržovat to co zákazníkům nabízejí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
30.5.13 21:23
@kate02 píše:
Ale to je pak zavádějící… Jak kdybych řekla, že když mám pracovní dobu do 16:30, tak 16:20 přestávám pracovat, abych se stihla sbalit domů… :nevim: Tak mají dát otvíračku do 19:50 a maj vyřešeno… :nevim:

Jenže zaměstnani nekončí ve 20:00, ale nejdříve ve 20:30.
Musí si uklidit kasu, uklidit a roznést a rozvozit vratky co mají na kasách a ve většině případů i vytřít a umýt pod a okolo kasy, tam se totiž autíčko nevejde. Takže je opravdu chyba že tě do obchodu nechtěli vpustit a kdybys na něj zahučela že chceš vědět jeho jméno, že to ráno nahlásíš vedoucímu Billy přímo a že si budeš stěžovat tak by sice brblal, ale raději tě pustil. Mám zkušenost z Tesca a z Kauflandu kde jsem pokladní dělala, takže v Bille to bude stejné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
30.5.13 21:28

@S.Ivanka já dělala taky v Tescu, v Kauflandu i v Bille (té ve které jsem byla) a vím, že mají prac. dobu do 20:30. Tady ten hlídač je nafoukaný a o to víc mě to vytočilo a jsem nasraná ještě teď. Uvidím, zda budu nasraná ještě ráno, ale mám chuť se zeptat i na vyšších místech… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
30.5.13 22:25
@ne-silenamatka píše:
Uhm a tys to „bonzla“ na FB i s uvedenim prodejny? To je docela husty - vzhledem k tomu, ze se jedna o prkotinu…

Proč hustý? Chlap se chová blbě, nemá na to právo, ví, že má pustit a neudělá to, tak co? Jde o to, aby obě strany dodržely „pravidla hry“ a ne aby se jedna strana stavěla nad tu druhou. Však se tam zakladatelka nedobývala po zavíračce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
30.5.13 22:35

Nejlepší je, když se do krámu nahrnou lidi přesně před koncem otevírací doby a čuměj do regálů ještě 15 min, po zavírací době. :lol: A ještě než zaplatí, takže se jim směna prodlouží o půl hodiny kvůli lidem, co neumí jít na nákup včas a to si ještě pak prodavačky musí přepočítat kasu atd. Choďte nakupovat včas, jaký by to bylo Vám :cert: Pracovala jsem v obuvi, tam to bylo taky a docela lituji prodavaček v potravinách když to čtu :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
30.5.13 22:43

Zakladatelka ale nešla na týdenní rodinný nákup, ale jen pro jednu věc, v době otevírací doby.. Ta není uvedená pro srandu králíků, ale proto aby Vám dali najevo v jakém časovém rozmezí si můžete nakoupit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
30.5.13 22:46

Ambriel,

To já jsem viděla jak si v hypermarketu 5 minut před zavřením nesla ženská do kabiny zkoušet dvoje kalhoty. Že někdo vzpomene v poslední chvíli, že má málo chleba, dobře, ale na takovou věc si snad člověk udělá čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák