Nutriční poradna (3-18 let)
Michaela Boukalová Tomešová DiS.
Ahoj holky, začínám s příkrmy u malého a sháním čerstvou zeleninu nebo aspoň nestříkanou..Nemáte nějaké zkušennosti? Jsem z Chrudimi a nevím jestli tu a nebo někde poblíž funguje systém bedýnek? Ovšem nejlépe bio, cena nerozhoduje. Holky děkuju, chci pro prcka jen to nejlepší jako každá maminka ![]()
V Pardubicích jsem je viděla - inzerát byl na dveřích vedle ZŠ Štefánikova ve městě http://www.bedynkypardubice.cz/, ale nemám zkušenosti.
@bublinka8 píše:
Ahoj holky, začínám s příkrmy u malého a sháním čerstvou zeleninu nebo aspoň nestříkanou..Nemáte nějaké zkušennosti? Jsem z Chrudimi a nevím jestli tu a nebo někde poblíž funguje systém bedýnek? Ovšem nejlépe bio, cena nerozhoduje. Holky děkuju, chci pro prcka jen to nejlepší jako každá maminka
Jeee, holky a nevite kolem Caslavi… ja hledala na netu a nic se mi nepovedlo najit ![]()
Ty Redice mohu doporucit, tak jsme od nich brali a pres zimu budeme zas ![]()
@LLLL píše:
Ty Redice mohu doporucit, tak jsme od nich brali a pres zimu budeme zas
to je ten odkaz výše? A je to i s dopravou? Ještě jsem nekoukala ![]()
@Pce jj, to je ta bio-zelenina.cz Doprava se plati, kdyz si vyberes svoje zbozi, pokud chces ty „bedynky“ - oni to maji oznacene jako balicek s prekvapenim (nemuzes ovlivnit, co tam bude), tak je doprava zdarma. Zavazi jednou tydne do Pce a Chrudimi.
@LLLL píše:
@Pce jj, to je ta bio-zelenina.cz Doprava se plati, kdyz si vyberes svoje zbozi, pokud chces ty „bedynky“ - oni to maji oznacene jako balicek s prekvapenim (nemuzes ovlivnit, co tam bude), tak je doprava zdarma. Zavazi jednou tydne do Pce a Chrudimi.
super něco takového jsem hledala. Diky ![]()