Bisexuálka v sauně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14751
4.1.22 22:11
@Anonymní píše:
Klopotková tu psala o Mostu. To abych chodila kanálem. :mrgreen:

Tak v Mostě to vyjde nastejno, ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.22 22:13
@Prof. Farnsworth píše:
Tak v Mostě to vyjde nastejno, ne? :D

Proč myslíš?

• Citovat
  • Upravit
53518
4.1.22 22:18
@Anonymní píše:
Klopotková tu psala o Mostu. To abych chodila kanálem. :mrgreen:

Nechoď do sauny. Nebo nos bederní roušku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
4.1.22 22:21

Nejsem z Mostu. Ovšem jezdím tam často. Bydlí tam Božka, veřejně to tady běžné v diskusích píše. Chtěla se mnou jít do sauny, že se ještě rozhodne, ovšem je hypertonik a vedro jí nedělá dobře. Tak jsem jí nabídla, že bychom mohly do Mostu na cvičení a poté si dáme společnou sprchu. Fitka ani sauny tam neznám. Znám tam hrad Hněvín, okolí Centrálu dole k Prioru, ulici Česká a Zdeňka Štěpánka, byla jsem tam několikrát nakupovat, v Centrále, Kauflandu, hyper Albertu.
Kdo říká o Mostě, že je to škaredé město, tak neví, o čem mluví. Hodně zeleně a celkově české středohoří je nádherné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.22 22:37
@Klopotkova píše:
Nejsem z Mostu. Ovšem jezdím tam často. Bydlí tam Božka, veřejně to tady běžné v diskusích píše. Chtěla se mnou jít do sauny, že se ještě rozhodne, ovšem je hypertonik a vedro jí nedělá dobře. Tak jsem jí nabídla, že bychom mohly do Mostu na cvičení a poté si dáme společnou sprchu. Fitka ani sauny tam neznám. Znám tam hrad Hněvín, okolí Centrálu dole k Prioru, ulici Česká a Zdeňka Štěpánka, byla jsem tam několikrát nakupovat, v Centrále, Kauflandu, hyper Albertu.
Kdo říká o Mostě, že je to škaredé město, tak neví, o čem mluví. Hodně zeleně a celkově české středohoří je nádherné.

Teď i jezero.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
4.1.22 22:47
@Anonymní píše:
Teď i jezero.

Matylda?

• Citovat
  • Upravit
2469
4.1.22 22:57
@Klopotkova píše:

Dycky Most :pankac:
Potvrzuji že má své kouzlo a české středohoří je nádherné… doufám že louče už došly a pálení čarodějnic skončilo.

Nevím, jak to dělají ostatní, že se v sauně nekoukají po ostatních. Asi klopí zraky půl metru před sebe.
Samozřejmě nemluvím o vyloženém zírání. To je něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.22 22:57
@Klopotkova píše:
Matylda?

Mostecké jezero. Nové.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
5.1.22 12:32

Už je to nějaká doba, já, moje sexuální kamarádka a dvě známé lesbičky jsme se sešly a všechny jsme zcela nahé a opilé tančily v kruhu na písničku Babylon od Ilony Csákové. U toho tančení jsme se líbaly a hladily. Bylo to moc příjemné. Jedna z těch lesbiček měla zrovna menstruaci a jak byla opilá, tak se s tou druhou dohádala, že ona se nechá lízat :oops: a ta dotyčná, že nic, protože menstruuje. No, vylízala nás všechny, ale i tak byla naštvaná. @pouzitychlap

• Citovat
  • Upravit
2469
5.1.22 13:02
@Klopotkova píše:
Už je to nějaká doba, já, moje sexuální kamarádka a dvě známé lesbičky jsme se sešly a všechny jsme zcela nahé a opilé tančily v kruhu na písničku Babylon od Ilony Csákové. U toho tančení jsme se líbaly a hladily. Bylo to moc příjemné. Jedna z těch lesbiček měla zrovna menstruaci a jak byla opilá, tak se s tou druhou dohádala, že ona se nechá lízat :oops: a ta dotyčná, že nic, protože menstruuje. No, vylízala nás všechny, ale i tak byla naštvaná. @pouzitychlap

To jsem si přeložil jako
KDE JSOU TY LOUČE!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
5.1.22 18:19
@Klopotkova píše:
:poblion: :poblion: :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
5.1.22 18:37
@pouzitychlap píše:
Potvrzuji že má své kouzlo a české středohoří je nádherné… doufám že louče už došly a pálení čarodějnic skončilo.Nevím, jak to dělají ostatní, že se v sauně nekoukají po ostatních. Asi klopí zraky půl metru před sebe.

ja v saune dost casto zavru oci a medituju. Do rozkroku nekoukam nikomu, tomu se da vyhnout. Kdyz nahodou oko zavadi, tak se taky nic nedeje, kdyz to neni umyslne, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
5.1.22 22:13
@warita píše:
ja v saune dost casto zavru oci a medituju. Do rozkroku nekoukam nikomu, tomu se da vyhnout. Kdyz nahodou oko zavadi, tak se taky nic nedeje, kdyz to neni umyslne, ne?

Ale Klopotková ty frndy vyhledává. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
6.1.22 09:03
@topazio píše:
Ale Klopotková ty frndy vyhledává. :mrgreen:
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
105837
6.1.22 09:07
@pouzitychlap píše:
Potvrzuji že má své kouzlo a české středohoří je nádherné… doufám že louče už došly a pálení čarodějnic skončilo.Nevím, jak to dělají ostatní, že se v sauně nekoukají po ostatních. Asi klopí zraky půl metru před sebe.

ja do sauny nechodím. jednou mne tam vytáhl přitel a to byla taková asi malá sauna, byl tam jen jeden chlapek, který hrozne hekal. Ale mne ja tam vedro, nic zajímavého na tom nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí