Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Holky, kdo máte zkušenosti, poraďte prosím. Jsem asi nechápavá, ale v příbaláku se píše 4× denně 2 vstřiky do každé nosní dírky, 4 vstřiky do krku. To jako zároveň? Čili jedna dávka může být 8 vstřiků? Bolí mě v krku a mám hnisavou rýmu, tak bych potřebovala poléčit krk i nos, ale nebude to moc velká dávka? Jestli se to jako spíš nemyslí 2 vstřiky do každé nosní dírky NEBO 4 vstřiky do krku (jakože podle toho, co člověk léčí). Nechci se předávkovat ![]()
@opinka můžeš těch 8 vstřiků, účinek léku je jen lokální, nepředávkuješ se. ![]()
@Titty píše:
@opinka můžeš těch 8 vstřiků, účinek léku je jen lokální, nepředávkuješ se.
Díky
. Snad to se mnou nezamává. Skoro pět let jen rodím a kojím, na všechno samé bylinky a neškodné léky. Teď jsem odstavila a místo šampíčka bouchnu Bioparox ![]()
@opinka ať jsi brzy zdravá a šampáňo bouchneš ![]()
Ale mně ani dětem ten bioparox nikdy nepomohl. A u to mne vzbudil velká očekávání ![]()
@Eveelin píše:
@opinka ať jsi brzy zdravá a šampáňo bouchnešAle mně ani dětem ten bioparox nikdy nepomohl. A u to mne vzbudil velká očekávání
Mě bioparox pomohl jen tehdy, když jsem se začala velmi brzy s ním léčit, tj. nenechala jsem nemoc rozvinout.
@opinka píše:
Díky. Snad to se mnou nezamává. Skoro pět let jen rodím a kojím, na všechno samé bylinky a neškodné léky. Teď jsem odstavila a místo šampíčka bouchnu Bioparox
Ať je brzy líp! ![]()
Mně Bioparox několikrát zachránil, když se mi podařilo chytit nemoc hned v začátku. A někdy mi ho doktorka na ORL doporučila jako doplněk i k normálním atb.