Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No, fotit to nebudu. K toktorce se mi asi taky nechce. Zatím. Jen mě napadlo, jestli někdo poradi, čím potírat, mazat…
Nemuze to byt zapouzdreny neco jako bedar? Mazala bych visnakem, Betadinou, cernou masti nebo Sudokremem, mohlo by to vytahnout nebo po koupeli a zmekceni zkusit jemne zmacnout, treba to praskne a vytece…
Přijde mi to jako podebrany bedar. Ale v dost divný místě. Zkusím sudocream, díky moc!
@Anonymní píše:
Zdravím, holky prosím vás, dnes si dcera, 4 roky, stěžovala, že ji bolí zadeček. Mezi vaginou a konecnikem má asi 3mm velký bílý pupinek. Jako bradavice to nevypadá. Nevím, co to je, ani co s tím… Nemá některa zkušenost? Díky.
Hlavně do toho nedloubej a nezkoušej vymačknout. Zkus ten Sudocrem, pokud se to do pondělí nezlepší, volej doktorce.
Já bych namazala framykoinem. Většinou se po něm rychle nasbírá hnis, pokud se jedná o hnisavý vřídek
To je prostě beďar, bude v něm taková tvrdší bílá kulička asi jako na pleti milia
@Anonymní píše:
Přijde mi to jako podebrany bedar. Ale v dost divný místě. Zkusím sudocream, díky moc!
U nas to melo mladsi dite taky na miste, kde melo lem/gumicku spodaru pod pulkama zadecku. Namazli jsme Sudocremem, vymackli, pak zase mazli Betadinou kvuli dezinfekci a byl klid. Od te doby se to na tomto miste uz nikdy neudelalo…
Zdravím, holky prosím vás, dnes si dcera, 4 roky, stěžovala, že ji bolí zadeček. Mezi vaginou a konecnikem má asi 3mm velký bílý pupinek. Jako bradavice to nevypadá. Nevím, co to je, ani co s tím… Nemá některa zkušenost? Díky.