Billa - zavírací doba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2677
30.5.13 22:50
@alun-ka píše:
To já jsem viděla jak si v hypermarketu 5 minut před zavřením nesla ženská do kabiny zkoušet dvoje kalhoty. Že někdo vzpomene v poslední chvíli, že má málo chleba, dobře, ale na takovou věc si snad člověk udělá čas.

Je fakt, že my jsme to tam měli tak, že se zavíralo v 9 a ještě za minutu 9 jsme pouštěli lidi dovniř. A vážně třeba za minutu 9 se tam nahrnulo 10 lidí a všichni si začali zkoušet boty :zed: :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
30.5.13 22:54
@Ambriel píše:
Nejlepší je, když se do krámu nahrnou lidi přesně před koncem otevírací doby a čuměj do regálů ještě 15 min, po zavírací době. :lol: A ještě než zaplatí, takže se jim směna prodlouží o půl hodiny kvůli lidem, co neumí jít na nákup včas a to si ještě pak prodavačky musí přepočítat kasu atd. Choďte nakupovat včas, jaký by to bylo Vám :cert: Pracovala jsem v obuvi, tam to bylo taky a docela lituji prodavaček v potravinách když to čtu :twisted:

a nejlepe jim jeste vynadat ze ve 20hodin si dovolí tohle a tamto nemit :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
30.5.13 23:00
@barca.hrosik píše:
a nejlepe jim jeste vynadat ze ve 20hodin si dovolí tohle a tamto nemit :think: :think:

Je fakt, že v obchodech pečivo uklízejí dříve, v menších obchodech i uzeniny, ale vždy se najde někdo, kdo si ještě zahuláká jakto, že to nemají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
30.5.13 23:07
@alun-ka píše:
To já jsem viděla jak si v hypermarketu 5 minut před zavřením nesla ženská do kabiny zkoušet dvoje kalhoty. Že někdo vzpomene v poslední chvíli, že má málo chleba, dobře, ale na takovou věc si snad člověk udělá čas.

třeba šla z práce :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7569
30.5.13 23:12
@Vermun píše:
@S.Ivanka já dělala taky v Tescu, v Kauflandu i v Bille (té ve které jsem byla) a vím, že mají prac. dobu do 20:30. Tady ten hlídač je nafoukaný a o to víc mě to vytočilo a jsem nasraná ještě teď. Uvidím, zda budu nasraná ještě ráno, ale mám chuť se zeptat i na vyšších místech… :think:

Tak to zkus zítra znova :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
30.5.13 23:35

Já teda šla párkrát taky do obchodu pár minut před zavíračkou, asi 2krát mi bylo řečeno, že už zavírají, ale vždycky jsme se mile usmála, poprosila, jestli by mě nepustili, že jdu jen pro 1 věc, což byla pravda, a nakonec mě vždycky pustili, myslím že je to i o komunikaci, oboustranné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.13 23:40

U nas je billa strasna!!!stary jogurety, proisle veci, nacate konzervy v regalech, kde si fetaci pochutnali.
po nekolika takovych nakupech, kdy jsem koupila vadne zbozi, jsem si opakovane stezovala na centralu a trochu se to zlepsilo, ale furt jsou horsi nez lidl a alberta.
dejte par minut casu a steujjte si na centrale!

• Citovat
  • Upravit
2411
31.5.13 12:26
@Drovers píše:
Proč hustý? Chlap se chová blbě, nemá na to právo, ví, že má pustit a neudělá to, tak co? Jde o to, aby obě strany dodržely „pravidla hry“ a ne aby se jedna strana stavěla nad tu druhou. Však se tam zakladatelka nedobývala po zavíračce. :nevim:

Jezis, tady je kazdej tak korektni - ja chapu o co zakladatelce jde, ale nejsem si jista, jestli bych osobne mela potrebu ho nabonzovat na FB udanim konkretni prodejny…fakt vam to vsem pripada tak zasadni „prohresek“, ze by jste venovali svoji energii s tim, ze by jste ho nahlasily na vyssi mista, jak zminujete? Chlap tam dela za 10 000,– mesicne a bavime se o 10 minutach…ja bych asi nasr..a chvilkove byla, ale nebonzovala bych to nikam. Natoz abych zakladala na tohle tema diskuzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
31.5.13 12:31

@ne-silenamatka vem si takový případ, že by tvé dítě něco opravdu nutně z toho obchodu potřebovalo a to byla tvoje jediná možnost a nějaký hlídač tě tam prostě odmítne pustit i když mají oficiálně ještě otevřeno. To ti přijde taky normoš? Příště se mi může stát, že mě nepustí už půl hodinu před zavíračkou. V dnešní době, kdy je každý rád za práci, by si toto opravdu dovolit neměl ať chceš nebo ne.

