Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Klopotková tu psala o Mostu. To abych chodila kanálem.
Tak v Mostě to vyjde nastejno, ne? ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Tak v Mostě to vyjde nastejno, ne?
Proč myslíš?
@Anonymní píše:
Klopotková tu psala o Mostu. To abych chodila kanálem.
Nechoď do sauny. Nebo nos bederní roušku.
Nejsem z Mostu. Ovšem jezdím tam často. Bydlí tam Božka, veřejně to tady běžné v diskusích píše. Chtěla se mnou jít do sauny, že se ještě rozhodne, ovšem je hypertonik a vedro jí nedělá dobře. Tak jsem jí nabídla, že bychom mohly do Mostu na cvičení a poté si dáme společnou sprchu. Fitka ani sauny tam neznám. Znám tam hrad Hněvín, okolí Centrálu dole k Prioru, ulici Česká a Zdeňka Štěpánka, byla jsem tam několikrát nakupovat, v Centrále, Kauflandu, hyper Albertu.
Kdo říká o Mostě, že je to škaredé město, tak neví, o čem mluví. Hodně zeleně a celkově české středohoří je nádherné.
@Klopotkova píše:
Nejsem z Mostu. Ovšem jezdím tam často. Bydlí tam Božka, veřejně to tady běžné v diskusích píše. Chtěla se mnou jít do sauny, že se ještě rozhodne, ovšem je hypertonik a vedro jí nedělá dobře. Tak jsem jí nabídla, že bychom mohly do Mostu na cvičení a poté si dáme společnou sprchu. Fitka ani sauny tam neznám. Znám tam hrad Hněvín, okolí Centrálu dole k Prioru, ulici Česká a Zdeňka Štěpánka, byla jsem tam několikrát nakupovat, v Centrále, Kauflandu, hyper Albertu.
Kdo říká o Mostě, že je to škaredé město, tak neví, o čem mluví. Hodně zeleně a celkově české středohoří je nádherné.
Teď i jezero.
@Klopotkova píše:
Dycky Most ![]()
Potvrzuji že má své kouzlo a české středohoří je nádherné… doufám že louče už došly a pálení čarodějnic skončilo.
Nevím, jak to dělají ostatní, že se v sauně nekoukají po ostatních. Asi klopí zraky půl metru před sebe.
Samozřejmě nemluvím o vyloženém zírání. To je něco jiného.
Už je to nějaká doba, já, moje sexuální kamarádka a dvě známé lesbičky jsme se sešly a všechny jsme zcela nahé a opilé tančily v kruhu na písničku Babylon od Ilony Csákové. U toho tančení jsme se líbaly a hladily. Bylo to moc příjemné. Jedna z těch lesbiček měla zrovna menstruaci a jak byla opilá, tak se s tou druhou dohádala, že ona se nechá lízat
a ta dotyčná, že nic, protože menstruuje. No, vylízala nás všechny, ale i tak byla naštvaná. @pouzitychlap
@Klopotkova píše:
Už je to nějaká doba, já, moje sexuální kamarádka a dvě známé lesbičky jsme se sešly a všechny jsme zcela nahé a opilé tančily v kruhu na písničku Babylon od Ilony Csákové. U toho tančení jsme se líbaly a hladily. Bylo to moc příjemné. Jedna z těch lesbiček měla zrovna menstruaci a jak byla opilá, tak se s tou druhou dohádala, že ona se nechá lízata ta dotyčná, že nic, protože menstruuje. No, vylízala nás všechny, ale i tak byla naštvaná. @pouzitychlap
To jsem si přeložil jako
KDE JSOU TY LOUČE!!! ![]()
@Klopotkova píše:
Už je to nějaká doba, já, moje sexuální kamarádka a dvě známé lesbičky jsme se sešly a všechny jsme zcela nahé a opilé tančily v kruhu na písničku Babylon od Ilony Csákové. U toho tančení jsme se líbaly a hladily. Bylo to moc příjemné. Jedna z těch lesbiček měla zrovna menstruaci a jak byla opilá, tak se s tou druhou dohádala, že ona se nechá lízata ta dotyčná, že nic, protože menstruuje. No, vylízala nás všechny, ale i tak byla naštvaná. @pouzitychlap
@pouzitychlap píše:
Dycky Most
Potvrzuji že má své kouzlo a české středohoří je nádherné… doufám že louče už došly a pálení čarodějnic skončilo.Nevím, jak to dělají ostatní, že se v sauně nekoukají po ostatních. Asi klopí zraky půl metru před sebe.
ja v saune dost casto zavru oci a medituju. Do rozkroku nekoukam nikomu, tomu se da vyhnout. Kdyz nahodou oko zavadi, tak se taky nic nedeje, kdyz to neni umyslne, ne?
@warita píše:
ja v saune dost casto zavru oci a medituju. Do rozkroku nekoukam nikomu, tomu se da vyhnout. Kdyz nahodou oko zavadi, tak se taky nic nedeje, kdyz to neni umyslne, ne?
Ale Klopotková ty frndy vyhledává. ![]()
@pouzitychlap píše:
Dycky Most
Potvrzuji že má své kouzlo a české středohoří je nádherné… doufám že louče už došly a pálení čarodějnic skončilo.Nevím, jak to dělají ostatní, že se v sauně nekoukají po ostatních. Asi klopí zraky půl metru před sebe.
ja do sauny nechodím. jednou mne tam vytáhl přitel a to byla taková asi malá sauna, byl tam jen jeden chlapek, který hrozne hekal. Ale mne ja tam vedro, nic zajímavého na tom nevidím.