Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Uhm a tys to „bonzla“ na FB i s uvedenim prodejny? To je docela husty - vzhledem k tomu, ze se jedna o prkotinu…
@Vermun píše:
@Jasněnkaa no já na něj něco vyštěkla a šla pryč. já to totiž v tom šoku myslela, že to nerozdýchám. mě fakt nenapadlo, že mě tam nepustí.
já myslela že jsi jim psala a to byla odpověď od nich. Ona jim taky psala a jak říkám igelitka darů ![]()
U nás je zákazník obsloužen i po zavíračce, pokud tam ještě jsme, a někdy je to třeba půl hodiny po.
Jsme velká síť stavebnin a svých zákazníků si vážíme.
Pokud by se to stalo na mé provozovně, moji podřízení by nesli důsledky.
@ne-silenamatka prodejnu jsem neuvedla, jen dotaz, zda mě může ochranka nevpustit 19:50 do obchodu, když mají otevřeno do 20:00. Jde o princip o nic jiného.
@Vermun píše:
@ne-silenamatka prodejnu jsem neuvedla, jen dotaz, zda mě může ochranka nevpustit 19:50 do obchodu, když mají otevřeno do 20:00. Jde o princip o nic jiného.
To je dobre - napadlo me jen jaky dusledek by to mohlo mit pro toho sekuritaka, kdyby se v tom stoural nekdo z „managmentu“, tyhle velky firmy se s tim ne…rou.
Kup si v Datatu frapovac - na leto jak delany ![]()
Dobrý večer, rodiče teď měli podobný problém v Lidlu, také tam nějakou dobu před zavírací dobou stojí hlídač…Ale do obchodu je vpustil, otázka je, jestli na to pak máte ještě chuť, když vás ještě před vstupem buzeruje…
My jsme takhle jednou vběhli do obchodu 19:55, jen jsme vběhli pro mléko, šli jsme rychle nikde nezdržovali, po ničem nekoukali, během minuty jsme byli u kasy a další půl minutu venku z obchodu, ale přesto na nás velmi neslušným a hlasitým způsobem nadávala skupinka prodavaček drbajících u pultu. Od té doby ještě díky jiným událostem tam nechodí, neboť zrovna v té naší bille jsou velmi neslušné, drzé a nafoukané prodavačky.. Nezlobte se na mě, ale jednou je do 20:00 tak nechápu proč nemůžou 19:50 pustit někoho pro jednu věc.. V každém supermarketu se dělá min. o půl hodinu déle, než je otevíračka. V několika jsem dělala a dveře se vždy zavírali, až když padla hodina zavírací doby..A většinou se pak zákazníci vybízejí k zaplacení a obchodu.. Jasně chápu, že jsou třeba celý den v práci, ale měli by se chovat slušně a dodržovat to co zákazníkům nabízejí..
@kate02 píše:
Ale to je pak zavádějící… Jak kdybych řekla, že když mám pracovní dobu do 16:30, tak 16:20 přestávám pracovat, abych se stihla sbalit domů…Tak mají dát otvíračku do 19:50 a maj vyřešeno…
Jenže zaměstnani nekončí ve 20:00, ale nejdříve ve 20:30.
Musí si uklidit kasu, uklidit a roznést a rozvozit vratky co mají na kasách a ve většině případů i vytřít a umýt pod a okolo kasy, tam se totiž autíčko nevejde. Takže je opravdu chyba že tě do obchodu nechtěli vpustit a kdybys na něj zahučela že chceš vědět jeho jméno, že to ráno nahlásíš vedoucímu Billy přímo a že si budeš stěžovat tak by sice brblal, ale raději tě pustil. Mám zkušenost z Tesca a z Kauflandu kde jsem pokladní dělala, takže v Bille to bude stejné!
@S.Ivanka já dělala taky v Tescu, v Kauflandu i v Bille (té ve které jsem byla) a vím, že mají prac. dobu do 20:30. Tady ten hlídač je nafoukaný a o to víc mě to vytočilo a jsem nasraná ještě teď. Uvidím, zda budu nasraná ještě ráno, ale mám chuť se zeptat i na vyšších místech… ![]()
@ne-silenamatka píše:
Uhm a tys to „bonzla“ na FB i s uvedenim prodejny? To je docela husty - vzhledem k tomu, ze se jedna o prkotinu…
Proč hustý? Chlap se chová blbě, nemá na to právo, ví, že má pustit a neudělá to, tak co? Jde o to, aby obě strany dodržely „pravidla hry“ a ne aby se jedna strana stavěla nad tu druhou. Však se tam zakladatelka nedobývala po zavíračce. ![]()
Nejlepší je, když se do krámu nahrnou lidi přesně před koncem otevírací doby a čuměj do regálů ještě 15 min, po zavírací době.
A ještě než zaplatí, takže se jim směna prodlouží o půl hodiny kvůli lidem, co neumí jít na nákup včas a to si ještě pak prodavačky musí přepočítat kasu atd. Choďte nakupovat včas, jaký by to bylo Vám
Pracovala jsem v obuvi, tam to bylo taky a docela lituji prodavaček v potravinách když to čtu ![]()
Zakladatelka ale nešla na týdenní rodinný nákup, ale jen pro jednu věc, v době otevírací doby.. Ta není uvedená pro srandu králíků, ale proto aby Vám dali najevo v jakém časovém rozmezí si můžete nakoupit…
To já jsem viděla jak si v hypermarketu 5 minut před zavřením nesla ženská do kabiny zkoušet dvoje kalhoty. Že někdo vzpomene v poslední chvíli, že má málo chleba, dobře, ale na takovou věc si snad člověk udělá čas.