PS: Nikde jsem ho nakonec nenahlásila, ale pokud by se to opakovalo, tak věř tomu, že to udělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
31.5.13 12:36
@Vermun píše:
@ne-silenamatka vem si takový případ, že by tvé dítě něco opravdu nutně z toho obchodu potřebovalo a to byla tvoje jediná možnost a nějaký hlídač tě tam prostě odmítne pustit i když mají oficiálně ještě otevřeno. To ti přijde taky normoš? Příště se mi může stát, že mě nepustí už půl hodinu před zavíračkou. V dnešní době, kdy je každý rád za práci, by si toto opravdu dovolit neměl ať chceš nebo ne.PS: Nikde jsem ho nakonec nenahlásila, ale pokud by se to opakovalo, tak věř tomu, že to udělám.

Kdyby je kdyby, navic se vsadim, ze pokud by se tato situace stala (potreba koupit neco pro dite) urcite by ses razne ozvala…ale tady slo o kafe, pokud vim a vubec: nevrhejme se tady do „kdyby“ situaci, to je zavadejici.

V dnesni dobe kdy je kazdy rad ze ma praci, ma taky narok na spatny den: nejsme ovce. Navic nevis jestli ten pokyn nemel od vedouci pokladni, nebo od koho…ale to je jedno.

Preju vam vsem at jste ve sve praci vzdy 100% :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
31.5.13 12:42

@ne-silenamatka nikdo není ve své práci 100%, já vůbec nepíšu reakci hlídače na to, že chci vstoupit, jen že mě nepustil. Takže nemáš vůbec nárok kritizovat co jsem udělala a co udělal on. Ale to je jedno. Celou dobu mi jde jen a jen o princip. O nic jiného. Ono kdyby ke mě přistoupil a snažil se mi v klidu vysvětlit, proč mě do obchodu nevpustí, tak by to bylo asi o něčem jiném. Ale on na mě doslova vystartoval, co si to dovoluji, že mají zavřeno a ať okamžitě opustím prodejnu. Přišla jsem si jak zločinec.

Doufám, že budeš tak klidná a budeš stát na straně hlídače, až se to stane tobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
31.5.13 12:45
@Vermun píše:
@ne-silenamatka nikdo není ve své práci 100%, já vůbec nepíšu reakci hlídače na to, že chci vstoupit, jen že mě nepustil. Takže nemáš vůbec nárok kritizovat co jsem udělala a co udělal on. Ale to je jedno. Celou dobu mi jde jen a jen o princip. O nic jiného. Ono kdyby ke mě přistoupil a snažil se mi v klidu vysvětlit, proč mě do obchodu nevpustí, tak by to bylo asi o něčem jiném. Ale on na mě doslova vystartoval, co si to dovoluji, že mají zavřeno a ať okamžitě opustím prodejnu. Přišla jsem si jak zločinec.Doufám, že budeš tak klidná a budeš stát na straně hlídače, až se to stane tobě…

Ja sem reagovala na tvoji akci s FB, nikoliv na to „drama“ u vchodu.

Az se to stane me, napisu denicek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
31.5.13 12:55
@Ambriel píše:
Nejlepší je, když se do krámu nahrnou lidi přesně před koncem otevírací doby a čuměj do regálů ještě 15 min, po zavírací době. :lol: A ještě než zaplatí, takže se jim směna prodlouží o půl hodiny kvůli lidem, co neumí jít na nákup včas a to si ještě pak prodavačky musí přepočítat kasu atd. Choďte nakupovat včas, jaký by to bylo Vám :cert: Pracovala jsem v obuvi, tam to bylo taky a docela lituji prodavaček v potravinách když to čtu :twisted:

hmm a jak to mám udělat v tomto případě :
otevírací doba masny 8-16.30
moje pracovní doba 7.30 - 16, ale ve fabrice na zelný louce, kdy jízda k masně zebere dobrých 15 minut
jsem ráda, že stihnu vlítnout 5 minut před zavíračkou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
31.5.13 14:51
@ne-silenamatka píše:
Jezis, tady je kazdej tak korektni - ja chapu o co zakladatelce jde, ale nejsem si jista, jestli bych osobne mela potrebu ho nabonzovat na FB udanim konkretni prodejny…fakt vam to vsem pripada tak zasadni „prohresek“, ze by jste venovali svoji energii s tim, ze by jste ho nahlasily na vyssi mista, jak zminujete? Chlap tam dela za 10 000,– mesicne a bavime se o 10 minutach…ja bych asi nasr..a chvilkove byla, ale nebonzovala bych to nikam. Natoz abych zakladala na tohle tema diskuzi…

No a na korektnosti je taky něco špatně? :think:
Pokud chlap nechce přijít o práci, tak jednak se má snažit udržet si místo - chovat se slušně k lidem. Pokud to byl příkaz od šéfky, tak může říct slušně, že už není vstup povolen a pak se při případném šetření odvolat na to, že to tak má dělat, vedení to bude řešit se šéfkou.
A za druhé, co je mi do toho, za kolik dělá? Má proto větší právo na svou reakci nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
31.5.13 15:01

@Vermun právo na to mají. Nesmí tě vyhodit, pokud už jsi jednou vstoupila do prodejny, na to je snad i nějaký zákon. A proto aby nemuseli přetahovat, tak tam radši nepustí nikoho. Každý by mohl říct, že jde pro jednu věc a pak tam být hodinu.
10 minut před zavirackou už bych se nezlobila, že mě vyhodili, jistě jsi to bez té kávy přežila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák