Billa - zavírací doba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3563
30.5.13 20:19

Billa - zavírací

Ahoj, jdu si k vám postěžovat a případně se zeptat na vaše zkušenosti. Dnes jsem v 19:50 chtěla vstoupit do billy, která je otevřena do 20:00 a byla jsem hlídačem vyhozena, že zavírají a mají plnou prodejnu lidí (je fakt, že jela jen 1 kasa a u ní stálo s menšími nákupy asi 5 lidí). A já jako těhotná měla hroznou chut na ledovou kávu. :oops: Takže jsem se pěkně nasrala. Opravdu se toto děje?? myslíte že měl na to hlídač právo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1608
30.5.13 20:26

Právo na to asi má,

Protože zavírají v 8 a to už nejspíš nestačili odbavit ani ty stojící u pokladny. Já bych teda 10 minut před zavřením do krámu nešla, v jiných profesích stojí zaměstnanci úderem,,padla" u píchačky a v obchodě se diví, že tam zaměstnanci nehodlají být přesčas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
30.5.13 20:29

No tak taky nemusí jet jen jedna pokladna, že? a já tam pracovala a pracovníkům končí směna v 20:30. Já šla na 1 věc, kterou bych sbalila a zaplatila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
30.5.13 20:32

Myslím že by měli umožnit vstup až do konce otevírací doby.
Solidní obchodník tak učiní.
Navíc myslím že vedení obchodu by se to moc nelíbilo, že tě tam už nepoustili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
30.5.13 20:36

To je hrůza 8o nepustit těhotnou když má chutě :roll: osobně bych napsala hodně ostrý email vedoucímu prodejny, nebo ne email ale dopis, doporučeně!

• Citovat
  • Upravit
3337
30.5.13 20:40

@Jasněnkaa myslím že zakladatelka to nechtěla zdůraznit jako nějaké „privilegium“ ale abychom pochopili proč chtěla tak nutně do obchodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
30.5.13 20:44
@pralinka2727 píše:
@Jasněnkaa myslím že zakladatelka to nechtěla zdůraznit jako nějaké „privilegium“ ale abychom pochopili proč chtěla tak nutně do obchodu :)

přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
30.5.13 20:45

Já byla dnes v Penny v 19.50 a pustili nás v poho. Taky zavírají ve 20. Je to i o lidech :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
30.5.13 20:47

Pustit tě měli, max. se zdvořilým upozorněním, že v osm zavírají. Pracovní doba zaměstnanců nebude do 20:00 s tím, že 20:01 můžou odejít domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
30.5.13 20:48

Jo to je právě to přesvědčení lidí, v 8 se zavírá, tak tam za minutu 8 musím být vpuštěn. Dobu než nakoupí a zaplatí nepočítá. Ochranku nabádá upozorńovat zákazníky a nové nevpouštět vedení obchodu, takže by se jim to líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
30.5.13 20:49

Taky si myslím, že otvírací doba znamená, že do té doby tam člověk může vlézt… Jako jasně že ne na velkej nákup ale pro jednu dvě věci… :nevim: Je to na soudnosti obou stran… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
30.5.13 20:50

Toto je vyjádření z oficiálních FB stránek Billy:

Dobrý večer, toto by si ochranka ani zaměstnanci dovolit neměli. Obchod se má zamykat ve 20:00. Zákazníci by se poté měli co nejdříve dostavit k pokladně, aby si zaměstnanci mohli dodělat svoji práci a jít brzy domů. Omlouváme se za takovéto nedopatření a přejeme jen dobré zážitky v obchodech Billa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
30.5.13 20:51
@alun-ka píše:
Jo to je právě to přesvědčení lidí, v 8 se zavírá, tak tam za minutu 8 musím být vpuštěn. Dobu než nakoupí a zaplatí nepočítá. Ochranku nabádá upozorńovat zákazníky a nové nevpouštět vedení obchodu, takže by se jim to líbilo.

Ale to je pak zavádějící… Jak kdybych řekla, že když mám pracovní dobu do 16:30, tak 16:20 přestávám pracovat, abych se stihla sbalit domů… :nevim: Tak mají dát otvíračku do 19:50 a maj vyřešeno… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
30.5.13 20:52
@Vermun píše:
Toto je vyjádření z oficiálních FB stránek Billy:Dobrý večer, toto by si ochranka ani zaměstnanci dovolit neměli. Obchod se má zamykat ve 20:00. Zákazníci by se poté měli co nejdříve dostavit k pokladně, aby si zaměstnanci mohli dodělat svoji práci a jít brzy domů. Omlouváme se za takovéto nedopatření a přejeme jen dobré zážitky v obchodech Billa.

no asi jsi byla málo drsná, ke kámošce se ochranka zachovala nehezky v Kauflandu a dostala plnou igelitku, a nejvyšší ji to donesl až do bytu i s omluvou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3563
30.5.13 20:54

@Jasněnkaa no já na něj něco vyštěkla a šla pryč. já to totiž v tom šoku myslela, že to nerozdýchám. mě fakt nenapadlo, že mě tam nepustí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák